+1 oy
962 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,761 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar hanımlar bilenleriniz vardı 1 ay önce eşimin abisi 36 yaşında aniden kalp krizi geçirdi vefat etti şok olmuştuk zorla 1 ayı devirdik kayınvalidem hastanedeydi bu son 10 15 gündür belinde kırıklar vardı büyük bir ameliyat oldu yoğun bakımda yatıyordu aslında iyiydi doktorlarda öyle diyordu gece aniden vefat etti sizden ricam dua edebilir misiniz kayınvalidem iyi bir kadındı kendisinin olan hariç hiçbir şeyde gözü yoktu kendisinin bişiyi de varsa herkesle paylaşmak isterdi, 4 yıldır evliyim beni bir kere kırmamış kendi halinde yaşayıp giden bir kadındı rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yer incitmesin 10 yıldır diyaliz hastasıydı onun haricinde de hastalıkları vardı hep acıyla sızıyla yaşadı en son ambulansla hastaneye gitti giderken hepimizle vedalaştı helallik aldı bu son 1 ayını acı içinde kıvranarak geçirdi rabbimden duam çektiği acıların karşılığı mekanı cennet olur inşallah🤲😟

29 Cevaplar

0 oy
önce (1,910 puan) tarafından

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

önce (2,761 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲

-Reklam-
0 oy
önce (23,468 puan) tarafından

Allah mekanını cennet eylesin inşallah 

Allah razı olsun inşallah inşallah 🤲🤲

0 oy
önce (1,019 puan) tarafından

Mekanları Cennet olsun canım. Rabbim sabır versin geride kalanlara

Allah razı olsun canım aminn inşallah 🤲🤲🤲

0 oy
önce (3,365 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin, iyi insanları hep erken kaybediyoruz 🩶

Allah razı olsun canım 🤲maalesef öyle Allah yattığı yerde incitmesin 

0 oy
önce (266 puan) tarafından

Evinizi sirkeli suyla yıkayıp bolca sadaka dağıtın.allah mekanını cennet etsin.boyle anneler de var işte,gelinine kızı gibi davranan.cok şükür ki kimseye muhtaç olmamış,elden ayaktan düşüp senelerce eziyet çekmemiş.allah kabul etsin hayriniz.bizimde duamız ona ulaşsın ins 

Şuan evimde değilim bu evi dağıtıp kendi evime geçeceğim dua açıp sirkeli suyla temizlesem olur mu 

Çok şükür tek tesellimiz o zaten acıları bitti rahatladı. Amin inşallah bacım inşallah 🤲

önce (266 puan) tarafından

Olur olur ben önce sirkeli su ile siliyorum kuruyunca güllü yer temizleyicisi kullanıyorum iki üç defa siliyorum.bazi insanlar sirke kokusunu sevmiyor ama hem hastalıkları yok ediyor hemde bütün kötü enerjileri sifirliyor.

Tamam canım teşekkür ederim bende yapayom Allah razı olsun 🤲

0 oy
önce (4,003 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun başınız sağolsun evladının acısına dayanamadı sanırım rabbim eşine sevdiklerine dayanma gücü versin 

Allah razı olsun canım, evet hem evlat acısı hemde hastalıklar birleşince dayanamadı yazık🤲

0 oy
önce (1,699 puan) tarafından

Yengemin annesi 105 yaşında vefat etti okadar ağlamıştiki insan biliyor yaşlı ama onun nefesi yetiyordu derdi ölüm hangi eve girerse zor rabbim sabır versin mekanları cennet olsun 

Öyle canım eşimde perişan oldu abisini zar zor kabulleniyorken birde annesi gitti rabbim dayanma gücü versin inşallah 🤲

önce (1,699 puan) tarafından

🥺🥺

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah inşallah 🤲

0 oy
önce (14,817 puan) tarafından

Rabbım ikisinin de mekanını cennet eylesin. Eşin varsa başka kardeşi ve k.pederin için çok daha zor. Allah hepinize sabırlar versin.

Benzer durumu bizde yaşadık. K.valideme kanser teşhisi koyuldu teşhisten sonra 2 veya 3 ay içerisinde vefat etti. Kaynımın özel çocuğu vardı sürekli hasta olurdu gece uykuda nöbet geçirmiş kurtulamadı. İkisini 5 ay arayla kaybettik

Çok zor evlat acısı hele en zorudur düşünmek bile istemiyorum. Kayınvalidem eşiyle ayrıydı 3 kardeşleri bi kız kardeşi ve eşim kaldı Allah bizlere sağlık sıhhat versin görümceminde 2 çocuğu var biri 2 yaşında biri 1 aylık benimde 2 çocuğum var biri 3 yaşında biri 2 aylık evlatlarımız küçük böyle olunca insan dahada bi korkuyorum ölümü bu kadar kısa sürede en yakınında görünce bizlerede bişi olacak mı geçiyor insanın aklından Allah korusun 🤲 sizinde başınız sağ olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
+5 oy
18 cevap 519 göst.
29 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iiiinciiii (2,761 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 145 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Tbae (263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,469,440 soru

24,072,360 cevap

330,746 kullanıcı

...