0 oy
972 göst.
önce Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Eşimle birliktelik olduktan sonra ben sabahina duş alirim. Kac defa eşime cocugun yaninda dur gidip dus aliyim diyorum ya bi isim var diyor ya bi yere gidiyor.iş saatleri degil erkenden. Neyse dun yine duşa giremedim sen bide benim guslumi boz dedim. Duşada giremiyorum dedim. Sonrada oda goreceksin bu lafin bedeli agir olacak falan dedi. Yani benim o sozu dememde hakkim yokmuydu. Kizimi oylece birakib dusa giremiyorum nede yaninda durmuyor namazlarimda kaliyor kendimse gusulsuz geziyorum

24 Cevaplar

0 oy
önce (5,259 puan) tarafından

Biraz da bahane olmuş sana ben iki çocukla girip cikabiliyorsam sende girersin 

Şimdiye kadar banyo yüzünden namazimi hiç aksatmadim valla

-Reklam-
0 oy
önce (22,871 puan) tarafından

Sabaha kadar öyle durma. Bebeğini mümkünse gusül abdestsiz emzirmemeye çalış. Hemen sonra abdestini ilk sen al 

0 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Oğlum 22 aylik kızımda 5 yaşına yaklsti ikisine oyuncakları dağıtıyorum küçük parca olmamasına dikkat edip giriyorum banyoya ben gusül için bahsetmiyorum duslarimj böyle yapıyorum eşimi beklesem geç geliyor sonra da benim uykum geliyor yani sürekli duşa girmek için eşimi bekleyemem ayrıca gece o iş oldu diyelim çocuklar zaten uyumuş oluyor uyurken al 5 dakika dusunu uykusundan uyanırsa da az bisey ağlar en fazla yani 

0 oy
önce (23,474 puan) tarafından

Canım bebek uyuduğunda gece alsana duşunu yada uyanıksa eşinin yardım etmesi gerekir çok ayıp ya

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 957 göst.
18 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 257 göst.
+1 oy
7 cevap 292 göst.
13 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (687 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,470 soru

24,072,703 cevap

330,768 kullanıcı

...