+1 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

Arkadaşlar selam 17 gün sonra vatanı terk ediyorum çok üzgünüm hep ağlıyorum annemi çok özleyeceğim babamın evini,hepsini…ya dönerken birileri artık olmayacaksa ve onu son kezgörüyorumsa😢bu mesajı yazarken bile ağlıyorum.Sadece içimi boşalttım 😭

6 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çok iyi anlıyorum seni ama malesef yapacak birşey yok. Ama şimdiden üzülerek ağlayarak 17 gününü kendine zehir etme. Gül eğlen git doya doya saril sevdiklerine. Onlara yardımci ol bol bol kaliteli ve güzel vakit gecir. Giderken de dua et Allahım gittigim gibi donebilmeyi döndüğümde herkesi sağlıkla gorebilmeyi nasip et de. Bazen elden bişey gelmez. Bu sürede eşini de güzellik ve tatlilikla.ikna etmeye çalış ki seneye felan tekrar gelebilesin. Bir de şöyle düşün. Hiç gelemeyebilirdin de Allah korusun. Allah yardımcın olsun. Rabbim selamete çıkarsın inşallah.

(245 puan) tarafından

İşin kötü yanı,buraya gelmem eşimin elinde değil.babası isterse gele biliriz.Aksl halde lafı bile olamaz.Ben de çok isterdim keşke eşimin elinde olsaydı 

-Reklam-
+1 oy
(168 puan) tarafından

Allah içine ferahlık versin 

+1 oy
tarafından

Ayni vatan içinde bile uzak olmak gurbetliktir zor ama hayat böyle rabbim canlarını sağ etsin bı alo ya bakar Allah içine ferahlık versin

+1 oy
(455 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsun 

(245 puan) tarafından

Rus’ya

+1 oy
(436 puan) tarafından

guzel bi ulkeye gidiosan insanca yasamanin verecegi huzuru dusun icin ferahlasin . 

(245 puan) tarafından

Rusya’da yaşıyorum.9 sene olur .Ama her bura geldiğimde gidince üzülüyorum.gerçi Burda kocamın sülalesiyle yaşıyorum ama olsun sevdiklerim etrafımda 😥

0 oy
(3,637 puan) tarafından

2.5 saatte turkiyedesin 

(245 puan) tarafından

Rusya-Azerbaycan.4 saat 

(3,637 puan) tarafından

Bursa istanbulda 4 saat bacim artık jeryer yakın teknoloji gelişti hasretlikler azaldı 

(245 puan) tarafından

Teknoloji gelişti ama malesef kocanın ailesinin gelinin hayatına karışmaması ne yazık ki gelişmedi 😥

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 382 göst.
+1 oy
13 cevap 459 göst.
0 oy
16 cevap 490 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hayalperes_88 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,236 soru

24,122,148 cevap

333,535 kullanıcı