+2 oy
264 göst.
önce Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Kizlar şimdi size birşey sormak istiyorum 2 yıldır eşimle ayrıyız boşanma aşamasındayız dava devam ediyor. Eşim denen köpek 2 yıldır hiç çocukları gelip görmedi aramadı sormadi. Ayrıca o Kocaeli'de ben kayserideyim bugün bana mesaj attı. Yarın ordayım çocukları göreceğim diye birde oğlumun yarın randevusu var 2. Kez inmemiş testisten ameliyat olacak. Bende geleceğim hastaneye diyor. Ee benim abim annem falan yok diyor asla göremez çocukları avukatımla konuştum oda görüş hakkı var engel olamazsınız diyor. Siz göstermezseniz adlı destek birimine mahkemeye müracaat edip zorla alabilirler dedi avukatım. Bende bir yandan görmesini istemiyorum. Çünkü 2 yıldır çocukları gördüğü yok büyüğüm 4 yaşında küçüğüm 2. Çocuklarım psikolojisi bozulur diye düşünüyorum hani görecek gidecek. Sonra çocuk babam nerde falan derse diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz kızlar ne yapayım ben şimdi 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (1,655 puan) tarafından

sen haklısın ama kanunlar karşısında haksız olursun. dava açıp başını ağrıtır.anneleri bana göstermiyor olur. 

önce (123 puan) tarafından

Evet doğru. Abim bastıra bastira yok diyor napacağım bilmiyorum 

gelip icra ve polis yoluyla bile gelip görebilir. bu durum daha da kötüleştirir ortamı. baba olarak görme hakkı var. dünyanın en bktan insanı bile olsa. abine bunu söyle.

Söyledim canım avukatimda gorusturmeni öneririm dedi belki vicdanendir engel olamazsınız dedi 

abin de yanınızda olsun. 

-Reklam-
+2 oy
önce (229 puan) tarafından

Çocuklar babasını birgün soracak zaten.birak en azından anı biriktirsinler.bundan sonra devamlı gelir görür belki babaları.

Oğlum onu sevmiyorum istemiyorum diyor ama görünce ne tepki verir bilemiyorum ailem izin vermiyor görüşmesine bende napacağım bilmiyorum 

+2 oy
önce (2,093 puan) tarafından

Bir görünüp bir kaybolursa o zor olur çocuklar için. Ama bundan sonra ilgilenirse devam ettirecekse çıksın karşısına çocukların. O babalık yapmak isterse sen engel olma. Telefonla falan görüşlerini sağlamaya çalışın görüntülü görüşsünler 

+1 oy
önce (2,162 puan) tarafından

Ailen neden karışıyor ki ? Siz iki koca bireysiniz. Kendi aranızda sorunlarınızı halledebilirsiniz. Birde eski eşinize çocuğun amelîyat olacağını kim söyledi ? 

Oğlum geçen sana 1 . Ameliyatını olmuştu canım annem watsapinda paylaştı çocuğun resmini kayinbabam watsap durumunu görüp haberi oldu bu ay tekrar ameliyat olacak işte yarın gün verecek doktoru

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Baba diye tanıtma dicem de o da olmaz . Bilemedim ki işin zor . Amaç nee yani 2 yıldır yoksun ailen kabullenmis filan  cehennem ol da git ne gelip psikoloji bozuyorsun be adammmm.  

Bende anlamıyorum bilmiyorum ailem yok diyor bastıra bastıra ne yapacağım bilmiyorum 

0 oy
önce (5,248 puan) tarafından

Evet haklısın ama oda babası engel olursan polis ve mahkeme kararı ile alır bu sefer iş inada biner oda sana aynısını yapar çocukları göstermez olan çocuklara olur inatlaşma kavga etme gelsin görsün gitsin sonuçta baba kötüde olsa iyide olsa evlatlarına zamanında baba diye o adamı seçmişsin 

0 oy
önce (328 puan) tarafından

Annesin haklısın ama çocuklarına sor. Bize değilde. Babaları yani sana kötü koca olmustur bişe diyemeyiz. Oda izlemiştir. Ameliyatında varmış oglunun mutlu olur. Ozlemislerdir baba sonuçta.  

0 oy
önce (3,199 puan) tarafından

O adam cocuklarin babasi iyide olsa kotude olsa gormek hakki engel olamassiniz geldin 2 3 saat gorsun gitsin iste 

0 oy
önce (21,582 puan) tarafından

Engel olma dostum. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu çocukların için çok önemli bişey. Onların babalarına ihtiyacı var. Belki bundan sonra araları biraz daha iyi olur. Belki görmeye gelir. Aklı başına gelmiştir. Ki hukuken de göstermen gerekir. 

İnşallah öyledir bende istiyorum babalarıyla birlikte vakit geçirmelerini. Çünkü babasizlik çok zor birşey. Ben 6 yaşımdayken babamı kaybettim yaşım 25 hala babamı istiyorum keşke hayatta olsaydı 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 333 göst.
+1 oy
16 cevap 428 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 769 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 400 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,316 puan) tarafından soruldu