+3 oy
674 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Kizlar annemi kaybetim yüreğim Kaan ağlıyor lütfen onun ruhuna bir Fatiha 3 İhlas suresi  okurmusunuz ruhuna saad olsun 

27 Cevaplar

0 oy
(175 puan) tarafından

Okudum Allah size sabirlar versin, nur icinde yatsin insallah

-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından

Okudum gönderdim canım , Allah rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun inşallah, sizlerede Rabb'im inşirah ferahlığı versin inşallah. Çok çok sabırlar diliyorum

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Okudum canim Allah rahmet eylesin. Sizlere de sabır versin

0 oy
(463 puan) tarafından

Okudum  mekanı cennet olsun

0 oy
tarafından

Okudum Allah kalbine ferahlık ve sabır versin bende on gün kadar önce babamı kaybettim aniden hala şaka gibi geliyor bazen. Sana en büyük tavsiyem hep şunu düşün Allah ona bu kadar ömür vermiş hepimizin bir vadesi var evlat olarak arkadasindan her namazda hakkını helal et dualar et ben böyle ayakta tuttum kendimi 

0 oy
(7,103 puan) tarafından

Okudum. Mekanı cennet olsun size de sabır versin Rabbim başınız sağolsun

0 oy
(35 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 

Önceki postunu gördüm eşinle ilgili çocuğunla ilgili olan post’u bir şey sormak istiyorum acaba çocuğunu geri alabildin mi durumun nedir son durumun Merak ettim bu arada Allah da sana sabır versin yaşadıkların için annen için çocuğun için

(15 puan) tarafından

Eşimin yania döndüm eşim geldi beni aldı barıştık eve geldikten 10 gün sonra annem kalp krizi geçirdi öldü şuan zor  bir süreçten geçiyorum herşey üst üste geldi  annemin ölumu anı oldu 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 859 göst.
0 oy
34 cevap 1,107 göst.
+1 oy
16 cevap 547 göst.

Kategoriler

1,475,326 soru

24,152,516 cevap

334,981 kullanıcı

...