Kizlar annemi kaybetim yüreğim Kaan ağlıyor lütfen onun ruhuna bir Fatiha 3 İhlas suresi okurmusunuz ruhuna saad olsun
Okudum Allah size sabirlar versin, nur icinde yatsin insallah
Okudum gönderdim canım , Allah rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun inşallah, sizlerede Rabb'im inşirah ferahlığı versin inşallah. Çok çok sabırlar diliyorum
Okudum canim Allah rahmet eylesin. Sizlere de sabır versin
Okudum mekanı cennet olsun
Okudum Allah kalbine ferahlık ve sabır versin bende on gün kadar önce babamı kaybettim aniden hala şaka gibi geliyor bazen. Sana en büyük tavsiyem hep şunu düşün Allah ona bu kadar ömür vermiş hepimizin bir vadesi var evlat olarak arkadasindan her namazda hakkını helal et dualar et ben böyle ayakta tuttum kendimi
Okudum. Mekanı cennet olsun size de sabır versin Rabbim başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Önceki postunu gördüm eşinle ilgili çocuğunla ilgili olan post’u bir şey sormak istiyorum acaba çocuğunu geri alabildin mi durumun nedir son durumun Merak ettim bu arada Allah da sana sabır versin yaşadıkların için annen için çocuğun için
Eşimin yania döndüm eşim geldi beni aldı barıştık eve geldikten 10 gün sonra annem kalp krizi geçirdi öldü şuan zor bir süreçten geçiyorum herşey üst üste geldi annemin ölumu anı oldu
1,491,326 soru
24,370,215 cevap
347,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın