0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (6,027 puan) tarafından

Yapay zekanin başlığına gel

Nefret ediyorum şu arkadaş ortamından dün gece 1 de eşimin arkadaşı aradı abi polis çevirmesine yakalandım yetiş arabayı baglayacaklar diye gitme ders olsun bi daha içmesin dedim yok nafile gitti sabaha karşı 5 te geldi şe.refsiz çevirmeye takılmamış pavyonda içmiş eşimi yalan dolan yanına çağırmış benimkide geliyorsan gel yoksa ben gidiyorum demiş te lütfedip kalkmış 

Biz Ankara cubuktayız ta Kaleciğe çağırmış çağırdığı yer en az 70 km ger.izekalı bin taksiye gel gece gece benim enayi 3000 tl taksi parası verdigiyle kaldı 

Yeminle bi daha gece ararsa bu pez.evengin telefonunu açmam ihtiyacı var sandım da gittim dedi ben daha bişey demeden ben bununla arkadaşlığımı bitiriyim bu böyle olmaz dedi 

Konudan bağımsız tam bir vizyonsuz Ankara'nın pavyonlarını herkes bilir gerzek kafalı madem gidiyon ulustaki mekanlara gitsene 

Arkadaşı bekar bu arada o yüzden ne yaptığı beni ilgilendirmiyor evli olsaydı söylerdim eşine 

4 Cevaplar

0 oy
(8,296 puan) tarafından

Eşin gerekeni yapacakmış zaten. Çokta bir şey söylemeye gerek yok Allah akıl fikir versin 

(6,027 puan) tarafından

Aynen o yüzden rahatladım zaten 

(8,296 puan) tarafından
+1

Sana bırakmadan bitirmesi iyi olmuş 

-Reklam-
0 oy
(3,801 puan) tarafından

Yani adam iyilik yapcam sanmış bununda kafa güzel icmeye adam bulamamış eşini çağırmış esinde zaten demiş daha gitmem diye

(6,027 puan) tarafından

Aynen şapşal bütün erkekleri kendi gibi sanıyor 

(3,801 puan) tarafından

Benim eşim içtiği halde böyle numara yaprak çağıran arkadaşı olsa birdaha asla salmazdim

(6,027 puan) tarafından

Kendisi sonlandiracagini söylediği için benim bişey dememe gerek kalmadı 

(3,801 puan) tarafından

Aynen oyle olmus

0 oy
(599 puan) tarafından

esin dev slklik yapmis yani. dedigin gibi taksiye bin git evine yani. bide yani arkadasida srfsiz kendin yion bi bik ne halt ediosan et. milleti niye kendine ortak edion sen gtmisin napiosan yap. evindeki adami yolda kaldim diye pavyona cagirmak nedir yani.  esin oturmusmu oavyinda . beni bu ortama cagirma dememismis gdince direk cikmasi lazim . yani ne olursa olsun ayagi alismamasi gerek pavyona . konslara falan . o da yatmasalar bile oynasiyirlar karilara elliyirlar sarilip gulusup takiliyorlar . aldatmaktan farki yokki giden adam icin

esin kndini bilen adamsa durumun yalan oldugunu anlayinca dönmesi lazim. taksi parasini da alsin. ihtiyaci olmasa bile elalemin uckururnun soforlugunu niye ceksinli. 3 bi. tl ye gider kendi sacina ombre yaptirirsin kuaforde. mesela yani. elaleme harcanacak para kendi hayrina olmus olur

(6,027 puan) tarafından

Ay burda esnaf adam dün haftasonu olduğu için düğünde falan içti sandı cubukluların düğünleri ağır geçer e oyun havası söyleyenler genellikle çubuk'tan çıkar o derece çalgılı çengili geçer öyle bir şey sandı gittiğine de pişman oldu zaten elin p.ci yüzünden uykusuz kaldım diye kızıyordu kendine uykusuz çalışmak aklını iyice başına getirir bugün 

0 oy
(27,782 puan) tarafından

Eşin dediği gibi bitirsin arkadaşlığını böyleleri ful zarar

(6,027 puan) tarafından

Aynen 👍   

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 3,989 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Almila ahmet (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,231 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu