0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bugün benim kızımın doğum günü bende annemlerle aramda kutlamak istedim .ne zamandır da söyledim yani beyefendinin haberi var.ben daha önce dört defa sadece kaynanamlarla kutladım ona hiç annemler dahil olmadi .Bugün kaynanamlarla aradı bizde gelecez gel bizi al  kocam bey tamam demiş bana sormadan  .onların samimi zamanında benimde samimi olduğumuz bir kadın var oda gelmek istemis.Bende yok o gelmezsin dedim .çünkü kadın bir iki bana hatası oldu.ikili oynuyordu .  O gelmezsin dedim kocam beyde ozaman annemleri alamam dedi . Dedi doğum gününü burnumdan getirdi annemler bir kaşık  pasta yemediler

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Sen doğru olanı yapmışsın ben bi insanı sevmiyorsam ve bunu dile getiriyorsam gelmesini istemem aynı ortamda bulunmak istemem ben hayır gelemez diyorsam karşı taraf inadına benim evime getirmek için çaba sarfediyorsa sonuçlarına katlanır ailenin yaptıgı yanlış olmuş inadına pasta yiyip göbek atmaları dahada mutlu olmaları gerekiyordu suratı yapan yaptıgıyla kalırdı

-Reklam-
0 oy
(13,438 puan) tarafından

Annenler neden pasta yemediler 

tarafından

Kocam sürat yapti

(2,716 puan) tarafından

Bizimkilerde yemezlerdi böyle olsaydı...zoruna gitmiş tır inan bende oyleyim

tarafından

Şuan annesini getiriyor sizde onun ailesine aynısını yapar miydiniz

(2,716 puan) tarafından

Yaparım ben.benim felsefem bu kocamda olsa annemde olsa babamda olsa yaparım herkesden bitane.. onun anası varda beni ağaç kogunda mi yetisdim oda yapmasaymis...

0 oy
(918 puan) tarafından

Neden o kadın gelmeden eşiniz annesini alamıyor o ne alaka? Sizin aileniz neden pasta yemedi onların yanında mı konuşuldu bunlar

tarafından

Diyorki ucu bir plan yapmış kaynanam demiş oda gelsin.ben kaynanamı aradım  o kadını gelmemesini söyledim dinlemedi gelecek dedi

(918 puan) tarafından

Yani size yapılan yanlış evinize sizden habersiz üstelik istemedeğiniz birisini çağırmışlar. Ne diyim inşAllah moraliniz düzelir kötü olmuş 

tarafından

Bir ben kendi evimde değil annemlerde kutladim

0 oy
tarafından

Kadin neyiniz oluyor ki kaynana gilin neyi yakınlık olarak . Keşke kaynanayi arayıp güzelce durumu anlatsaydijiz siz anne o kadını ne yap et getirme felan deseydiniz. Belki bi çaresi bulunurdu 

tarafından

Söyledim ama yazmayı unuttum getirecem dedi .benim zoruma giden dört doğum gününde annemler yoktu bir kere sürat yapmadım ben.kaynanamin komsusu

tarafından

Haa komşu. Kaynanan olsun canım bisey olmaz büyük dogum günleri çocuklara iyi gelir unutma ama komşu gereksiz ayrıntı 

tarafından

Kaynanam gelmezsin demedim ama kocamın yaptığı yanlış annesi gelmedi diye burnumdan getirdi

0 oy
(2,033 puan) tarafından

Bir kutlama daha yapardım kaynana falan olmadan 

0 oy
(724 puan) tarafından

Bir gunluk idare etseydin kadını kız ertesi gün kaynanana söylerdin bir daha benim olduğum yere o kadını getirme diye en azından doğum gününde herkesin gönlü olurdu annenlere ayıp olmuş ama kaynanan özellikle eşin anlayışlı olmalıydı bir dahakine bir gün annenlere bir gün kaynananlarla kutlarsın yada direk ailecek kutla kimseyi çağırma 

tarafından

Ben şortunu kaynanamla kutladım bir doğum günü de annemlerle olsun istedim suç mu eşim sanki annesi gelmeyince beni ne kadar sevmediği ortaya cikti

(724 puan) tarafından

İşte eşinin kaynananin anlayışlı olması gerekiyordu olmamislar üzme kendini sen annenlerle tekrar bı kutlama yap istersen eşine söyle kesinlikle gelmesinler de bu erkekler bazen gerçekten düşüncesiz olabiliyor 

0 oy
(1,582 puan) tarafından

Kadın aileden değilse eşinin bu şekil dusunmesi saçma olmuş ama ailedense ayıp olur diye karşı çıkmıştır eşler genelde eşinin sıkıntılı olduğu kişide ayıp olmasın gözüyle baktığı için bu şekilde düşünüyorlar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 909 göst.
13 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesinin Aşkı ❤ (86 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 677 göst.
0 oy
10 cevap 480 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,467,833 soru

24,049,834 cevap

329,615 kullanıcı

...