Evlendikten sonra eşime bı memleket aşkı geldi. Yaklaşık 3 yıl gitmemek için gayret gösterdim, kavgalar ettim. Bundan 1 ay önce yine köy konusunda eşimle tartıştık ve valizini toplayıp bizi terketmeye kalktı.
Eşim jandarma personeli ve işe bir hafta gitmezsen teşkilat seni sorgusuz sualsiz meslekten men ediyor. Bu da bunu bildiği için kendince köye gidip bir hafta gelmeyip meslekten atılmak çabası. Neyse valizini alıp gidince bende mesaj attım "sen karını, çocuğunu terkedebilecek kadar haysiyetsizsin. Bir daha bu eve gelme boşanıcam senden" diye yazdım. Bu mesajından beş dk sonra eve geldi konuşmaya ve tekrar sordu ben gidiyorum geliyor musun diye. Bende gelmiyorum haydi naşşş dedim. Daha sonra abisini arayıp benim yazdıklarımı ve köye geleceğini söyledi. Abisi de tamam demiş. Yani tamam demek nedir? İnsan derki saçmalama yuvani bozma. Neyse babamı aramış böyle böyle diye. Babam beni aradı hatırım için oturup konusun ortak yolu bulun, biz sizi destekliyoruz diye. Neyse oturduk konuştuk ve maddi manevi şartlarımı sıraladım. Eğer bunların birinden vazgeçersen gözünün yaşına bakmam alırım çocuğumu giderim babamın evine ben sahipsiz değilim dedim ve eşim herşeyi kabul etti.
Benim kaynanam beni seven, destek olan biri değil aksine köstek olur. Bende bunu bildiğim için istemedim hiç bir zaman. Ama baktım ki yuvam yıkılacak buna değmez deyip kabul ettim ve eşimin memleketine tasinacagiz bu yıl sonu. Ailem arkamda. Annem eğer canını sıkarlarsa bu saatten sonra fevri davranırım dedi. İnşallah herşey daha güzel olur bana da dua edin ♥️