0 oy
1,092 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (58 puan) tarafından

Biliyorum aranızda bana cahilmisin diyende olacak ama lütfen yargılamadan az çok yaşadıklarını kendinizde düşünün, bir kaç gün önce post atmıştım, ilişkiden bir gün sonra hap kullanmaya başladım doğum kontrol hapı ama bugün adet olmam lazımdı olmadım kan verdim pozitif çıktı yani hamileyim, eşim normalde korunuyordu ama sırf çocuk yapsın bende boşanamayım çocuklarımı bırakamayayım diye bilerek yaptı, eşim daha dün değil ertesi gece beni sabah 4 e kadar dövdü işkence etti bende dün ailemin yanına geldim, eşimin bana yapmadığı şey kalmadı, hep kızım aile ortamında büyüsün biz bunu ona borçluyuz dedim ama olmadı olmuyor, ellimden gelen çok daha fazlasını yaptım, size yaşadıklarımı anlatsam ölmekten beter, ama hep aklıma kızım geldi durdum bir yerde,velhasıl kızlar lütfen ama lütfen yargılamayın, daha iki haftalık gebeyim daha bebek bile oluşmamış, düşük yapmak istiyorum biraz araştırdım düşük hapı varmış eczanelerde satışı yasak ama internet üzerinden satış yapan varmış, alsam mı kullansam mı yada kullanan çevresinde kullanan oldu mu ? 

26 Cevaplar

+14 oy
önce (4,200 puan) tarafından

Kürtaj olmakla aynı. Yani cana kiyacaksın. Öyle bir adamla o zaman yatmayacaksin. İzin vermeyeceksin. He zorla mı yapıyor bir polisi arasaydin. Evladım için diyorlar yatmaktan geri kalmiyorlqr. Çok geç artık lütfen o cana kıyma ya da baba evinde büyüt 

önce (23,353 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Başka yerlerde de birilerine başka alakasız konuda  tavsiye verirken çocuklarım diye bahsetmiş  burda tek bir kızı var evliliği yolunda gitmiyor diye düşürmek istiyor çok çelişkili postlar çok çelişkili istekler çok çelişkili cevaplar...

önce (6,294 puan) tarafından

Yok artık ya bu kadar vicdansızlık zalimlik canilik olamaz! İnşallah değildir. 

@Fkolgun ben yazdığımı yanlış anlatmış olabilir miyim bilmiyorum bir iki yorumda bu konudan alakasız çocuklarından bahsetmiş yani birden fazla çocuğu var ama bu posta tek çocuk yazdı diye düşündüm yanlış anlaşıldımsa kusura bakılmasın

önce (6,294 puan) tarafından

Canım geldimikapaksesinin yorumuna ithafen yazdım. Eğer bebeğin cinsiyeti kız diye düşürmek istiyorsa canilik bu. 

Bana da öyle geldi ne yalan söyleyeyim Ocak ayında erkek Bebek postu açmış,  erkek Bebek için yumurtlama takibi yapiyorum demiş hep sorunlu baba evine git dön boşanmaya kalk Vazgeç tarzı bir evlilikte bütün bunları düşünmezsin 

-Reklam-
+6 oy
önce (8,128 puan) tarafından

Yaşadıkların ölmekten beter ama sex yapmaktanda geri kalmamışsın adamla. O sabiinin ne suçu vardı. Yargılamayın diyorsunuz ama madem bu kadar kötü eşler ne diye yataklarına giriyorsunuz. Allah hidayet versin ve yardımcın olsun 

+5 oy
önce tarafından düzenlendi

Ertesi gün hapı diye bir şey var oysaki ama özellikle bekleyip bebek oluştuktan sonra çözüm arıyorsunuz ya diyecek bir şey bulamıyorum kimse size tavsiye vermez çünkü vebaldir bu 

+4 oy
önce (5,241 puan) tarafından

İlişkiyi zorla mı yaptı canım 

Yargılamak değil 

Zorlami birlikte oldu seninle 

Zorla olduysa, o zaman arasaydin keşke polisi 

Çocuğun hakkına gireceksin bi cana kiyacaksin öteki dünyada nasıl vereceksin hesabini

+4 oy
önce (9,467 puan) tarafından

Kimse sana evet var al iç şuradan al bunu yap demez diyemez bu vebal az değil ortak olunsun çocuk olmadan çözüm bulmak neden aklınıza gelmiyor ister linç de ister duyar bak şuan ailenin evine gelmişsin baştan gelebilirdin 

+4 oy
önce (6,971 puan) tarafından

Ne cevap bekliyorsun kalkıp bizleride günahına mi çekecen  eşin zorlami senle oldu  demek zorla birliktelik yok ki hamile kaldin

+4 oy
önce (405 puan) tarafından

Yargılamak için söylemiyorum sadece merak ediyorum.. boşanma aşamasında olsuğun biriyle nasıl cinsellik yaşayabiliyorsun?

+3 oy
önce (1,765 puan) tarafından

Hatırlıyorum önceki postunu, sana doğum kontrol hapını önceden başlaman lazım demiştim, yumurtlama dönemine denk gelmiş, Ben ileride cocugunu aldırırsan pişman olacagını dusunuyorum, darp raporu al, eşine boşanma davası aç nafakanı al kendine yeni bir hayat kurmaya calıs bebegini Yaratan Allah elbet bir yardım gönderir, o bebeği aldırırsan ömür boyu aklına gelecek

+3 oy
önce (854 puan) tarafından

Kınamiyorum ama aklım almıyor yaa bir kaç gün önce dövdü diyorsun bir de 4 e kadar ve bu adamcık bugün böyle değilmiş demi anladığım kadarıyla önceden de ayniymiş yani neden yatiyorsun ki bundan nasıl zevk aliyorsunuz anlamıyorum vallahi Allah yardımcın olsun kim sana ne tavsiye verecek ki Allah aşkına 😡

önce (58 puan) tarafından

Evet ama iftira atıyor iki gün üst üste duş alsam neden duş alıyorsun diyor manalı söylüyor, yatmasam birileriyle yatıyorsun ki istemiyorsun diyor, kızım için dayandım sabrettim düzelir belki dedim ama yok olmadı bende bitirdim boşanacam 

önce (854 puan) tarafından
+1

İftira atandan ne beklersin keşke her şeye susup durmasaydin yanında ne diyelim Allah yardımcın olsun inşallah 

Kızım için hep durdum ama keşke durmasaymışım, kızımın aile ortamında büyüsün istedim elimin düzelmesini bekledim ama olmadı olmuyor yani çok zorladım ama olmuyor 

+3 oy
önce (3,830 puan) tarafından

Söylenecek çok şey var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum, tek diyeceğim aldırmak günahtır, sizin bir anlık zevkinize onu kurban etmeyin 

+3 oy
önce (3,319 puan) tarafından

Bebeğimin kalbi durduğu için, kürtajı önlemek amacıyla ilaçla düşük yaptım. Çok ağrılı ve yüksek kanamalı geçiyor. Ben hastanaye 5dk mesafede olduğum için rahat kullandım. Aşırı kan kaybından ölebilirsiniz, doktor tarafından reçete edilen bir uygulama bu. Merdivenaltı yerlerden böyle önemli şeyleri halletmeyi düşünmeyin. 

+2 oy
önce (548 puan) tarafından

Allah'ım yardımcın olsun.

+2 oy
önce (101 puan) tarafından

Kızım alacağın günahı düşündünüz mü yavrum 

+2 oy
önce (4,601 puan) tarafından

Eski çalıştığım yerde bi arkadaşım kullanmıştı sonra bi daha hiç çocuğu olmadı arada Instagram da görüyorum doktor o hap yüzünden demiş 

+2 oy
önce (2,563 puan) tarafından

Diğer postunu hatırlıyorum az çok esin kötü biri zorlada olmuş olabilir ilaç keşke önceden alsaydın olan oldu ailen arkandaysa git bebeğini ordada buyutursun yok bosanamam ben cekecem dersende yine evinde kal doğur büyüt kendini toparlarsin birikim yaparsın öyle çocuklarında büyür bosanirsin 

Ama yok ben aldircam.dersen aldırıp cocugunla yeni hayat sıfırdan kuracak misin iki çocukla zor olur ama tek çocuklarda işin yok ailen destek olanın olacak mı sen çalışırken biri çocuğuna baksın 

Bunu buraya sorma kendin düşünüp karar ver oda can oluşmuş aldirsan aldirmasan suanki hayatı ona sen sunmuş olacaksın 

+2 oy
önce (958 puan) tarafından

Diğer postlarina  bakın bizimle alay mı ediyor ne 

+2

Mayısta 5 haftalık gebeyim yazmış 

Bi diğer postunda eşim korunuyor cocuk istiyor vs yazmış 

Bence ortada zorla birliktelik yok 

Bile isteye olmuş 

önce (958 puan) tarafından
+1

Birde erkek bebek için post açmış.  İnşallah aklıma gelen şey değildir 🤨

+1

Yok valla onuda şefersiz eşim yazmıştı silmeyi bilmediğim için mecbur devam ettirdim, zaten ilk kızım olacağını öğrendiğimde eşim illa istemiyorum ailene ver demişti ama ben doğurdum çünkü bizde 6 kız 7 erkek kardeşiz kız kardeşin kız kardeşe ihtiva olduğu kadar hiç bir şey yok, eğer eşim iyi olsaydı allahtan korkan biri olsaydı inanın bana yemin ederim çocuğum kız olsun isterdim sırf kızıma arkadaş olsun diye 

+2 oy
önce (2,070 puan) tarafından

2 haftalık hamileyim demisin ama Mayıs'ta post açmışım ananas bebeği dusururmu diye sürekli hamile kalıp aldiriyonmu

Allah aşkına s.a.lak yurduna koyma insani 5 haftalık hamileyim yazmisin

Kendi adıma konuşmuştum orda haklısınız ama ben bebek isteseydim inanın asla ama asla şimdi düşürmeyi aklımdan geçirmezdim. O postada ananas yiyip ya düşerse diyorum kız kardeşimin canı istiyordu ama yiyemiyordu ya düşerse diye bende post attım ama hatta bende kendi adıma konuşmama lazımdı 

Haklısın kendi adıma konuştum ama o zaman hamile kalsam düşürmek istemesem şimdi nasıl gebe kalıp düşürmeyi isteyebilirim ki, kız kardeşim için yazmıştım ama kendi adıma, ben çocuk istemiyordum eşimden dolayı, boşanma aklımda hep vardı diye 

Sen bide erkek çocuk falanmi aldirdin 

Hani yalan söylüyorsun eski postlarimi bari silseydin insanlar azda olsa inanirlardi

önce (261 puan) tarafından

Yukarda da eşim yazdi dedin sildirmedi dedin şimdi kardeşim için yazdı diyorsun yaş güzel bir senaryo var ortada yada benim aklıma daha kotu şeyler geliyor ki eşim hamile olursan kabul etmem dedi diyorsun var bunda bişey hayırlısı 

+2 oy
önce (728 puan) tarafından

Çok riskli kanama durmazsa yada içinde parça kalırsa sana zararlı hemde ciddi anlamda hastanede bil kürtaj olunca kanamanın durmama riski var o yüzden bence deneme bunu çocuğun da var , yap yapma diyemem içinde bulunduğun durum zor ama hastaneye git kendini riske atma , hakkında hayırlısı olsun 

Ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırdım kalp atışı olmayana kadar bebek düşürmek günah değilmiş diye 

önce (3,830 puan) tarafından

Sende buna inandın mi, cinayet işlemek için kendilerince uydurup vicdani rahatlatmak için yapılmış bu, unutma o canı sen vermedin ki alasin 

+2 oy

Mayısta da 5 haftalık gebeyim yazmissin 

Dalgami geçiyorsun insanlarla anlamıyorum ki 

Onu kız kardeşim için yazmıştım canı ananas çekiyordu ama çevredekiler ananas bebeği düşürür diyorlardı, oda kararsız kalmıştı canı istiyordu ama yiyemiyordu bende burdan sordum, bebeği düşürmek için değil aksi takdirde ya yiyip düşerse diye. Ama haklısınız kendi adıma konuşmuştum 

+2 oy
önce (17,240 puan) tarafından

Ocak ayindada yumurtlama günü olursa erkek olurmu demişsin...Bu adama bide erkek bebek düşüncesi cok çelişkilisin kusuraa bakma...Eğer doğruysa da Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 294 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
+1 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,468,962 soru

24,066,171 cevap

330,377 kullanıcı