Biliyorum aranızda bana cahilmisin diyende olacak ama lütfen yargılamadan az çok yaşadıklarını kendinizde düşünün, bir kaç gün önce post atmıştım, ilişkiden bir gün sonra hap kullanmaya başladım doğum kontrol hapı ama bugün adet olmam lazımdı olmadım kan verdim pozitif çıktı yani hamileyim, eşim normalde korunuyordu ama sırf çocuk yapsın bende boşanamayım çocuklarımı bırakamayayım diye bilerek yaptı, eşim daha dün değil ertesi gece beni sabah 4 e kadar dövdü işkence etti bende dün ailemin yanına geldim, eşimin bana yapmadığı şey kalmadı, hep kızım aile ortamında büyüsün biz bunu ona borçluyuz dedim ama olmadı olmuyor, ellimden gelen çok daha fazlasını yaptım, size yaşadıklarımı anlatsam ölmekten beter, ama hep aklıma kızım geldi durdum bir yerde,velhasıl kızlar lütfen ama lütfen yargılamayın, daha iki haftalık gebeyim daha bebek bile oluşmamış, düşük yapmak istiyorum biraz araştırdım düşük hapı varmış eczanelerde satışı yasak ama internet üzerinden satış yapan varmış, alsam mı kullansam mı yada kullanan çevresinde kullanan oldu mu ?