0 oy
1,094 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (58 puan) tarafından

Biliyorum aranızda bana cahilmisin diyende olacak ama lütfen yargılamadan az çok yaşadıklarını kendinizde düşünün, bir kaç gün önce post atmıştım, ilişkiden bir gün sonra hap kullanmaya başladım doğum kontrol hapı ama bugün adet olmam lazımdı olmadım kan verdim pozitif çıktı yani hamileyim, eşim normalde korunuyordu ama sırf çocuk yapsın bende boşanamayım çocuklarımı bırakamayayım diye bilerek yaptı, eşim daha dün değil ertesi gece beni sabah 4 e kadar dövdü işkence etti bende dün ailemin yanına geldim, eşimin bana yapmadığı şey kalmadı, hep kızım aile ortamında büyüsün biz bunu ona borçluyuz dedim ama olmadı olmuyor, ellimden gelen çok daha fazlasını yaptım, size yaşadıklarımı anlatsam ölmekten beter, ama hep aklıma kızım geldi durdum bir yerde,velhasıl kızlar lütfen ama lütfen yargılamayın, daha iki haftalık gebeyim daha bebek bile oluşmamış, düşük yapmak istiyorum biraz araştırdım düşük hapı varmış eczanelerde satışı yasak ama internet üzerinden satış yapan varmış, alsam mı kullansam mı yada kullanan çevresinde kullanan oldu mu ? 

26 Cevaplar

+2 oy
önce (45 puan) tarafından

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Hamile bir kadın olarak söyleyeyim bu sorunun cevabını kimse vermez. Çünkü vebaldir. Ha kürtaj yaptırmışsın, ha bilerek ve isteyerek düşürmek için çabalamışsın. Bence aynı. Zor bir durum. 

-Reklam-
+2 oy
önce (150 puan) tarafından

Gizli korunmak zor muydu üzüldüm şimdi sanki babalık mi yapacak 

+2 oy
önce (150 puan) tarafından

Sizle yaşayan çocuğun psikolojisine üzülüyorum ben oturduğum yerden okuyup kafayı yedim Allah yardımcıları olsun 

+1 oy
önce (19,557 puan) tarafından

Bebeğin suçu yokki 😔 seni yargılamak eleştirmek istemiyorum ama o senin parçan bir cana kiyman için nasıl yardımcı olalım 

+1 oy
önce (17 puan) tarafından

Yapma canım bak Bebek cidden bereket ile geliyor seni çok iyi anlıyorum psikolojini cidden ama böyle olmaz o evladının vicdan azabı seni ömür boyu rahat bırakmaz kızın nasılsa diğer evladın da aynı bunu biliyorsun inşallah rabbim gönlüne ferahlık verir evlatların ile güzel kapılar sana açar 

önce (58 puan) tarafından

İki gün duş alsam eşim niye iki defa duş aldın diyor manalı bir şekilde, ben küsüp geldim ailemin yanına ama araya büyükler girdi eşim olacak pislik tövbe etti büyükler araya girince son şans verip gittim oda sinsice plan kuruyormuş çocuk olunca ben gidemezmişim oda ne yaparsa yapacakmış, boşaldı bende ertesi gün ilaç kullanmaya başladım ama tutunmuş öncesinden kullanmak lazımmış, eşim öyle dövüyor ki zaten bebek onun dövmesiyle gidecek belki benide öldürecek. Ama bana bir şey olursa o i**hapishanede ben mezarda kızımda annesiz babasız kimsesiz, ama en azından kızıma iyi bir hayat kurabilirim 

+1 oy
önce (9,893 puan) tarafından

Keşke şu anne karnında bile isteye yapanlarada ceza gelse hapiste yatsaniz  birini öldürmüsün yada o karnındakini öldürmüsün ikiside aynı şey

önce (58 puan) tarafından

Rabbim yaşatmasın size ama benim halimden benim durumumda olan insan anlar, bilerek yapmadım bile isteye olmasını istemedim, keşke bana sorsaydınız neden istemiyorsun diye. Ama yargılamak daha kolay, ben hap kullanmaya başlamıştım ama tutunmuş yanlış gün hesaplamayla, 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 294 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
+1 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,468,981 soru

24,066,414 cevap

330,390 kullanıcı