0 oy
138 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (631 puan) tarafından

Kızlar aydını tercih edeceğim de yaşayan var mı nasıl bir yer 

3 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından

Ahh canım benim ben doğma büyüme Aydın'daydim Aydın çok güzel bir yerdir bol yeşili ağacı olan bir yer yaani ben merkezde büyüdüm hala da gider gelirim anneme çok güzeldir Aydın. Keşke anneme komşu olsan valla yaşardın. Sakıncası yoksa nereyi düşündüğünü sorabilir miyim 

(631 puan) tarafından

Aydın gençlik Spor bakanlığı güvenlik alımına başvuracağım canım hayırlısı olsun inş 

(172 puan) tarafından

Merkezde olacaksın sanırım çok güzeldir aktif bir kent sakin düzgün bir yerdir bide sıcağı var tabi ona Allah yardımcın olsun 😃

(1,902 puan) tarafından

Neresi aktif buranin bulvarda 7- 8 dedin mi tum dukkanlar kapali bulvar disinda da bi sey yok mimar sinan var o kadar. Bide yesillik falan demissin duyanda karadeniz sanir. İkinci Avm daha gecen sene acildi buraya. Yukarda üniversite olmasa burasi bildiğin kasaba yani. İlceler merkezden daha gelismis durumda. Ozlem cercioglu merkeze bakmiyo.

(172 puan) tarafından

Sus kız ora benim memleketim çok güzel 😁😁 ya şaka bir yana da ben evlendikten sonra Denizli'de yaşamaya başladım yaani buraya göre Aydın gözümde cennet ama gerçekten de güzel kız aşk olsun 

-Reklam-
0 oy
(5,491 puan) tarafından

arkadaşım aydın da okumuştu. çok seviyor

0 oy
(1,902 puan) tarafından

8 senedir burdayim gelme 🤷🏻‍♀️

(631 puan) tarafından

Neden ki 

(1,902 puan) tarafından

Kasaba cunku gelismemis canim

(631 puan) tarafından

Ege'de Deniz olan ve turistik bir yer neden gelişmemiş ya

(1,902 puan) tarafından

Merkez de deniz yok canim. İlcelerde deniz var. Kusadasi didim de var. Onlar da merkeze 1,5 saat uzakta.

(1,902 puan) tarafından

Turistlik yer sadece kusadasi. Merkezde bi tane turist goremezsin dedim ya burasi kasaba diye. Yatirimlari hep ilcelere yaptilar merkeze degil.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 197 göst.
+1 oy
5 cevap 198 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 266 göst.

Kategoriler

1,475,326 soru

24,152,516 cevap

334,981 kullanıcı