Ay kurban olduğum allahim nasıl böyle vicdansızlar ya zaten boşanma asamasindaymissin ve bide itfaiye erisin be adam nasıl böyle kötü olabiliyorsunuz pislikler kanım çekildi ya bide cenazede kendini yerden yere atıyordu rezil
Adamın vicdansızlıgını düşünyon evet haklısın da Allah kelimesini büyük harflerle yaz
Zaten asıl olaya odaklanmayıp boyle seylere takan insanlarimiz bu hale getirdi bizi.allah allah allah ahaaaa yazdim simdi yaptığım tum iyilikler gitti ben cehenneme o karisini cocugunu yakan adam Allah der cennete...okey mi rahatladin mi
Yav He bacim keşke kendinde büyük yazsaydın ne değişik biseysin ya sen çok celisiyorsun kendinle git kumda oyna 😃
@Pinky kendiside ufak yazmış bizlere ders veriyor cahil
@Yummyyumm bacim kendisi nasıl yazmış fark ettin cahillerle muhattab olmamak gerek aslında 😀
@Nature Daphne lafa baktım laf mı diye birde lafı diyene baktım insanmi diye kendi yazdigiyla çelişiyor bayan hanım kendide ufak harflerle yazmış 😃
İşte buları bide baba yapıyolar haketmiyorlar. Ben artık evliliğin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Kadınlara çocuklara zulüm
. Kendimde 8 yıllık evliyim hiç mutlu değilim hiç haketmeyen saygısız birisi
1,455,655 soru
23,886,976 cevap
321,611 kullanıcı