0 oy
314 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (193 puan) tarafından

Bir yaş kızımda üç gündür böyle siyah ishal var normal mi hastaneye götürmeli miyim 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(543 puan) tarafından

Canım bu siyah dışkı değil yeşil dışkı. Bunun haricinde başka belirtisi yoksa normal bir durum 

(193 puan) tarafından

Yok kamerada öyle yeşil görünüyor siyah 

-Reklam-
+1 oy
(49 puan) tarafından

Ateş ve kusma da varmı. Varsa beklemeden götürün. Bir de kaç gündür olduğu da önemli. Siyah normal değil. Eğer demir ilacı yada demir vitamini içeren bir destek vitamini kullanmiyorsa çok tehlikeli.yemek borusunda, midede, ince bağırsak veya kalın bağırsakta yani üst ve alt gastrointestinal sistemde meydana gelen kanamadan dolayı olabilir.  Mide asidine maruz kalan kan, siyah ya da katran rengine dönüşür.

(193 puan) tarafından

Hayır başka bir sorunu yok sadece siyah dışkı bide pişik yapıyor bu sütleri veriyorum acaba bundan dolayı mı cevap verirseniz sevinirim 

image

(49 puan) tarafından

Sütte Demir ihtiva eden bir şey yok. Yani siyah dışkılama yaptıracak bir içerik yok. Bu sütü size doktor mu verdi. Çünkü özel bir destek vitamini ve 3 yaşın altında kullanımı pek önerilmiyor. Dr kontrolünde verilmesi gereken bir özel üretim süt.

(193 puan) tarafından

Evet doktor verdi   pek sebze tuketmiyor sevmiyor neden olabileceğini bilmiyorum vitamin ilacı da vermedim  alti hep pişik içinde kalmış bugün dört oldu böyle siyah dışkı ypali üç gündür böyle 

(49 puan) tarafından

Dr götürün mutlaka. Çocuk Dr una götürmeniz daha iyi olur. Ancak randevu bulamazsaniz acile de gitmeniz iyi olur. Eğer dediğiniz gibi siyahsa sıkıntı. ve o sütü de götürün Dr a gösterin. Bunu içiyor diye. O süt bildiğim kadarıyla 3 yaş altı çocuklarda önerilmiyor. 3 yaş bile Dr gözetiminde veriliyor. 1 yaş bebeğin zaten yetişkin gibi sebze yemesi beklenemez ki. Hangi kafa ile verdi anlamadım. Umarım geçer kuzumun isali ya. İnanın üzüldüm. Haber verin olur mu. Merak ediyorum. İnşaallah kötü bir şey çıkmaz 😔

0 oy
tarafından

Yedigiyle alâkalı arada bizimki 11 Aylin olucak ondada oluyo

(193 puan) tarafından

İnşallah öyledir 

0 oy
(172 puan) tarafından

Kırmızı renkli meyve verdiysen yada yeşil sebzeler böyle yapardi oğlumu ama böyle bişey mi yedi canım 

(193 puan) tarafından

Hayır muzlu süt içiyor  ondan olabilir mi acaba diyorum  ama muzlu sütu de bayadir içiyor 

(172 puan) tarafından

Evet muzda böyle yapar ama oluyor çocuklar da ya ilaç falan kullandınız mı kan ilacı da yapar böyle diş çıkarıyorsa o da olabilir yada başlangıcı olabilir 

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Muzun rengi mesala canım hemen degişiyor dışarda muz bilemedim yinede :) 

(193 puan) tarafından

Muz yemedi üç gündür böyle 

0 oy
(214 puan) tarafından

Demir ilacı kullaniyormusuhuz eğer kullanıyorsanız dışkıda renk değişikliği normal

(193 puan) tarafından

Yok kullanmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,449 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,474,118 soru

24,134,676 cevap

334,232 kullanıcı

...