0 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sorum biraz yanlış olabilir ama çevrenizde yada tanıdığınız her kimse bekar bir babayla ilişki yaşadı mı? Evlilik yani

Kız hiç evlenmedi ama adamın ikinci evliliği olucak ve bir çocuğuda var. Bu süreç nasıl geçti? Düğün falan oldu mu yoksa sade bir nikah mı eğer böyle bir durumla karşılaştıysanız rica etsem anlatırmısınız

14 Cevaplar

+1 oy
(511 puan) tarafından

Ben hiç evlenmedim eşimin 2. Eşiyim ve 1 tanede oğlu var ama artık tabi benimde oğlum . 4 senedir evliyim . Her evlilikte olduğu gibi bizimde problemlerimiz oluyor ama çocukla alâkalı asla olmadı , oğlum benim oğlum artık canım ciğerim .

Düğün konusuna gelirsek , ben düğün istemedim nikahta gelinlik giydim ve dış çekim yaptırdım . Bu bizim kararımızdı hatta ilk teklif benden çıktı diyebilirim 

(582 puan) tarafından

Yaa kabul ettın de sankı    bir ırz düşmanını mı kabul ettim ne güzel masum bir bebek  sen sevap işledin ona iyi anne ol   cennete gıtme hakkın bıle  olabılır allah bilir bak beni büyüten annemın çocuğu olmadı hiç. Sadece tek çocuğu bendim bana öyle güzel baktı kı yasım 31  onu dünyada herşeyden daha çok seviyorum inan bana  o kadar  razıyım ki ondan asırı yaramaz çocuktum benı asla dövmedi bak asla  hep terbıye ederdi ama  . Hala öyle ararım  eşimle sorunumu anlatırım sakın boşanma dıyor benı ikna edıyor hep hacca gıttı hacı da oldu. Ben ona dua etmesem bıle allah biliyor yani o bana ne güzel baktı  alacak mukafatını.. 

Ve sana şunu diyim sakın ha böyle bır rıske gırme  bak bızzat yasadım  öz annesi olmadıgını söyle  ,, zaten oda kabullenecek  bu durumu  yapacak bsıy yok ve senı yine sen olduğun için sevecek  ama sonradan öğrenırse çocuğun hayatı maf olur kin tutar size  söyleyin sakın saklamayın  çocuk ya hemen alısır    okulda  yarın birgün illaki duyar  ve daha kötü olur  ama siz anlatın  bunda kötü bşey yok 

(6,821 puan) tarafından

Yaa bilmiyordum o zaman en yakın zamanda söyleyin inşaAllah bir sorun yaşamadan güzelce geçer. 

Neyla siz nasıl ne zaman öğrendiniz biyolojik anneniz olmadığını

(582 puan) tarafından

Benımkı farklı. Ben annem babam yasadıgı halde amcamın çocuğu olmuyordu   ve amcamın karısı  benı cok sevıyordu  bende  3 yasındaydım onların evınden hıc çıkmazdım zamanla  yani yengem benı yedırdi yıkadı uyuttu annen hıc bakmazdı bana   sonra ben hep amcam gılde yengemle  uyurdum onlara gıderdım hep annem  asırı ılgısız sevgısiz bir anneydı hıc bakmadı bana ama yengem  benı sırtında gezdırırdı oyuncaklar alırdı çocuğu olmadıgı için benı çocuğu belledi garibim bende o sevgıye ilgiye  o evden çıkmadım hıc  sonra  ben gerçekten o eve yerlestım  benım annem babam   ve amcamların evın arası 20 saatlık yol  annem evıne döndü benn 3 yasındaydım ben gelmıycem amcam da kalcam dedım  annemde tamam dedı  ve gıttı ben o günden sonra  amcam da kaldım  ve bır daha hıc  o evden ayrılmadım evlenene kadar annem babam yasıyor   ama ben amcam ve yengemın cocugu olarak büyüdüm onları çok sevıyorum  benı okuttular memur ettiler evlendırdıler. Ve mirasını bana bırakacagına dair  resmi işlem bile yaptılar  şuan amcam ve yengem 80 yasında ben 31  annem ve babamı asla sevmiyorum asla da sevmıycem  

(6,821 puan) tarafından

Yaa 🥺sevilmek çok güzel bir duygu. Görüşmüyor musunuz anne babanla

(582 puan) tarafından

Görüyorum istesem ama  çocukluk boyunca zaten farklıydı şehirler benim  babam gurbettcı olduğu için.  Büyüdüm evlendım   memur oldum farklı ile tayin oldum  zaten   sen pakize mersinlimisin

-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından

Teyzemin kızı evlendi ayrıldi bir oğlu vardı bekar bı adamla evlendi sonuç sonradan adam çocuğu istemedi ve 3 ay içinde ayrıldılar 

tarafından

Adamın 1yaşında oğlu var görümcem bekar adamın karısı vefat etmiş şimdilik görüşüyorlar ama ne kadar iyi olucak orası mechul.. 

(511 puan) tarafından

Benim oğlumda 2 yaşındaydı Leyla , benim eşiminde ilk eşi vefat etti. Görümcen merhametli ve o çocuğa anne olacaksa kabul etsin . Benim evliliğim maşallah suphanallah çok iyi gidiyor 

0 oy
(5,142 puan) tarafından

eski bir arkadaşım evlendi, adamın 1 çocuğu vardı ve yaşça biraz büyüktü adamın 1 sene geçmeden ayrıldılar. ama sebebini bilmiyorum ayrılmalarının

tarafından

Birazda nasip işler ama yinede zor durum

(5,142 puan) tarafından

hepsinde ayrılık olacak diye bir şey yok tabi, şans işi. 

ama sizin bu enişte adayı çocuğuna bakıcı da arıyor olabilir. 

tarafından

Çocuğun bakıcısı varmış görümcem söyledi

Ama yinede pek ısınamıyorum benim haddime değil biliyorum ama yinede nebileyim

(5,142 puan) tarafından

bu tarz şeylere karışmak pek doğru değil bence. sen iyiliği için düşünüyorsun ama senin dediğini yapsa ve yarın bir gün bir şey olsa senin yüzünden diyecek.

ha belki de hayatında almış olduğu en iyi karar bu olacak bunu da bilemeyiz. 

bekar biriyle evlense belki daha kötü şeyler yaşayacak. evlilik kumar gibidir biraz. 

0 oy
(1,150 puan) tarafından

Bizim Bir komşunun tanıdığı adamın eşi ölmüş kızı vardı 5-6 yaşlarında kız hiç evlenmemisti herşeyini 4-4 lük yaptılar iki yıldır evliler bildigim kadarıyla bir sorunları yok ama adamın kızı kıskançlık yapıyormuş 

0 oy
(1,566 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama şuan arkadaşım biriyle görüşüyor adam hiç evlenmemiş ve kızdan 2 yaş küçük kızında 15 12 ve 5 yaşında üç çocuğu var evlilik düşünüyorlar adamın ailesi onay vermiş adamda maddi durumu iyi yakışıklı aklım almıyor nasıl kabul etti umarım çok mutlu olurlar ama bana normal gelmiyor nedense 

(8,284 puan) tarafından

Neden aklın almıyor 

tarafından

Mutlu olsunlar ne diyelim 

Görümcemde bekar hiç evlenmemiş ve görüştüğü adamın karısı daha 1yıl önce vefat etmiş

(1,566 puan) tarafından

Arkadaşım 34 adam 32 yaşında 2 ergen kız bir erkek çocuk sıkıntı olur diye düşünüyorum çünkü velayet Arkadaşımda gerçi anlattığına göre adam baya dindar iyi kibar biri ama ne bilim ilerde çoculkarı sorun edermi diye aklım almıyor 

0 oy
(23,968 puan) tarafından

Benim dayım bekar kızla evlendi hatta ailesi istemiyordu diye kaçırdı sonra düğün yaptı eşine eşi ölmüş olur çok zaman geçmemiş olur yapmaz anlarım ama öbür türlü ikinci evliliğim diye sadece nikah yeter kafası saçma 

0 oy
(934 puan) tarafından

Canım benim de ikinci evliligimiz 

Esimin de ikinci evliligi benimle 

Benim çocuğum yoktu 

Esimin benden önce ki evliliginden 4 çocuğu var 

Şuan benimle evli ve 1 çocuğumuz var 

En büyüğü 46 yaşında 

Diğeri 35 yaşında 

Diğer ikisi 19 ve 14 yaşında 

En ufak benim ki 6 ya giricek 

Geldiklerinde 1 hafta yada 

15 gün kalırlar dönerler 

Kısaca bana iş yaptırmazlar 

Abla sen dinlen derler 

Benim ufakla ilgilenirler

Eski eşi yaşıyor arada çocuklar burda olduğunda beni arıyor çocukları soruyor.

İki medeni insan gibi konusup normal karşılamak zorundayım.

Çünkü arada çocuklar var 

Şuana kadar saygısızlıklarını hiç görmedim 

Aslımı inkar edemem 

Rabbim biliyor.

(1,836 puan) tarafından

Siz ve esini kac yasinda?

(934 puan) tarafından

Ben 43 bitti 

Esimin 70 yaşında 

(1,836 puan) tarafından

Esinizin bayagi yaşı varmis en kucuk 6 yasinda iyi cesaret. Allah eşinize ve size uzun ömür versin diyelim küçüğünüz var. ❤️

(934 puan) tarafından

Sağol güzelim teşekkür ederim Allah razı olsun senden gülüm.

Yaş sadece rakamdan ibarettir 

Önemli olan evde dısarda beni nasıl temsil ettiğidir 

7 yıllık evliyiz.

0 oy
(1,314 puan) tarafından

Ben evlenip ayrılmıştım birde kızım vardı hiç evlenmemiş biriyle evlendim kızımda benim yanımda 2.eşimden de oğlum oldu 9 yıldır birlikteyiz 6 yıldır evliyiz çok şükür herhangi bir sorun olmadı düğün maddiyattan dolayı olmadı gelinlik giydim ve nikah oldu gelin çıkartması da oldu kına da oldu ev içinde yani bu biraz da tercih bende düğün sevmem zaten istemezdim

0 oy
(3,221 puan) tarafından

Bekar olsam böyle bir ilişkiye hiç bulasmazdim evlilik zaten zor bir iş birde hemen annelik görevi binecek üstüne 

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Kız isteme ve nişanı kendi aralarında yaptılar. Düğün ama gelinlikli çokta güzel oldu. Evlilikleri aşk dolu güzel geçti. Bir çoçukları oldu. Sonra ilk evliliğinin sonlanma nedeniyle aynı nedenden dolayı ikinci evliliğide sonlanıyordu. Hemen ilk evliliğinden olan oğlunu getirmeler, ikinci evliliğinden olan çoçuktan soğutma çabaları oldu. Adamın karısına sahib çıkması, kadının aşkı evliliklerini kurtardı. Ama kadın o günlerin piskolojisini atlatamıyor malesef. 

0 oy
(2,697 puan) tarafından

Kaynanamın komşusu var kız bir oğlu vardı bekar biriyle evlendi kinasini burda yaptı düğünü İstanbul'da yaptı 

Adam çocuğu kabul etmişti üstelik altınları takıları herşey kıza istediği gibi hayat sundu

0 oy
(3,008 puan) tarafından

Bence bu tarz bir evlilik yapacak kızın çok olgun olması gerekiyor. Benim bir arkadaşım bu şekilde biriyle evlendi ailesinin tüm karşı çıkmasına rağmen. Adamın 2 tane oğlu var ve annelerinde kaliyorlar. Arkadaş kocasının ikinci eşi olduğundan ve adamın çocukları olduğundan asla bahsetmiyor, bize yok gibi davranıyor. Cocuklsr babalarının yanına eve geldiklerinde de hiç ilgilenmiyormus. Yemeklerini falan hep babaları veriyormuş. İkisinin bir de kızı oldu. Tam aile içlerini bilmiyorum. Normal düğün yaptılar, onlarda değişiklik olmadı. 

0 oy
(3,712 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Abim daha önce hiç evlenmedi, yengem ise evlenip boşanmış ve 1 kızı vardı. Sanırım 13-14 yıl oldu evleneli. Ailedeki çoğu kişi, ben dahil, babasının başka biri olduğunu unutuyoruz. O kadar ki benimsiyoruz. 

0 oy
(496 puan) tarafından

Kayınpederim iki çocuklu 2 torunluyken ,bekar bir kadınla evlendi hiç evlenmemiş çocuğu yoktu 48 yaşındaydı o zaman kadın. Çocuğu da olmadı tabi. Bir sorun yok aramızda . Ama kayınpederimin malını nasıl yeğenlerine geçirir onun derdine düşüyor ara ara

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 126 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 46 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Nisa17 (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 530 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.

Kategoriler