+1 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından

Kızlar ben Aydın bir insanım yani öyle olduğumu düşünüyorum ama kaynanam gil beni çileden çıkardı biz ğurbetteydik oğlunu yanına istedi diye onun olduğu şehre tayin istedim 20 bir kira veriyoruz çocukların isminden tut yediklerimize bile karıştılar ha o bana karşmasa bana ne herkesin kendi kesesi derim köye ev yaptırdı eşim yardım etti ortak dediler ama odam bile yok öyle gidip salonda kalıyorum neyse şimdi biz sıkıştık kira çok maaş düştü doğudan ğeldik çünkü şimdi kendi oturduğu evi değiştirdi en azından üzerinden para kalacak ev seç dedim ben gitmiş çok lüks bir ev almış kendine bana zamanında çok çektirdi lohusa iken iki gün aç kaldım saflık dönemimdi birde ben ev almaya niyetlenmiştim ilk seneler de ev benim üstüme olacak deyip beni soğuttu şimdi kedi çok mutlu saray gibi evde benim fırırım yok evin tek geliniyim küstüm haksız mıyım belki anlatamadım kendimi ama

8 Cevaplar

+2 oy
(3,148 puan) tarafından

Bu olaylarda eşin nerede.onun bişeyler yapması lazım.

(196 puan) tarafından
+1

Evler sonunda bana kalacak babamla mı kazandın kendi evini sattı aldı diyor üstüne de 300 ben borçla kredi çekti bizde para yok diye kendi babamdan para almıştık madem kredi çekebiliyordu biz niye böyle kaldık çekme eşim öderdi zaten

-Reklam-
+2 oy
(6,827 puan) tarafından

Sen ipleri eline vermişsin zamanında hep sensin demişsin şimdi ağlıyorsun takan yok . Haklısın ama iş işten geçmiş artık. Sesini cikarmassan ezerler kuzum 

(196 puan) tarafından
+1

Şuan konuşmuyorum gözüm açıldı ama çok şey kaybettim birde beni arayıp sürpriz demez mi ev için sanki bana aldı çok uyanık şeytan ahım çok büyük Allah hakkımı bırakmasın

(6,827 puan) tarafından
+1

Kimsenin yanına kalmaz güzelim bende kendimden biliyorum bende çok çektim zamanında 

(196 puan) tarafından

Darısı başıma inşaallah içim soğusun

+2 oy
(1,422 puan) tarafından

Vallahi canım sen çok safmışsın, bazı şer görünen olaylarda hayır vardır, bu olayı daha büyük ondan bir an önce gitmeye bak, ya da tamamen tayin isteyemezseniz bile bütün yaşadıklarını ısıt ısıt önlerine koy, rezillik çıkar, bırak biraz da onlar rezill olsunlar, seni alttan alsınlar, sen boşansan, onların kaybı büyük olur senin değil, saflık iyilik hak edene yapılabilir.

Şuan küsmüşken barışma istediğin ne varsa onu yaptın, ben senin yerinde olsam çıkıp gidiyorum bundan derdim olamzsa bile mesafeyi koyar, torunlarını ve oğullarını görsünler deyip beni görmesinler mesafeyi koyardım.

Sen çalışan başarılı bir kadınsın kendi gücünün farkına var, sen dünyaya onların dediğini yapmak için mi geldin 

(196 puan) tarafından

Maddi özgürlüğüm yok bir saniye durmam yoksa aynen öyle hep sustum resmen ***** yerine kondum artık konuşmamda aramamda

+1 oy
(196 puan) tarafından

Birde banim en mutlu günlerimde hep olay çıkardı ne hamile oldum ne lohusa ne yeni gelin

0 oy
(2,308 puan) tarafından

Allah sabır versin.Cocuklarin ismini onlar mı koydu 🥲😒

(196 puan) tarafından
+1

Dediler o günleri bana zehir ettiler ama birini ben koydum birini eşim şimdi kendi çok mutlu çok zoruma gidiyor aslında affetmiştim olanları unutmaya karar vermiştim ev olayı patladı şimdide çok zoruma gidiyor birde demez mi sürpriz bana sürpriz olan ne acaba boşanmayı bile istiyorum çünkü bu evlilik çocuklarımdan başka hiçbir şey katları bana bir boşansam hiçbir dayanağım yok

(2,308 puan) tarafından

Zor ya ne diyelim ki 

0 oy
(196 puan) tarafından

Uğradığım haksılıklar beynimi kemiriyor hiç iyi değilim çok yorgunum kızlar çok

(172 puan) tarafından

Seni sanırım en iyi ben anlarım aynı konumlarda olmasak da maalesef aynı zalim merhametsiz çıkarcı zorba insanlara denk gelmişiz. Sorun anne baba da değil ki sorun tamamen eşlerimiz de onlar müsade ediyorlar e karşı tarafda altın tepside sunulan şeye neden hayır desin ki gelin yiyeceğine biz yiyelim demişler utanmadan da yemişler. 

Benim 12 yıl çocuğum olmadı çok tedaviler gördüm ama bu süre zarfında da kaynanatörle birlik oturuyorduk. Çünkü bir bekar oğlu daha vardı. Ben evlendiğimde kaynanamin eski evine girdim o da kendine yeni yapılan eve girdi ne bir eşya değişti evde nede bir dolap kapısı hepsi kaynanamın eskisi hala da kullandığım musluklar onun eskileri. Ama eşim yıllarca çalıştığını onlara verdi sadece yol parasını yemek parası ve sigara parasını verirlerdi benim dahi bir ihtiyacım var mı umursamazlardi arada utana sıkıla iç çamaşırı çorap gibi şeyler isterdim öyle bir manipüle edildim ki ama ben çok da s.a.l.a.k.t.i.m bizi bir aile sandım onlar da bize aynı şekilde gelecek sandım. Bir gün eşime dedim ki sen düzenli çalışıyorsun eve de gayet güzel para geliyor senin ayda iki haftalığını biz kendimize altın yapsak birikim olarak ilerisi için amanın ne hainliğim kaldı ne yilanligim nede aileye girmiş bir fesat olmam neleer duydum neler. Kaynanam ağır hastalık geçirdi ona çocuğum gibi baktım bekar kaynimin elbiseleri ütüsü odası yemeği bulaşığı herşeyine koştum ama tekrar söylüyorum bizi aile sandığım için yaptım. Gel zaman git zaman kaynım evlendi ona dillere destan bir ev yaptılar kaynanama keza yine öyle o da lüks bir dubleks daire yaptı her ikisinin de arabaları da var bu arada eşim abisinin arabasını bizim düğünün altınları ile aldırdı üzerine kalan borcu da eşim kapattı.ben bugün sen bunları bunları yaptın dediğim zaman da benim annem babam abim aileme yaptım helali hoş olsun diyor sanane diyor . Ama benim marketten istediğim bir çamaşır suyu bile onu batırıyo diye söylüyor her seferinde.

Kaynimin düğünü olduktan sonra da bizi dimdizlak Ortada bıraktılar üzerine dünya kadar saçma sapan konulardan kavga çıkarıp bizi öyle bir uzaklaştırdilar ki hepsine eşim izin verdi Allah dilerim kabul etmez bu haksızlığı bazen içimden çok kötü şeyler geçiriyorum evleri yıkılsın arabaları tuz buz olsun diye ama içim soğumuyor asla. Bende senin gibi sırf bunu hazmedemediğim için ayrılmak istiyorum gerçi eşimle de artık koptu ipler herşey üst üste gelince tahammül kalmıyor. Eger eşin sana sahip çıkıyorsa tut onun ellerinden yalnız bırakma ama banane diye umurmaz konuşuyorsa Allah yardımcın olsun 

(196 puan) tarafından

Eşim ailem kafası ile ilerliyor hep bir kulp buluyor hatalarına çok yoruldum Allah yardımcımız olsun canım benim

(172 puan) tarafından

Elinden geldiğince müsade etme ilk düşünmesi gereken kendi kurduğu ailesi olması lazım. Aynı benim de eşim öyle maalesef çok zor canım çok 

(196 puan) tarafından

Annesi cok uyanık bir kadın öyle manüpüle ediyor ki

(172 puan) tarafından

Hayatım bilmez miyim beterini tanıdım ne diyeyim bu insanlar değişmez bunlar bencil düşüncesiz haddini sınırını bilmeyen insanlar bunlarla besleniyorlar yapılacak şey belli ama ne yalan söyleyeyim dil varmıyor işte 🥺

(196 puan) tarafından

Hiç beddua etmedim ama bunlara ediyorum Allah büyük hakkımı bırakmasın 

(172 puan) tarafından

İnsanın elinde olmuyor maalesef anlıyorum seni 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Canım allah yardım etsin inşallah 

(196 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

0 oy
(24,225 puan) tarafından

Bu kadar sorunlu birine yakın taşınmak hata ayrıca ne kazanıyoruz ne kadar kira vereceğiz bunu da düşünüp gitmek lazım nerden baksan onun sözünü dinlemek yanlış bundan sonra en azından kendi çekirdek ailenizin kararlarını kendiniz verin 

(196 puan) tarafından

Eşim tek erkek çocuk orda kimseleri yok dedi bir şekilde kandım değişirler destek olurlar sandım çok hata yaptım eşimden de çok soğudum hem herşeyi karışıp hem maddi manevi destek yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
+4 oy
15 cevap 488 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,475,380 soru