+1 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından

Kızlar ben Aydın bir insanım yani öyle olduğumu düşünüyorum ama kaynanam gil beni çileden çıkardı biz ğurbetteydik oğlunu yanına istedi diye onun olduğu şehre tayin istedim 20 bir kira veriyoruz çocukların isminden tut yediklerimize bile karıştılar ha o bana karşmasa bana ne herkesin kendi kesesi derim köye ev yaptırdı eşim yardım etti ortak dediler ama odam bile yok öyle gidip salonda kalıyorum neyse şimdi biz sıkıştık kira çok maaş düştü doğudan ğeldik çünkü şimdi kendi oturduğu evi değiştirdi en azından üzerinden para kalacak ev seç dedim ben gitmiş çok lüks bir ev almış kendine bana zamanında çok çektirdi lohusa iken iki gün aç kaldım saflık dönemimdi birde ben ev almaya niyetlenmiştim ilk seneler de ev benim üstüme olacak deyip beni soğuttu şimdi kedi çok mutlu saray gibi evde benim fırırım yok evin tek geliniyim küstüm haksız mıyım belki anlatamadım kendimi ama

8 Cevaplar

+2 oy
(3,149 puan) tarafından

Bu olaylarda eşin nerede.onun bişeyler yapması lazım.

(196 puan) tarafından
+1

Evler sonunda bana kalacak babamla mı kazandın kendi evini sattı aldı diyor üstüne de 300 ben borçla kredi çekti bizde para yok diye kendi babamdan para almıştık madem kredi çekebiliyordu biz niye böyle kaldık çekme eşim öderdi zaten

-Reklam-
+2 oy
(6,827 puan) tarafından

Sen ipleri eline vermişsin zamanında hep sensin demişsin şimdi ağlıyorsun takan yok . Haklısın ama iş işten geçmiş artık. Sesini cikarmassan ezerler kuzum 

(196 puan) tarafından
+1

Şuan konuşmuyorum gözüm açıldı ama çok şey kaybettim birde beni arayıp sürpriz demez mi ev için sanki bana aldı çok uyanık şeytan ahım çok büyük Allah hakkımı bırakmasın

(6,827 puan) tarafından
+1

Kimsenin yanına kalmaz güzelim bende kendimden biliyorum bende çok çektim zamanında 

(196 puan) tarafından

Darısı başıma inşaallah içim soğusun

+2 oy
(1,422 puan) tarafından

Vallahi canım sen çok safmışsın, bazı şer görünen olaylarda hayır vardır, bu olayı daha büyük ondan bir an önce gitmeye bak, ya da tamamen tayin isteyemezseniz bile bütün yaşadıklarını ısıt ısıt önlerine koy, rezillik çıkar, bırak biraz da onlar rezill olsunlar, seni alttan alsınlar, sen boşansan, onların kaybı büyük olur senin değil, saflık iyilik hak edene yapılabilir.

Şuan küsmüşken barışma istediğin ne varsa onu yaptın, ben senin yerinde olsam çıkıp gidiyorum bundan derdim olamzsa bile mesafeyi koyar, torunlarını ve oğullarını görsünler deyip beni görmesinler mesafeyi koyardım.

Sen çalışan başarılı bir kadınsın kendi gücünün farkına var, sen dünyaya onların dediğini yapmak için mi geldin 

(196 puan) tarafından

Maddi özgürlüğüm yok bir saniye durmam yoksa aynen öyle hep sustum resmen ***** yerine kondum artık konuşmamda aramamda

+1 oy
(196 puan) tarafından

Birde banim en mutlu günlerimde hep olay çıkardı ne hamile oldum ne lohusa ne yeni gelin

0 oy
(2,308 puan) tarafından

Allah sabır versin.Cocuklarin ismini onlar mı koydu 🥲😒

(196 puan) tarafından
+1

Dediler o günleri bana zehir ettiler ama birini ben koydum birini eşim şimdi kendi çok mutlu çok zoruma gidiyor aslında affetmiştim olanları unutmaya karar vermiştim ev olayı patladı şimdide çok zoruma gidiyor birde demez mi sürpriz bana sürpriz olan ne acaba boşanmayı bile istiyorum çünkü bu evlilik çocuklarımdan başka hiçbir şey katları bana bir boşansam hiçbir dayanağım yok

(2,308 puan) tarafından

Zor ya ne diyelim ki 

0 oy
(196 puan) tarafından

Uğradığım haksılıklar beynimi kemiriyor hiç iyi değilim çok yorgunum kızlar çok

(172 puan) tarafından

Elinden geldiğince müsade etme ilk düşünmesi gereken kendi kurduğu ailesi olması lazım. Aynı benim de eşim öyle maalesef çok zor canım çok 

(196 puan) tarafından

Annesi cok uyanık bir kadın öyle manüpüle ediyor ki

(172 puan) tarafından

Hayatım bilmez miyim beterini tanıdım ne diyeyim bu insanlar değişmez bunlar bencil düşüncesiz haddini sınırını bilmeyen insanlar bunlarla besleniyorlar yapılacak şey belli ama ne yalan söyleyeyim dil varmıyor işte 🥺

(196 puan) tarafından

Hiç beddua etmedim ama bunlara ediyorum Allah büyük hakkımı bırakmasın 

(172 puan) tarafından

İnsanın elinde olmuyor maalesef anlıyorum seni 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Canım allah yardım etsin inşallah 

(196 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

0 oy
(24,226 puan) tarafından

Bu kadar sorunlu birine yakın taşınmak hata ayrıca ne kazanıyoruz ne kadar kira vereceğiz bunu da düşünüp gitmek lazım nerden baksan onun sözünü dinlemek yanlış bundan sonra en azından kendi çekirdek ailenizin kararlarını kendiniz verin 

(196 puan) tarafından

Eşim tek erkek çocuk orda kimseleri yok dedi bir şekilde kandım değişirler destek olurlar sandım çok hata yaptım eşimden de çok soğudum hem herşeyi karışıp hem maddi manevi destek yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
+4 oy
15 cevap 488 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,475,387 soru