Kız kardeşim babamın dayısının torunuyla sevgili. Babam bu ilişkiyi onaylamadı ve haklıda ama kardeşim inadım inat diyor. Bende gittim konuştum ilk babam haksız sandım ama haklı gerçekten iyi aile değiller ve ailenin onaylamadığı bir evlilik olmaz. Çocuk Rusyada yaşıyor buraya tatil için geldi dönücek yakınlarda ve kardeşimde babasını tehtid ediyor ki eğer biz nişanlanmazsak bende onunla giderim asla yüzümü görmezsiniz diyor. Babamla kavga etmişler babamda defol git demiş. Şuan konuşmuyorlar bile. Kardeşimde ne abisini dinliyor ne annesini nede beni. Gitmiş o çocukla aynı evde kalmış babasına küs diye babamda hiç aramamış sormamış. Annem dayısının kızını aramış onlar Rusyaya dönmüşler burdakı evde yoklar oğlanın anneside nolucak canım gençler işte. Tam ****** valla başka açıklaması olamaz. Hiç modern falan demeyin
Yalaka şey kardeşime sen Rusyaya gel ben seni çalıştırırım gezdiririm demiş bu salakda inanmış. Valla sinirden ağzıma geleni söyledim bendende küsdü sen benim mutlu olmamı istemiyorsun diye. Kardeşim gitmiş konuşmaya çalışmış ben o eve dönmem babam beni istemiyor demiş. O yanında adamda onlar senin ailen böyle yapma demiyor. Şimdi o gerçekten benim ***** kardeşimi seviyor mu? Sanki ergen çocuk derin düşünemiyor nikahı yok Rusyada hallederiz diyor
Annemin halasıyla onlar komşu annemin halasıda hep o kadın hiç birşey beğenmiyor oğlununda Rusyada gezdiği var diyordu kardeşimde ağzını payını veriyordu yalan söyleme diye. Ama doğru olsada olucak o zaman bir başına bir dizine dövücek ailede bir tane sözü geçen yokmuş ya buna laf anlatsın aynı şehirde değiliz babası evde ola ola evden çıkıyor gidiyor onunla kalıyor bu normal falan değil. Annemde arıyor telefon başında sürekli ağlıyor polisi arayın 18i geçmiş polis napıcak
Kaç defa konuştuk fayda etmiyor