0 oy
761 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

Kız kardeşim babamın dayısının torunuyla sevgili. Babam bu ilişkiyi onaylamadı ve haklıda ama kardeşim inadım inat diyor. Bende gittim konuştum ilk babam haksız sandım ama haklı gerçekten iyi aile değiller ve ailenin onaylamadığı bir evlilik olmaz. Çocuk Rusyada yaşıyor buraya tatil için geldi dönücek yakınlarda ve kardeşimde babasını tehtid ediyor ki eğer biz nişanlanmazsak bende onunla giderim asla yüzümü görmezsiniz diyor. Babamla kavga etmişler babamda defol git demiş. Şuan konuşmuyorlar bile. Kardeşimde ne abisini dinliyor ne annesini nede beni. Gitmiş o çocukla aynı evde kalmış babasına küs diye babamda hiç aramamış sormamış. Annem dayısının kızını aramış onlar Rusyaya dönmüşler burdakı evde yoklar oğlanın anneside nolucak canım gençler işte. Tam ****** valla başka açıklaması olamaz. Hiç modern falan demeyin

Yalaka şey kardeşime sen Rusyaya gel ben seni çalıştırırım gezdiririm demiş bu salakda inanmış. Valla sinirden ağzıma geleni söyledim bendende küsdü sen benim mutlu olmamı istemiyorsun diye. Kardeşim gitmiş konuşmaya çalışmış ben o eve dönmem babam beni istemiyor demiş. O yanında adamda onlar senin ailen böyle yapma demiyor. Şimdi o gerçekten benim ***** kardeşimi seviyor mu? Sanki ergen çocuk derin düşünemiyor nikahı yok Rusyada hallederiz diyor

Annemin halasıyla onlar komşu annemin halasıda hep o kadın hiç birşey beğenmiyor oğlununda Rusyada gezdiği var diyordu kardeşimde ağzını payını veriyordu yalan söyleme diye. Ama doğru olsada olucak o zaman bir başına bir dizine dövücek ailede bir tane sözü geçen yokmuş ya buna laf anlatsın aynı şehirde değiliz babası evde ola ola evden çıkıyor gidiyor onunla kalıyor bu normal falan değil. Annemde arıyor telefon başında sürekli ağlıyor polisi arayın  18i geçmiş polis napıcak 

Kaç defa konuştuk fayda etmiyor

17 Cevaplar

+2 oy
(4,979 puan) tarafından

Ya ben bu hikayeyi hatırlıyorum.. Baban kumarda herşeyini kaybetmişti de sanki adam zorla oynatmış gibi adamı suçlayıp küsmüştü vs. Konu bu değil miydi? O zaman da sana dediler, baban kendi hatasından dolayı başkalarını suçlamayı bırakmalı öncelikle. Kardeşin de reşit elinizden geleni yapmaya çalışsanız da bildiğini okuyacak ve siz bir şey yapamayacaksınız. Size düşen öyle ya da böyle kardeşinin arkasında olmanız ve bir an önce nikah işlemlerinin yapılması.. 

-Reklam-
+1 oy
(1,756 puan) tarafından

Iyi değiller diyorsunuz bırakın kızın üstüne ne kadar giderseniz o kadar ters teper kendi haline bırakın üstüne düşmeyin bence yani ne de yapsanız aynı kendi bildiğini yapıyormuş 

(33 puan) tarafından

Birşey yapmıyoruz ki. Kendisi gidiyor o evde kalıyor eve gelmiyor. Rusyaya gitmeye hazırlanıyor sanki yetim ailesi yok öyle davranıyor

(955 puan) tarafından

oha ya . ben hani kafama koydugum herseyi yaparim ama babama oyle basabas kavga edemem sicr agzima babam. heleki kalkipda gdecem eve gelmicem. zaten gidemezdimki. anasini satim .nekadar cesaretsizmisim baktigim zaman 20 li yasladrimda .27 yasimda evlendim benesim sehir disindayken   tek kalmim korkarim diye annemlerde kalirdim annemlerdeyken evde canim sikilinca dur marketleri gezim gelim demeye bile cekiniodum babamdan izin vermez gibi geliodu.

(33 puan) tarafından

Hangimiz kaldık ki ama benim kardeşim saygısız büyül sözü dinlemiyor babam konuşmuyor bile abisi apartmana kadar gitmiş ve o apartmanda tanıdıklarımızda var onlarda görmüş gelmem demiş kendisinide rezil ediyor hayatını mahvediyor

+1 oy
(24,602 puan) tarafından

Neden iyi değiller bu postta yok babam neden haklı. Ama madem iş bu raddeye geldi seçimi baban yapacaktı ya dediği gibi yüzük takacaklardı ya da kız kaçıp gidecek çünkü yaşamadan öğrenemez yaşamadan akillanmaz 

+1 oy
(8,427 puan) tarafından

Kardeşin evi terk ediyor o çocuğun evinde kalıyor ve abinle baban buna sessiz mi kalıyor? Bırakın ne hali varsa görsün. Pişman olup döndüğü zaman aklı başına gelir 

(461 puan) tarafından

Bişey diyim mi namus diye birşey kesinlike kalmamış yada sizde kalmamış diyim kusura bakmada nasıl bir medeniyet bu dini nikahsiz aynı evde yaşıyorlar babasi abisi izin veriyor bunların evlenmeleri gerekiyor bence uzatmayın zaten ateşle barut yan yana durmaz aynı evde 

(8,427 puan) tarafından

Aynen öyle 

+1 oy
(2,266 puan) tarafından

Üstüne gittikçe sizinle daha çok inatlaşır. Bırakın hayattan bı ders alsın bu konuda.

+1 oy
(23,526 puan) tarafından

İşiniz çok zor. Allah kolaylık versin. Kardeşine akıl fikir versin 

+1 oy
(27,218 puan) tarafından

Neye göre kime göre iyi değiller peki ? Kardeşin mutlu olacağına inaniyor seviyorsa bu yoldan dönmez yaşayarak görsün bazı şeyleri bırakın da belki sizi haksız çıkaracak 

+1 oy
(1,122 puan) tarafından

Su anda siz ne desez ona kotu geliyor dahada inatlasiyor

(33 puan) tarafından

Ay da nə qədər pisə gedə bilər? Zay gedib xalxın evində qalır əsəb keçirirəm ey həmin binada anamın xalasıgildə qalır bir mərtəbə altdı onunda xəbəri var oda ağızdan boş şeydi hamıya yayıb

(1,122 puan) tarafından

Bu pisdi eslinde biz terefdede bele seye cox pis baxirlar getdise qebul elemirler tezeden eve.Gedib dolasib gezib herweyi edib qayidib gelecek.Oglanin bos vedlerine aldanir gezdirecem edecem deye.Orda gedib gorecekki belkede usagida var.Menim bacimda ailenin raziligi olmadan sevirdi birini ne dediler xeyri olmadi axiri mamam ozu oglanan danisdiki el cek bacimada dediler yalandanki polise vermiwik.Ayrildilar hele

(33 puan) tarafından

Xalada elə deyirki Rusiyada saxladığı var 11ay Rusiyada qalır 1ay azərbaycana gəlir nə gözlüyürsən? Ama bu qız başa düşmür eləbilki orda ona yaxşı baxacaq

+1 oy
(926 puan) tarafından

Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez karşı tarafta bişey gördüyse haklı sebepleri vardır kardeşiniz işi inada bindirmiş babanız karşı çıktıgı için üzerine gittikçe iyice inada bindirecek karşı taraftan yanlış bişey sezinlese bile iç sesine inanmayacak bırakın kendi görsün kendi anlasın üzerine gitmeyin tek kelime etmeyin eğer babanız karşı taraf için haklı ise hiç kimse maskesini sonsuza kadar saklayamaz

+1 oy
(1,628 puan) tarafından

Canım siz ne derseniz deyin o kız yine bildiğini okuyacak 

Allahım akıl fikir versin 

Sizler ona yapma etme desenizde o daha fazla bağlanacak ona.

Bırakın kendi haline 

Hayat derslerle dolu dersini alır oturur.

(1,628 puan) tarafından

Dil bilmediği için çok zorlanacak o kesin zaten.

(33 puan) tarafından

Ya her genç benim kardeşim gibi ***** mı? 

Kız bilmediği ülkeye gidicek herşeyi geride bırakıp her genç böyle mi yapıyor

(33 puan) tarafından

Keşke şuan tek sorunu dil olsaydı ama resmi nikahsız bir adamla aynı evde kalıyor ve o adamla ölüme bile gidiyor

(1,628 puan) tarafından

Her genç değil tabi ki canım 

(1,628 puan) tarafından

İşte asıl o konu rahatsız edici 

Bilmiyorum.

+1 oy
(7,497 puan) tarafından

Evden giden kızı daha ne arıyorsunuz ki yaptığı çok terbiyesizce zaten

(7,497 puan) tarafından

Evet ya ama aile için de zor. Bide abisi gitmiş kardeşini getirmeye gelmiyorum demiş bizde olsa saçlarını yerde süre süre getirirler 

(461 puan) tarafından

valla bizde de aynı şekil Nerelisin ki sen Pakize 

(7,497 puan) tarafından

Urfalıyam :)) 

(461 puan) tarafından

Ağrılıyım bende Kürt müsün 

(7,497 puan) tarafından

Yok zazayım ben

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Siz ne derseniz diyin kardeşin sizi duymayacak maalesef o çoktan seçimini yapmış aklı başına gelecek ama geç gelecek maalesef 

(33 puan) tarafından

Seçimide bilmediği bir ülkeye gitmek elimde olsa şuan evire çevire döverim

0 oy
(28,513 puan) tarafından

Kötü olmuş ya umarım vazgeçer yoksa çok yanacak canı

0 oy
(16,068 puan) tarafından

18 yaş kim bilir nasıl toz pembe bakıyordur Rusya’ya gideceğim gezeceğim vs gibi 

Üstüme gittikçe demek ki daha da bağlanıyor Öadem istesinler yüzük takılsın nişanlı kalsınlar belki anlar eğer çocuğun başka sevgili varsa veya kötü davranışları varsa 

0 oy
(16,068 puan) tarafından

Diğer potlarıma baktım da erkem kardeşin ile nişanlısı ne durumdalar 

0 oy
(1,844 puan) tarafından

Ben şunu biliyorum ailenin ınaylamadığı ilişki asla yürümez ailesini karşısına alması çok yanlış dönecek kapısını neyine güvenip kapatıyor bizde aşkımızdan ölüyorduk kocamız için ama çoğu kez evliliği sorguladım yani bide bu Ergen kafasıyla ohooo çok zor o iş ama ne yaparsanız yapın bu yanlışı görmeden düzelmicek gidecek ne m.al olduğunu görücek ki anlattığına göre baya belli ne oldukları bin pişman aricak sizi dönmek isticek belkide gurur yapıp aramaz katlanır yaşadığı hayata ama herşeyi kendi seçti kendi yeşicak bişey yapamazsınız 

0 oy
(824 puan) tarafından

Baban da suçlu baştan kabul etseydi aynı evde yaşayıp namussuzluk yapmazdı kızı en azından evlenirdi namusuyla sonra da bosanirdi en fazla geri donerdi şimdi adı çıktı bu saatten sonra o çocukla evlenmese kimse almaz onu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
+1 oy
5 cevap 124 göst.
+2 oy
6 cevap 274 göst.

Kategoriler

1,478,023 soru