+2 oy
231 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (11 puan) tarafından

Vajinal fitil kullanırken ilişkiye girilir mi 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Fitili kullanmadan önce olabilir canım ama fitili kullandıktan sonra olmaz, yani akşam yatarken fitili kullanıyorsun ya ondan önce ilişki olabilir 

-Reklam-
+1 oy
(2,204 puan) tarafından

Benim doktorum yasaklamıstı ama bazı doktorlar izin veriyomus 

+1 oy
(6,812 puan) tarafından

Mantar için mi kullanıyorsun ben de yaşadım mantar fitil kullandım 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı o güne kadar ilişki kesinlikle yasak demişti 

(11 puan) tarafından

Evet mantar için

(6,812 puan) tarafından

O zaman ilişkiye ara verin çünkü tedavi işe yaramaz içeri doğru yayilabilir ve esjne de geçebilir 

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Ne için kullanıyorsun onu da yazarsan ona göre yorum yaparız mantar düşük tehlikesi vs bu tür durumlarda girilmez

(11 puan) tarafından

Vajinit mi ne varmış ondan 

(2,832 puan) tarafından

Evet ara vermeniz gerekiyor eşiniz de bir süre prezervatifle korunsun

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İçersindki ilaç erkek de yanma yapacağı için fitil koyduktan sonra girilmıyor koymadan önce girilse daha doğru olur kendi bildiğimi paylasıyorum çok fitil kullandım

(11 puan) tarafından

Peki fitil kullanınca hamile kalabilinir mi yoksa gelecek ayımı bekliyim enfeksıyon mu engel oluyor hamile kalmama bilginiz varmı

(71 puan) tarafından

İnsanlar size ilişkiye ara verin diyor. Siz hamile kalmaktan bahsediyorsunuz. Evet ara vermeniz gerekiyor. Çünkü eşinizde yanmaya neden olabilir. 

(2,495 puan) tarafından

Enfeksiyon size ilişki sırasında rahatsızlık verır yanma şişme kötü koku vs fitil varken de eşiniz için kötü yanma olur hem iyileşme gecikir bir müddet bekleyin sağlığınız için

0 oy
tarafından

Tabikide hayır doktor söylemedi mi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 153 göst.
0 oy
10 cevap 601 göst.

Kategoriler

1,473,616 soru

24,127,348 cevap

333,810 kullanıcı