Vajinal fitil kullanırken ilişkiye girilir mi
Fitili kullanmadan önce olabilir canım ama fitili kullandıktan sonra olmaz, yani akşam yatarken fitili kullanıyorsun ya ondan önce ilişki olabilir
Benim doktorum yasaklamıstı ama bazı doktorlar izin veriyomus
Mantar için mi kullanıyorsun ben de yaşadım mantar fitil kullandım 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı o güne kadar ilişki kesinlikle yasak demişti
Evet mantar için
O zaman ilişkiye ara verin çünkü tedavi işe yaramaz içeri doğru yayilabilir ve esjne de geçebilir
Ne için kullanıyorsun onu da yazarsan ona göre yorum yaparız mantar düşük tehlikesi vs bu tür durumlarda girilmez
Vajinit mi ne varmış ondan
Evet ara vermeniz gerekiyor eşiniz de bir süre prezervatifle korunsun
İçersindki ilaç erkek de yanma yapacağı için fitil koyduktan sonra girilmıyor koymadan önce girilse daha doğru olur kendi bildiğimi paylasıyorum çok fitil kullandım
Peki fitil kullanınca hamile kalabilinir mi yoksa gelecek ayımı bekliyim enfeksıyon mu engel oluyor hamile kalmama bilginiz varmı
İnsanlar size ilişkiye ara verin diyor. Siz hamile kalmaktan bahsediyorsunuz. Evet ara vermeniz gerekiyor. Çünkü eşinizde yanmaya neden olabilir.
Enfeksiyon size ilişki sırasında rahatsızlık verır yanma şişme kötü koku vs fitil varken de eşiniz için kötü yanma olur hem iyileşme gecikir bir müddet bekleyin sağlığınız için
Tabikide hayır doktor söylemedi mi
1,473,616 soru
24,127,348 cevap
333,810 kullanıcı