+1 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar 6 ay ilaç da içtim ama şu demir değerim bir türlü yükselmiyor. Ferro sanol kullanıyorum acaba önerebileceğiniz başka bi marka var mı? Solgar kullanan arkadaşım iyi demişti.

7 Cevaplar

+1 oy
(16,787 puan) tarafından

Ben öyleyim uzun süredir tedavi görüyorum en son endoskopi istedi hala yapmadım korkuyorum. Verdiği ilaçlar etki etmiyor.  Damardan bile aldım üç ay sonra kontrolüm var 

(2 puan) tarafından

Endoskopi neden istedi

(3,791 puan) tarafından

Bak bağırsakda bi bakteri varmış. O olmayinca demir emilimide olmuyormuş. Bu nedenle demirle beraber o probiotikide almak gerekiyormuş. Chat gptye sorun bu tarz sorularin en iyi cevabn o veriyor

(2 puan) tarafından

Peki teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(5,756 puan) tarafından

Sidefer kapsül. Piyasadaki en iyilerden biri,fiyatı biraz yüksek ama gerçekten çok fayda ediyor. 

(2 puan) tarafından

Peki teşekkürler 

+1 oy
(6,371 puan) tarafından

Damardan almak ferinject flk deneyin. Çok pahalı bir ilaç olduğu için kadın doğum Dru, dahiliye Dru rapor çıkarması gerekiyor. 

(6,371 puan) tarafından

Solgarın dozu düşük fayda etmesi mümkün değil. 

(2 puan) tarafından

Ya teşekkür ederim ama doktora söyledim damardan verin diye ama gerek yok ilaç kullanın dedi. Doktorlara kolay tabi söylemesi ama nasıl kabızlık çektiğimi ben biliyorum

(6,371 puan) tarafından

Debridat tablet ile için o zaman çok rahatlarsınız 

(2 puan) tarafından

O ne ilacı

+1 oy
(3,791 puan) tarafından

Bi yerde okumuştum. Bağırsakdakı bi bakteri varmış. O olmayınca demir emilimi zorlaşıyormuş. Bu nedenle demirle beraber başka ilacda almak gerekiyormuş. Bu tarz sorulara chat gpt iyi. 

+1 oy
(5,616 puan) tarafından

Ocean microfer kapsül kullanıyorum ben

(2 puan) tarafından

Değerlerinizi yükseltti mi peki

(5,616 puan) tarafından

İlk baktirdigimda 3e kadar düşmüştü bunu kullanıyorum geçenlerde tekrar baktırdım 11 e yükselmiş 3 ay düzenli kullanıp öyle baktırdım 

+1 oy
(1,632 puan) tarafından

Benim annem de var bu olay losemi ihtimali bile dusuunuldu o derece hic kani yoktu bitik di.Belirli sureler kan yuklemesi yapiliyor anneme.Ve en buyuk sorun yumurtalik kistlerinden dolayiydi polipler vardi.Yasi ileri oldugu icin yumirtalik rahim alalim o zaman dediler alindi kan degerleri duzeldi annemin.Yumurtalik kistiniz vs var mi sizinde ?

(2 puan) tarafından

Evlenmeden önce vardı ama şuain bi şikayetim yok. Kist nasıl etkiliyomuşki. Yani fazla adet görmeden dolayı mı

(1,632 puan) tarafından

Evet o polipler yuzunden inanilmaz kan kaybediyordu ama genel vucutta kan degerini de bozuyor.Sizinki siradan basit kistlerse ayni degildir ama onlara da bir baktirin siz yine de.

+1 oy
(256 puan) tarafından

Akdeniz anemisi taşıyıcısı misin? Oyleysen de değilsen de hemotoloji bölümüne görünmen gerekiyor. Ama tasiyiciysan normal ilaçlar etki etmezmis. Sağlık ocağından özel arayıp söylediler bunu bana

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
10 cevap 827 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,679 soru

24,114,327 cevap

333,142 kullanıcı

...