+1 oy
54 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (49 puan) tarafından

Beğendin ferittin değeri düşük çıktı. Ferrozinco başlattı fakat tadı iğrenç içmek istemiyor ki beş on dk sonra küstü cocuk. 11 aylık ve bestiron kullanıyordum. Yorumlara vs baktım çoğu diş boyuyor  kabizlik ishal vs yaptığı yazılmış ve kullanımı bırakılmış. Ki hakikaten kalanı lavaboya döktüm bembeyaz mermer karardi resmen. Dis boyamasi da dogru olabilir diye dusundum acikcasi. Sizce ne yapmalıyım? Yerine ne kullanılabilir?

Kaynak: https://bebek.annelertoplandik.com/3576996/ferrozinco-annelerin-deneyimleri-yapmaliyim-alternatifler

1 cevap

0 oy
tarafından

Canım benim oğlumunda düşüktü kullandığımız hiç birşey işe yaramıyordu bende tamamen kaldırdım attım çöpe , aradan yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay sonra kontrole götürdüğüm zaman değerleri normale dönmüştü

(49 puan) tarafından

Ferrozinco yazmış kullandınız mı bilmiyorum ama brn yetişkin olamama rağmen onu içmek eziyet gibi bu ne dedim. Bebeğim zorla icirdim ama çok üzüldüm sonradan çok ağladı. Sonradan kustu vs vermek istemiyorum açıkçası şunu da. Gercktdn napmaliyim bilemedim. O süreçte nasıl ne verdiğinizi hatırlıyor musunuz?

tarafından

Ferrozinco bu küçük küçük kaselerde koyu olansa evet halıdan  lekesi çıkmadığı için  , en son kullandığımız o oldu . Aldım komple çöpe attım 🤣😂 başka hiç birşey vermedim çocuğa kemik suyu kaynattim her yaptığım yemeğine koydum , bol bol da dışarı güneşe çıktı kendiliğinden normale döndü 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pisupisu (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 862 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.

Kategoriler

1,476,705 soru

24,173,091 cevap

335,954 kullanıcı

...