0 oy
108 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (527 puan) tarafından

Evde boyamak için bi cesaret aldım ama tutar mı açıcı almaya cesaret edemedim iki kutu boya aldım nasıl yapsam sizce

4 Cevaplar

+1 oy
(1,138 puan) tarafından

Siyah saç ister kendi rengin olsun ister boya olsun palette 10.1 al ve boya canm 30 dk beklet zaten çikolata kahve olacak saçın güven bana :) aciciya gerek yök isteodgin renk icjn dip rengim siyahtı ben öyle yaptım çikolata kahve oldu ,üstüne ben 7.1 de beklettim 10 dk sadece turuncu olur diye korktum

(527 puan) tarafından

Paletteden başka marka olmaz mı boykot olduğu için onu kullanmak istemiyorum

-Reklam-
0 oy
(24,871 puan) tarafından

Tutmaz tecrübe konuşuyor 🤣

(527 puan) tarafından

Yaa napcam mecbur açıcı mı kullanmam lazım😀

(24,871 puan) tarafından

Evet bende hiç denemedim açıcı ama kullanmamız şart ve lazım 😂😂

(527 puan) tarafından

AAma yaa siyah saça da siyahtan başka renk tutmuyor o zaman 🥲

(24,871 puan) tarafından

Yes beybi nörecez 😂😂😂😂

0 oy
(3,749 puan) tarafından

Tutmaz ki. Eğer doğal rengiyse siyah tutar. Öyleyse uclardan diblere doğru uygulayacaksın. 

(3,749 puan) tarafından

Saçını uzunluğuna bağlı 2-3 yere ayırcaksın. Önce tüm saçının ucu, sonra irta, sonra dibler. Hatta bazı rakamlar özellikle 8-9 sa diblere vurdukdan 15dkk sonra yıkaman gerek. 

(527 puan) tarafından

Doğal rengi siyah tarif ettiğin açıcı mı boyayı mı o şekilde uyğulayacağım

(3,749 puan) tarafından

Boyayla. Ama kahve rengi istiyorsan kahve rengi almıycaksin. O boyan çöp şu an. 

Benim saçım koyu kahfeydi. Bende kahverengi istiyorum diye o reng almışdım. Kuaför komşumuza danışdım olmaz dedi boyayı aldı götürdü bana bildiğin sarı sap sarı boya aldı. Nasil uyguluycam ne kadar bekletcem dedi öyle yaptım. Kahferengi olmuşdu saçlarım. Sen bilen birine göster. Doğal saçınıda açıcıyla mahf etme canım. 

(3,749 puan) tarafından
+1

Arkadaşın biri 10.1 yazmış. Benimkide o renk boyaydı baktım. Ama saç dibin sıcak olduğu için önce saçın uc orta kısmı, ardından bekletmeden diblere boya. Sonuçu paylaş. Kızarıklık olsa aynen 7nin tonlarıyla 7.1, 7.2 ton verirsin çok güzel olur

(3,749 puan) tarafından

Ama ikinci defa boyadığında 8 kullanacaksın. Aynı şekilde en son dib yapıcaksın. 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Tutmaz ben siyaha boyadım saçımı sknra açıcı aldım önce uçları açtım yıkadım sonra dipleri açtım ilkkez yaptım gratisten aldım ama çok dikkat etmen lazım açıcı kullanmak için .sonra çikolata kahve yaptım oda siyaha kaçıyordu die çikolata kumral yaptım tam benim rengimdi

(527 puan) tarafından

Kendin  mı yaptın açıcıyı kaç dakika bekledin

(1,376 puan) tarafından

Kendim yaptım kaç dk beklettigmi hatırlamıyorum ama hep bakıyordum sarı olduğu an yıkadım .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
3 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
0 oy
6 cevap 171 göst.
21 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
30 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,058 soru

24,093,616 cevap

331,919 kullanıcı