0 oy
92 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,637 puan) tarafından

Kizlar sadece biraz havası değişsin istiyorum saçlarımın illa kıpkızıl ya da sapsarı olmasına gerek yok tutar mi acaba ? 

Çünkü açmaya korkuyorum rengi turuncuya dönüyormuş?

5 Cevaplar

0 oy
(2,637 puan) tarafından

Bilgisi olan var mı acaba?

(9,083 puan) tarafından

simsiyah boyanin ustune hicbi renk kolay kolay tutmaz . siyah ve kizil renk en zor renktir. acacaksin tamam kizilli turunculu cingene sarisi gibi bisey olacak onun ustune tekrar biyayacaksin istedigin tengi. baska ihtimal yok

(2,637 puan) tarafından

Ama benim saçımda hiç boya yok ki doğal siyah

(9,083 puan) tarafından

he dogalsa olur. tutar ne renk istersen . dogal sac nadir bulunan sac😂😂acmadan sari yapamassin ama kumral yapabilirsin kestane kizil yansimalar yapabilirsin . bakir yapabilirsin ama bakir oldugu sadece guneste belli olur acmadan hurrem saci gibi tutmaz . dogal saca cogu renk olur yani tam kutu rengi tutmaz sadece

(2,637 puan) tarafından

Cikolata kahve aldım canım tutar mi acaba yaa bugün yapacağım. 

(9,083 puan) tarafından

bence tutar . dogal sac yani aonucta kuaforlerin arayip da hulamadigi sac.  . kutunun ustundeki ton tam olmasa bile bikac kere acik renkli boyalara biyadiktan sonra cikolata kahve yaparsan daha iyi tutar. palettenin mesela kumral tonlari saci uc dort ton aciyor. kumral gibi olursun. sonra cikolata kahveye bitarsin. kutu rengine daha yakin olur. ama dene suan cikolata kahveyi

-Reklam-
0 oy
(1,221 puan) tarafından

Siyah saçın üstüne sadece siyah boya tutar herhalde hiç sanmıyorum canım başka rengin tutacağını 🙃

0 oy
tarafından

Bence mavi siyah boya bende boyuyacam😁

0 oy
(52 puan) tarafından

Hayır açmadan renk tutmaz açtırıp üstüne küllü tonlar boyayabilirsiniz 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Siyah saçı açmadan hiç bir renk tutmaz. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 317 göst.