+1 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından

Kızlar eltimin iki kızı var üçüncüye hamile doktor hala cinsiyete bişey dememiş yorum yapabilir misiniz

image

image

image

11 Cevaplar

+4 oy
(5,964 puan) tarafından

Kafa yapısı erkek gibi. Akıl, ruh, beden sağlığı bütün olsun inşallah.

(458 puan) tarafından

İnşallah canım benim iki kızı var eltimin bunu gerçekten çok erkek istiyorlardı 

(458 puan) tarafından

İnşallah canım benim iki kızı var eltimin bunu gerçekten çok erkek istiyorlardı 

-Reklam-
+1 oy
(458 puan) tarafından

??? Tahimin olanlar yazarsa çok sevinirim kızlar 

+1 oy
(239 puan) tarafından

Kaç haftalık son adet tarihi ve son ilişki tarihini yazar mısın 

(458 puan) tarafından

Bi sorayım canım 

+1 oy
(6,963 puan) tarafından

Bana da kız gibi geldi erkek olsaydı sanki bi yerlerden pipisi belirirdi diye düşünüyorum .

Hakkında hangisi hayirliysa o olsun 

(458 puan) tarafından

Benim oğlum da gerçekten dediğin gibi pipi belliydi 11. Haftada canım bu sanırım 13-14 haftalık en az 

(6,963 puan) tarafından

Olabilir bnm oğlan 12 de bacak açıktı 🙃 kızım 17 de zahmet etti gösterdi kendini 

+1 oy
(484 puan) tarafından

Önce sağlık ama kız gibi geldi canım bana 

(458 puan) tarafından

Çok sağol kuzum 

+1 oy
(541 puan) tarafından

Erkek gibi geldi iki oğlum var onların ulturasyon resmine benziyor hayırlısı neyse o olsun canım 

(458 puan) tarafından

Sizin ultrasonda da böyle yandan özel bölge gözükmüyor muydu canım benim oğlum da yandan pipi dediğimiz kısım belliydi

image

(458 puan) tarafından

Bak bu oğlumundu 

0 oy
(224 puan) tarafından

Kız gibi duruyor erkek hemen belli oluyor gercida kız da öyle çıkıntı olsa doktor tahminde bulunur bana 3.cu kızımı 11 haftalıkken söyledi eltime söyle kız olsa da asla ama asla keşke erkek olsaydı demesin yemin ederim ben çok taktım kafama 3.cu kızımda şimdide kizim6 aylık ona öyle bağlıyız ki aşırı derecede çok seviyoruz Rabbimin hediyesi diye seviyorum çok şükür bin şükür rabbim sağlıklı bir evlat verdiği için öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar 

(458 puan) tarafından

O da baya üzülüyor çok kafasına takıyor erkek olsun diye bu dediğini diyeceğim ona canım 

(4,810 puan) tarafından

Kiz genelde o erkek merakı türklerde oluyor eltim Fransız dediğin için dedim canım. Kocasi veya kaynanası mi baskı yapıyor acaba 

(458 puan) tarafından

Yok yok kaynımı görsen kız çocuk hastası kaynanamın dört oğlu var tüm torunları kız olsa deli olur eltim altı kız kardeş ondan çok fazla istiyor 

Fransızlarda da var bu erkek merakı kuzum

(4,810 puan) tarafından

Dogru ondan olabilir benimde eltim 3 kız kardeş o da erkek çok istiyordu kızı oldu. Daha 4 5 haftalıkken ben şehzade doğuracağım diyordu 😂😂😂

(4,810 puan) tarafından

Öğrenince yaz merak ettim bende :)

0 oy
(4,810 puan) tarafından

Fransada mi yaşıyor eltin :D ultrason kağıdında Fransızca yazıyor Hayırlısı olsun cinsiyeti için 

(458 puan) tarafından

Evet aşkım biz Fransa da yaşıyoruz eltim Fransız ondan ben kendim soruyorum size 

(4,810 puan) tarafından

Yaa ne güzel 

0 oy
(15,934 puan) tarafından

Kafası iri gibi yada öyle duruyor erkek gibi 

4 cü resim de sanki boş gibi 

(458 puan) tarafından

Bilmiyorum ki aşkım benim oğlumun ultrasonu ile kıyaslayınca kız gibi geldi ama pek anladığım bişey de değil size bi Şoray’ın dedim

0 oy
(1,254 puan) tarafından

Erkek gibi canim

0 oy
(482 puan) tarafından

Cet cptye atdım fotoyu bacak arası net görünmüyo ama çıkıntı ol adığı için kız olabilir diyo

(458 puan) tarafından

Kız hiç aklıma gelmedi o benim chatGBT sizsiniz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Smsn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
+1 oy
3 cevap 129 göst.
+1 oy
7 cevap 198 göst.