Kızlar eltimin iki kızı var üçüncüye hamile doktor hala cinsiyete bişey dememiş yorum yapabilir misiniz
Kafa yapısı erkek gibi. Akıl, ruh, beden sağlığı bütün olsun inşallah.
İnşallah canım benim iki kızı var eltimin bunu gerçekten çok erkek istiyorlardı
??? Tahimin olanlar yazarsa çok sevinirim kızlar
Kaç haftalık son adet tarihi ve son ilişki tarihini yazar mısın
Bi sorayım canım
Bana da kız gibi geldi erkek olsaydı sanki bi yerlerden pipisi belirirdi diye düşünüyorum .
Hakkında hangisi hayirliysa o olsun
Benim oğlum da gerçekten dediğin gibi pipi belliydi 11. Haftada canım bu sanırım 13-14 haftalık en az
Olabilir bnm oğlan 12 de bacak açıktı 🙃 kızım 17 de zahmet etti gösterdi kendini
Önce sağlık ama kız gibi geldi canım bana
Çok sağol kuzum
Erkek gibi geldi iki oğlum var onların ulturasyon resmine benziyor hayırlısı neyse o olsun canım
Sizin ultrasonda da böyle yandan özel bölge gözükmüyor muydu canım benim oğlum da yandan pipi dediğimiz kısım belliydi
Bak bu oğlumundu
Kız gibi duruyor erkek hemen belli oluyor gercida kız da öyle çıkıntı olsa doktor tahminde bulunur bana 3.cu kızımı 11 haftalıkken söyledi eltime söyle kız olsa da asla ama asla keşke erkek olsaydı demesin yemin ederim ben çok taktım kafama 3.cu kızımda şimdide kizim6 aylık ona öyle bağlıyız ki aşırı derecede çok seviyoruz Rabbimin hediyesi diye seviyorum çok şükür bin şükür rabbim sağlıklı bir evlat verdiği için öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar
O da baya üzülüyor çok kafasına takıyor erkek olsun diye bu dediğini diyeceğim ona canım
Kiz genelde o erkek merakı türklerde oluyor eltim Fransız dediğin için dedim canım. Kocasi veya kaynanası mi baskı yapıyor acaba
Yok yok kaynımı görsen kız çocuk hastası kaynanamın dört oğlu var tüm torunları kız olsa deli olur eltim altı kız kardeş ondan çok fazla istiyor
Fransızlarda da var bu erkek merakı kuzum
Dogru ondan olabilir benimde eltim 3 kız kardeş o da erkek çok istiyordu kızı oldu. Daha 4 5 haftalıkken ben şehzade doğuracağım diyordu 😂😂😂
Öğrenince yaz merak ettim bende :)
Fransada mi yaşıyor eltin :D ultrason kağıdında Fransızca yazıyor Hayırlısı olsun cinsiyeti için
Evet aşkım biz Fransa da yaşıyoruz eltim Fransız ondan ben kendim soruyorum size
Yaa ne güzel
Kafası iri gibi yada öyle duruyor erkek gibi
4 cü resim de sanki boş gibi
Bilmiyorum ki aşkım benim oğlumun ultrasonu ile kıyaslayınca kız gibi geldi ama pek anladığım bişey de değil size bi Şoray’ın dedim
Erkek gibi canim
Cet cptye atdım fotoyu bacak arası net görünmüyo ama çıkıntı ol adığı için kız olabilir diyo
Kız hiç aklıma gelmedi o benim chatGBT sizsiniz
1,474,420 soru
24,139,070 cevap
334,428 kullanıcı