Kızlar tekrar söylüyorum korkacak olan okumaya devam etmesin lütfen yaşadığım şeyleri anlatıcam
artık çok çok çok bunaldım ve sıkıldım yaşadığım şeylerden sebebi ise üç harfliler her defasında mekan aynı olaylar farklı sürekli korkutmaya çalışmalarından evin içinde gezinmelerinden korkmuyorum Rabbime sığınıyorum hergün evde saffat suresi açıyorum dinliyorum ama dönem dönem bunlar tekrarlıyor bir gün oluyo tam uykuya dalacağım vakitte geliyo beni korkutmaya çalışıyo aklımla oymuyo ama sonunda kurtuluyorum aradan biraz zaman geçiyo 3 4 gün falan sonra evin içinde sanki biri beni izliyomuş gibi oluyo hissediyorum var yani bişey gene aradan bir kaç gün geçiyo sonra tekrar rüyama giriyo korkmuyprum ama sıkıldım bu durumdan sadece merak ediyorum dertleri ne bunların benimle yıllarca bitmek bilmedi eşime anlattım kaç tane hocaya gittik zamanında ama çoğu bana bakmak bile istemiyo yada baksada üstün körü anlatıp geçiyo inanın hiç bir işimiz rast gitmiyo 2 tane çocuk kira sıfır gelirle ayakta kalmaya çalışıyoruz bana yardım edebilecek bi tanıdığınız vs. Var mı ama inanın maddi olarak verebileceğim hiç bir şey yok sadece baksın istiyorum neyim var benim neden bunları yaşıyorum lütfen eğer varsa benimle benzer şeyleri yaşayan yardımcı olun bana