0 oy
1,270 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından

Kızlar tekrar söylüyorum korkacak olan okumaya devam etmesin lütfen yaşadığım şeyleri anlatıcam

artık çok çok çok bunaldım ve sıkıldım yaşadığım şeylerden  sebebi ise üç harfliler her defasında mekan aynı olaylar farklı sürekli korkutmaya çalışmalarından evin içinde gezinmelerinden korkmuyorum Rabbime sığınıyorum hergün evde saffat suresi açıyorum dinliyorum ama dönem dönem bunlar tekrarlıyor bir gün oluyo tam uykuya dalacağım vakitte geliyo beni korkutmaya çalışıyo aklımla oymuyo ama sonunda kurtuluyorum aradan biraz zaman geçiyo 3 4 gün falan sonra evin içinde sanki biri beni izliyomuş gibi oluyo hissediyorum var yani bişey gene aradan bir kaç gün geçiyo sonra tekrar rüyama giriyo korkmuyprum ama sıkıldım bu durumdan sadece merak ediyorum dertleri ne bunların benimle yıllarca bitmek bilmedi eşime anlattım kaç tane hocaya gittik zamanında ama çoğu bana bakmak bile istemiyo yada baksada üstün körü anlatıp geçiyo inanın hiç bir işimiz rast gitmiyo 2 tane çocuk kira sıfır gelirle ayakta kalmaya çalışıyoruz bana yardım edebilecek bi tanıdığınız vs. Var mı ama inanın maddi olarak verebileceğim hiç bir şey yok sadece baksın istiyorum neyim var benim neden bunları yaşıyorum lütfen eğer varsa benimle benzer şeyleri yaşayan yardımcı olun bana 

24 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından

Canım benim bunlar vesvese. Rabbime sığınıyorum dedin ya işte bu yüzden şeytan vazgeçmiyor. Boş eve hırsız girmez demişler. Gece uyurken korkutan dediğin de karabasan gibi geldi bana. Zaten maddi sıkıntılar yaşıyorsun bundan sebeb manevi olarak da sıkıntılar devam etmiş hepsi birbirini tetikliyor. O evde arkandan birinin seni izlemesi bana da çok olur hatta hiç unutmam bir defa namaz kılarken mutfakta sanki mutfak masasında 5 yaşlarında bir oğlan çocuğu var saçları sapsarı gülüp gülüp bana bakıyordu ama o kadar netti ki yani var olduğuna sana yemin bile edebilirim. Sıkıntılı zamanlarımızda bunlar maalesef oluyo ha üç harflileri inkar etmek için söylemiyorum varlar evet ama senin sıkıntıların sanki daha çok vesvese. Allah yardımcın olsun kardeşim kalbine evine hayatına ferahlık güzellikler versin 

-Reklam-
0 oy
(193 puan) tarafından

İnanır misin bilmem ama bir yakinima  da aynı şeyler oluyordu kiraciydi o evde mi vardı üç harfliler bilmiyorum pek bir zararı yoktu ama insan korkuyordu bir kaç defa yenina uyumaya gittim bizim burda yer yataklari var  gece saat iki civarı   biri benim ayağıma takılıp düştü ben yakinim dedim belki de ayağıma takıldı yan yana uyuyorduk sonra kalkıp baktığımda kimse yoktu kadın uyuyordu bir kaç defa öyle oldu birkere de gece 12 siralariydi mutfağım ışığı kapanık haldeydi  gözüme kısa boylu böyle kumbuz mutfakta  dasiyordu gördüm zaten sonra kadına söyledim bende biliyorum sadece seni korkutmak istemedim dedi sonra seyhe gittik o evde varmış üç harfliler o evden çıktılar kadında bir şey kalmadı belki de senin oturduğun evde vrardir 

0 oy
(7,298 puan) tarafından

Başına gelmeyen anlamıyo maalesef canım evinde öncelikle bakara suresi dinle aç sonra da sirkeli temizlik yap ve muhakkak iyi bir hocaya git benimde başıma geldi buna benzer şeyler Rabbim rahatlık versin 

0 oy
(843 puan) tarafından

Sabah akşam 5 er tane karabaş otu demle iç beyin süpürgesi deniyor ürkütücü şeyleri gideriyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,065 göst.
+1 oy
9 cevap 784 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,554 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 547 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu