0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rüyamda çok güzel bir evdeyim. Kocam işe gitmiş her zamanki gibi gece yok. Küçük oğlumu beşiğe yatırıp salına geçiyorum kıyafet katlanmaya. Oğlum yürüyor ve geliyor arkama oturuyor. Orda jetonum düşüyor ki aslında arkamda oturan oğlum değil. Hemen oğlumun odasına koşup kapıyı kapatıp pencereden yardım istiyorum bir sürü kişi geliyor içinde 2 tanesi bahçede ateş yakıp hug çeker gibi haraket yaparak dua okuyorlar. Neyse çini yakaladık dediler. Nerde dedim beni oğlumun besinin içini gösterdiler. Bir baktım bir oğlan bebek gözleri kıp kırmızı. Birisi geldi kucağına aldı götürüyordu bende ağzına vura vura besmele çekip kelimeyi saadet getirdim nas Felak okudum ben okudukça okuma dedi.en sonunda elimi ısırdı ve adamlar götürdü. Ama o anı yaşadım resmen uyandığım da ise saat tam 3 tü. Ne olur ilim insanları varsa rüyamın ne demek olduğunu söylesin. Bıktım artık böyle korkunç şeyler görmekten resmen her hali gözümün önünde Allah korusun 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lohusamisin canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lohusaysan yada hamileysen ummusubyan yazdır ve seni gezdirmisler Allah tan okuyabilmissin canım dahası gece yatmadan kendini cercevele çocuğunu 7 Ayetel Kürsi her okudugunda besmele çek önce yukarı üfle sonra her okudugunda sağa sola aşağı yukarı ufle..
(9,233 puan) tarafından
Bebeğin nekadarlik
tarafından
8 aylık oğlum 20 aylık kızım var
(9,233 puan) tarafından
Oku sürekli canim
tarafından
Korkma ne kadar korkarsan üzerine gelirler sen kendini cercevele aytel kursiyle canm devam ederse muska yazdır sen
tarafından
Kuzum hep görüyorum ama bu yazdığımı yaşadım resmen her zaman onlarla ilgili görüyorum rüya
0 oy
(69 puan) tarafından
Canım lohusaysan  esinin kıyafetlerini gıy ve cocugunu yanına da esinin kokusunun oldugu kıyafetleri koy ama esin gıymıs olsun  Rabbım yar ve yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Ben böyle kötü rüyalar gördüğümde annem kocanın atletini falan giy demişti koca karısının koruyucusu gibi olurmuş onun kokusuna yaklaşamazlar bir de yatmadan önce 3 er tane ihlas felak nas fatiha ayetel kürsi oku kendin okuyamazsan eşind okuttur kendininçocuun elinin yetiştiyi hr yerine sıvazla . 
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Okuman iyi olmuş canım fazla bi bilgim  yok
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Kuzu lohusaysan evde tek kalma geceleri her gece yatmadan oku 7 nas 7 Felak 7 ayetel kürsi oku öyle yatın tanıdık güvendik bir hoca varsa korku muskası yazdırın beşiğin baş kısmına kur an koy öyle uyuyun bir daha olmaz inşallah 
0 oy
tarafından
Eğer lohusaysan kesinlikle yanında biri kalmali ben evlenmeden önce çok korkuturlardi okuyamaz duruma gelirdim o zaman rüyamda hep Allah büyüktür  sizden Rabbime sığınıyorum derdim geçerdi  bu da aklında bulunsun 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,595 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 556 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 357 göst.