0 oy
1,155 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından

Kızlar tekrar söylüyorum korkacak olan okumaya devam etmesin lütfen yaşadığım şeyleri anlatıcam

artık çok çok çok bunaldım ve sıkıldım yaşadığım şeylerden  sebebi ise üç harfliler her defasında mekan aynı olaylar farklı sürekli korkutmaya çalışmalarından evin içinde gezinmelerinden korkmuyorum Rabbime sığınıyorum hergün evde saffat suresi açıyorum dinliyorum ama dönem dönem bunlar tekrarlıyor bir gün oluyo tam uykuya dalacağım vakitte geliyo beni korkutmaya çalışıyo aklımla oymuyo ama sonunda kurtuluyorum aradan biraz zaman geçiyo 3 4 gün falan sonra evin içinde sanki biri beni izliyomuş gibi oluyo hissediyorum var yani bişey gene aradan bir kaç gün geçiyo sonra tekrar rüyama giriyo korkmuyprum ama sıkıldım bu durumdan sadece merak ediyorum dertleri ne bunların benimle yıllarca bitmek bilmedi eşime anlattım kaç tane hocaya gittik zamanında ama çoğu bana bakmak bile istemiyo yada baksada üstün körü anlatıp geçiyo inanın hiç bir işimiz rast gitmiyo 2 tane çocuk kira sıfır gelirle ayakta kalmaya çalışıyoruz bana yardım edebilecek bi tanıdığınız vs. Var mı ama inanın maddi olarak verebileceğim hiç bir şey yok sadece baksın istiyorum neyim var benim neden bunları yaşıyorum lütfen eğer varsa benimle benzer şeyleri yaşayan yardımcı olun bana 

24 Cevaplar

+3 oy
(5,690 puan) tarafından

Psikiyatriye gittin mi?

(5,690 puan) tarafından

Anladım. Benzer süreçlerden kayınvalidem de geçmiş. Evliliği bitmiş bu sebepten. Hoca hoca gezmişler. Olmamış. Sonra Ankara'da bir profesör bulmuşlar. Adam üstün zeka teşhisi koymuş. Tabii üstün zeka kapasitesini kullanamadığı için mental sorunlar başlamış ve ileri safhaya taşınıp şizofreniye dönüşmüş... Doktor kısmını ihmal etmemeni öneririm. Doktor araştır. Nerde içine sinen doktor olursa kalk git. 

(6,326 puan) tarafından
+1

Fatmagül kesinlikle psikyatri 1 veya 2 kere gitme ile olmaz. İlaç artı psikoterapi almalısın.

Postunu ve yorumlarını okudum. Senin biraz ilgiye ihtiyacın var ve ilgini böyle almaya çalışıyor beynin. Yani beynin sana oyun oynuyor. Her şey tam olarak beynin içinde oluyor. Kesinlikle ilaç ve terapi almalısın.  Anlattıkça sorunun nerede olduğu ortaya çıkacak. Şöyle düşün bir ip yumağı var elinde ve yumağın bir yerinde düğüm var. Sen o düğümü bulmak için yumağı çözersin değil mi? Çocukluğunun veya ergenlik döneminin bir yerinde sorun yaşamış olabilirsin. Daha çok bu vakalar ilgisiz sevgisiz çocukluk yaşayayan insanlarda görülüyor. Sen hocayı hacıyı bırak ikili destek almalısın. 

(5,690 puan) tarafından

Ben de psikolojik temelli olduğunu düşünüyorum :( Kayınvalidem belki erken destek alabilseydi şizofreniye evrilmezdi. Böyle şeyler yok demiyorum, 3 harflilerle ilgili de olabilir durum gerçekten ama insanın kendi psikolojisini güçlendirmesi ve yönetebilmesine de bağlı bu vakaları atlatmak.

(6,326 puan) tarafından

Görünmez varlıklar zaten psikolojisi zayıf insanlara uylarlar.  Psikolojisi güçlü olan insan zaten dini ritüelleri de bilir onlarla nasıl baş etmesini bilir.  Dahi insanların çoğunda nörotransimitterlerin çalışma sistemi bozuktur bunun sebebi beyinin çok çalışmasıdır. Dahi insanların çoğunda eq düşüktür. Kayınvalideniz için ülke adına üzüldüm. Öyle zeki bir insan şu an nerelerde olurdu kim bilir.  

(5,690 puan) tarafından

Ben dalar giderim hep kayınvalidemin durumunu düşününce. Ne kadar zeki ne kadar yetenekli bir kadınmış şimdi ağır ilaçlar alıp gündüz 3'te uyanıyor gece 3'te uyuyor... Süleyman Demirel'e piyano resitali vermiş kadın lisedeyken... Nereden nereye. Belki çok başarılı bir cerrah olabilirmiş, belki bir ekonomist olabilirdi... Oyy oy düşündükçe içim sızlıyor. 

-Reklam-
+2 oy
(23,435 puan) tarafından

Ruhsal varlıkları göremezsin veya duyamazsın psikoloğa gittin mi hiç ruhsal bir problem var belli ki 

(4,258 puan) tarafından

Ne alakası var hakaretle bu yorumun hemen uyarı veriyorsunuz. Psikiyatriye gidip tedavi olmadan hemen hocalara koşuyorsunuz sonra daha da ilerliyor hastalığınız. Belki şizofreni başlangıcı var ne biliyorsunuz. Şu zaman da ortaçağ yaşıyoruz resmen.

(23,641 puan) tarafından
+5

Görünebilir hissedilebilir kötü olanları insanla uğraşır canım

(628 puan) tarafından

Psikiyatride gittim daha önceleri kriz geçiyordum ilaç verdi ilaç kullanırken krizlere girmiyordum ama gördüğüm hissettiğim şeyler aynı devam etti

(23,435 puan) tarafından

Harbiden kim uyarı verdi ki sövmedik dövmedik 😅 vallahi tuhafsınız

(23,435 puan) tarafından

Ama ne kadar üstüne düşersen böyle şeyler o kadar artar düşündükçe daha da kaybolursun içinde 

(23,641 puan) tarafından

Aynen uyarı saçma olmuş kim verdiyse 

Aynen işte o vesvese oluyor takmamak füşünmemek lazım enerjiyle çekersen kurtulamazsın Allah muhafaza

(628 puan) tarafından

Üstüne inan düşen biri değilim ama sıkıldım bu durumdan belki burda bana yardımcı olabilecek bintanıdığı olan vardır diye yazdım yoksa kendim yapabileceğim her şeyi yıllar içinde denedim

(23,641 puan) tarafından

Evet sıkıcı bişey hhaklısın canım benim bildiğim çok iyi bi hocam vardı ehli sünnet öyle diğer hocalar gbi değildi ulaşamıyorum vallahi verirdim yoksa numarasını

(628 puan) tarafından

Gerçekten işin ehli olmayan birine denk gelince daha çok sıkıntı oluyor onu da yaşadık iyi olalım derken temelli kötü olduk 

(367 puan) tarafından

Ayşe canım cinler insanlara görünmez . Sadece peygamberler gördü onun haricinde hiç bir ayet yok insanlara görünüyor vs diye . Ayrıca hissedilmez çünkü salisede bilmem kaç km hızla hareket ediyorlar ve herhangi bir insan ile çarpışması halinde ölüyorlar . Cinli korku filmlerinin üzerinde çok durmayın hepsi kurma hikaye 😌☺️

Ayrıca Fatmagül vesveseyi kendine kendin veriyorsun. Çok üzerinde durma. Evini köşe bucak sirke ile sil. Felak Nas Ayetel Kürsi inşirah suresi oku bol bol . Namazını kıl Kur'an'ını oku hâlâ daha devam ediyorsa psikolojik tedavi alman gerekiyor. Hacı hocaya gerek yok kendi tedavin kendi elinde 

(951 puan) tarafından

Kuran'da bile geçiyor cinlerin insanlara zarar verebileceği evet gözle görülmez ama insanlara musallat olabilir ve zarar verebili. ( Yoldan çıkarabilir) Bunu neden inkar ediyorsunuz ki ? 

Biz onları göremeyiz ama onlar bizi apaçık görebilirler. Onları göremeyeceğimiz bize zarar vermeyecegi anlamına gelmiyor bunu psikologla geçiştirmeniz çok tuhaf.

Maddi ve fiziki olarak zarar vermese bile bı yerden sonra seni yoldan çıkarabilirler ve sizin için çok üzgünüm ama psikologlar bununla baş edebilme özelliğine sahip değillerdir. 

(367 puan) tarafından

Canım cinler fiziksel olarak değil ruhsal olarak zarar verir. Yani insanın kendi elinde kendi iradesinde. 

(1,707 puan) tarafından

https://www.instagram.com/sifaenerjim?igsh=bWJsMDF2NTZmenVq

Bana ulaş çiçeğim ücretsiz destek olmak istiyorum sana.💜

(628 puan) tarafından

Cy canım cinleri gerçek suretiyle kimse görmez görüyorum diyen yalan söyler benim durumumu şöyle izah edeyim sana hissiyatı yüksek biriyim mesela yan yana geldiğimizde üzerindeki nazarı hissederim Allah'ın izniyle sure ve dualar okurum insanlara iyi gelir öncelerden Ocak insanlar vardı ve babaannem annem ocaktır babaannemden el aldım gene söylüyorum Allah'ın izniyle birinde nazar kem göz veya sebepsiz baş ağrısı vs. Olduğundan niyet edip okumalar yaparım insanın başınayada ağrıyan yerine dokunup okurum Rabbimin izniyle kişi hafifler ve uyur sonrasında ağrısı geçer bu kar metafizik oluyor benim kendimde çocukluğumdan beri hissettiğim şeyler var mesela birisinin evine gidersin ilk defa orada bi ağırlık hisseder huzursuz olursun benimde öyle eğer yakınımda ise bunu hissedebiliyorum eğer bana kötü ile yaklaşmaya çalıştığında bi karartı beni izliyo gibi oluyor bakıyorum anında kayboluyor gece içim sıkılıyor ruhum boğuluyor olarak yatarsam ya ben ya çocuklarım mutlaka kötü rüyalar görürüz geçenlerde yaşadığım bi olayı anlatayım daha 20 gün falan oldu gece çok huzursuzdum gene uyuyamadım gece eşim geç geldi 12yi geçmişdi banyoya girmiş elini yüzünü yıkamak için geri çıkıyo yatak odasına gidiyo arkasından biri gelmiş ilk önce kızım sanıyo odaya geçiyo yatıyo yatağın ayakucuna kadar gelmiş sonra kaybolmuş merak edip bakıyo kimse yok yanıma geliyo ama bişey demedi sonra biraz oturduk hepbirlikde yattık yarım saat anca uyuyabildim geri kalktım yok için huzursuz uyuyamıyorum saat 3e geliyo bu ara da mutfakda işim var onları bari yapayım sonra da sabah namazını kılar yatarım o zaman uyurum inşallah dedim namaz vakti geldi banyoya girdim abdest aldım tam çıktım salon kapısı aralıkdı içeride karanlık bişey gördüm yaklaşık 1 metre falan boyu vardı bulut gibi bişeydi sonra besmele çekip tekrar baktım yoktu sabah olduğunda eşim akşam yaşadığını anlattı bende neler yaşadığımı anlattım tuhaf değil mi psikolojik mi keşke tek piskoloji olsa en azından tedavi olurum geçer böyle yaşamadan sa

(1,444 puan) tarafından

Fatmagül hanım neden avamşifacılık yapıyorsunuz ki yani kimseyi okumayın sizi anlıyorum insanlara yardım etmek istiyorsunuz fakat ehil değilseniz kendinizi manevi kalkan içine almadan okumayın okuduğunuz için korkutuyorlar el aldım diyorsun fakat 40 yaş altındaysan el alsanda kimseyi okumamalısın. Korku zaman zaman bana da geliyor mümkün mertebe kimseyi okumuyorum çünkü ciddi ciddi beni de korkutuyorlar. Ben de kimde büyü var kimde musallat var direk anlıyorum enerjiyi hissediyorum ama sen kimseyi okuma. Onlardaki her neyse seni rahatsız ediyorlar. 

(1,444 puan) tarafından

Korku öyle kötü bir şeydir ki gece değil gündüz bile korkuturlar gündüz korkmuyor gece korkuyorsan bu vesvese bir şeyden etkilenmişsin demektir.

(1,444 puan) tarafından

Kaldı ki bir çocuğunuz da varmış çok yanlış yapıyorsunuz kimseyi okumayın. 

(951 puan) tarafından

Zamanında peygamber efendimiz (sav) bı sahabi arkadaşıyla yürüyüşe çıkmış gece vakti. 

Yolun yarisinda arkadaşına sen burda bekle ne olursa olsun çığlık sesi duyarsan ağlama sesi duyarsan da sakın Gelme peşimden demiş. 

Ardından peygamber efendimiz (sav) yolu yürümüş ve arkadaşı yüksek seslerden oluşan çığlıklar duymuş bir süre sonra peygamber efendimiz dönmüş ve sahabi arkadaşı ona sormuş 'o sesler neydi, neden gelmemi istemedin?' diye. 

Peygamberimiz efendimiz (sav) ona 'eger gelseydin seni yoldan çıkarırlardi. Ben onları İslam'a davet ettim bazısı İslami kabul etti bazısı ise inkar etti" diyor. 

Yani anlatmak istediğim evet biz gözle Göremeyebiliriz ama şeytan gibi ateşten yaratıldılar ve biz insanoğlunu doğru yoldan çıkarmak için herşey yaparlar.. 

Her işimize başlarken o yüzden besmele ile başlanmalı en basit örneği kapı eşiğinde bile geçerken sağ ayakla geçip besmele çekilmeli. 

(951 puan) tarafından

Fatmagül hanım sizin bu bahsettiğiniz şeye gelecek olursak da tövbe haşa şirk gibi bir şey. 

Elimle dokunup iyileşiyor vs bunlar çok yanlış şeyler. Çocuğunuz da varmış üstelik Allah yardımcınız olsun. 

(628 puan) tarafından

Ehil değilim sadece kimisine kendimi o kadar yakın hissediyorum ki yada empati kuruyorum bilmiyorum ya da onun o haline kıyamıyorum okuma isteği oluyo içimde önce bazı sureleri okuyup kendime üflüyorum sonra niyet edip karşımdakine okuyor aminliyorum iki tane evladım var biri erkek 9 yaşında diğeri 3 yaşında kız o iç huzursuzluk geldiğinde gece gündüz fark etmiyo gece geceleri çok daha güçlü oluyorlar gündüzleri uzakdan izleyip korku yaratmak istiyorlar ama herşeyi unutsam yada yanlış yapsam da bildiğim tek doğru var Rabbim istemedikce hiç kimse zarar veremez korkmamamın sebebi kendime değil Rabbime güvendiğim için yoksa biz aciziz yaratılanların en üstünü insan cinler de sadece Zaman ve mekan kavramı yok istediği şekle bürünebilirler o kadar sırf bu yeteneklerini kullanıp korkutmaya çalışıyorlar

(628 puan) tarafından

Prenses annesi haşa şirk değil bana öğretilen niyet edilirken Ey Rabbim el benim elim değil Fatıma anamızın eli deyip sure okuruz tövbe haşa Allah'ın kelamıyla insanların ruhuna dokunmak için yoksa karşıdan da okusa aynı elimle dokunup şifa verecek ben kimim ben aciz bir insanım sadece bana öğretilen babaannemden onunda büyüklerinin yaptığı bir niyet 

(1,444 puan) tarafından
+2

Sen kimseyi okuma başka bişey demiyorum. Kendi anan baban kardeşin eşin çocuğun dışında kimseyi okuma hiç bir arkadaşını okuma. Okuması gereken duaları söyle bırak kendileri okusun.

(628 puan) tarafından

Bundan sonra okumam

(367 puan) tarafından

Fatmagül kadınların metafizik ile uğraşması çok riski Nuray hocamın dediği gibi kesinlikle okumayın 

(69 puan) tarafından

Nur ay ben de boyle okudugum insanlarin iyilestigini fark ettim asiri esniyorum okurken mesela birinin rahatsizligini hissediyirum icimde istemsiz okuma istegi oluyo okuyunca sular seller gibi gozyasim akiyor asiri esniyorum catlayacak gibi oluyorum ve okudugum kisi asiri rahatliyo uyku moduna geciyo en son bi bebegi okudum bebek rahatladi ama ben korkutuldum ondan sonra ara ara korkutuluyorum zaten karar vermistim bi daha kimseyi okumamaya ama bu korkularin gecmesi icin nasil hamgi dualar ve ibadetlerle korumakiyim kendimi 

(1,444 puan) tarafından

Bebeğin annesinde belki subyan vardı bilemezsin kimseyi okuma o yüzden Allah şifa versin de geç. Sen deki halin geçmesi için ayetel kürsi oku ben de zanan zaman korkutuluyorum vesvese geliyor rabbim muhafaza buyursun eşim okuyor onun bir terkibi var bana faide ediyor şöyle

İhlas Felak Nas Ayetel Kürsi

Bu şekilde suya okuyada bilirsin okutadabilirsin.

Kehf Bakara dinlemek güzel fakat kendin okuman daha tesirli olur. Ayetel kürsi yinr en tesirli olanı çünkü orda bi ayet var hiç bir cinni o ayeti okuyamaz okursa yanar buyurmuşlar sen de oku ve kesinlikle duha namazını tavsiye ederim duha kılanla uğraşamıyorlar.

(69 puan) tarafından

Evet ayetel kursi surekli dilimde cokta aklima almamaya calisiyorum zaten ama bebegin annesinde nazar var gibi hissetmistim belki dedigin dogrudur cunku bir sonraki gorusmemizde tesadufen bazi donemlerde korku yasadigindan filan bahsedince bende dank ettim iyice Rabbim korusun cumlemizi. Diger bilgiler icinde tesekkur ederim.🩵

+2 oy
(4,258 puan) tarafından

Psikiyatriye gitmelisin öncelikle. 

(628 puan) tarafından

Gittim ona da sinir krizleri geçiriyordum haplar ilaçlar verdi bağımlı oldum ilaçlara ilaçları kullandığında kriz gelmiyordu ama aynı şeyler devam ediyordu 

(4,258 puan) tarafından

İlaçları veya dozunu değiştirmesi gerekebilir. Ruhsal rahatsızlıklar tek seferde kolayca tedavi edilebilecek şeyler değil. Sürekliliği olmalı

(628 puan) tarafından

1 seneye yakın gittim en son ilaçlar bağımlılık yaptı bırakmak durumda kaldım ama sinir krizlerim geçti şükür doktora kullanmak istemiyorum dedim tamam dedi ilaçları da yaklaşık 2 ayda dozunu azaltarak bıraktım

(4,258 puan) tarafından

1 sene ,3 sene ,5 sene iyileşene kadar devam etmen gerek. Kanser olunca ben 1 sene tedavi gördüm ama iyileşemiyorum tedaviyi bırakacağım diyebiliyor muyuz , hayır diyemiyoruz. Yıllarca hatta bazen ömür boyu tedavi görenler oluyor. Sen iyileşmeyi doktor da değil de hoca da aradığın için vazgeçiyorsun ve doktora inanmıyorsun. Sen istemedikten sonra hiçbir doktor seni iyileştiremez.Anneliese Michel olayı geliyor hep aklıma bu konularda. Türkiyede de var benzer olaylar. Geçmiş olsun diyecek başka bir şey yok. 

(628 puan) tarafından

İlaçlar evet yatıştırıyor ama ne hissettiklerimi ne gördüklerimi değiştirmiyor malesef keşke ilaçla düzelecek bişey olsa da düzelsem

+2 oy
(687 puan) tarafından

İnanıyorum sana cnm doğrudur psikiyatri ile ilgili değil cnm musallat olmuşlar sana benm abim de oldu artık görmek istemiyordu kendini balkondan atarken annem gil tutu zor bela Diyarbakır da ehli bir hoca vardı onun yanına gittiler ve suya dua okudu ayriyeten başka şeylerde ve zmnla düzelmeye başladı ve artık görmüyor ve abimle konuşunca bana diyordu üç harfliler tam senin arkanda senin aileni bacilarini hepsini öldürecegim kimseye birşey anlatma diye sabaha kadar anime demiş ayağa kalkmicaksn ağzını acmiyacaksn sabaha kadar üç harfli ile göz göze gözlerini kirpmamis abim ve sabah abime baktigimda abim mos kortu yüzü gözü vücutu iyileştikten sonra anlatti

(628 puan) tarafından

5 sene önce benzer şeyler yaşadım canım kafamın içinde 7 yada 8 kişi vardı tam hatırlamıyorum sürekli birşeyler söylüyordu bişey yapacak olsam onlara danışmadan yapamıyordum en son camdan atlamamı falan istiyorlardı çok uğraştım kurtulmak için artık korkmuyorum onlardan ama enerjimi sömürüyorlar yoruldum artık 

(687 puan) tarafından

Evt cnm abime de demişler kendini aşağıya at diye ondan kendini aşağıya atickti biz son anda yakalmasaydik

+2 oy
(1,707 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bioenerji terapistiyim.aynı zamanda havas ilmi ile ilgileniyorum. Ücretsiz destek olmak istiyorum kardeşim sana ebced hesabına göre zikirler ve destek hazırlayarak instagram hesabımı bırakıyorum mesaj at bana mesajda annelertoplandık diye belirtirsen görmem daha kolay olur anne adın ve doğum tarihini de eklersen mesajda sevinirim bakımını yapacağım önce sevgi ve şifa ile kalın💜

https://www.instagram.com/sifaenerjim?igsh=bWJsMDF2NTZmenVq

(11,957 puan) tarafından
+1

Ooo Yağmur'um ne cevherler varmış sende maşallah :))

(1,707 puan) tarafından

Oy çiçeğim nasılsınnnn💜💜 sayfami takip et heeee :D💜

+1 oy
(23,641 puan) tarafından

Canım vesvese herşey aslında düşünmemeye çalış düzelicek namazını asla bırakma bende aynı korkuları yaşadığım gördüğünim rüyaları görsen aklını oynatırdn korkma namaz kıl hiç bişey olmaZ

(1,444 puan) tarafından

Hamim bana hacamatcı abla dedi okuyabilirsin diye oda ehildir bu konularda ben de okuyordum ya hu okumayım öyleyse 

(1,677 puan) tarafından

Ayet kız nasıl okuyacaksın? O ablaya da söyle, dua niyetiyle ancak Fatiha ve rabbenalar okunur onun da tam cevazı yok.

(1,444 puan) tarafından

Ya işte ben Fatiha ve Rabbenaları okumuyordum fakat Hamim müteşabih diye okunur dedi ben de inandım okudum da korku gelince. Derim onada.

(1,444 puan) tarafından

Sadece Hamim Yasin de denmez o zaman öyle mi kız bunları hep telaffuz ediyoruz misal yasin okur musun denilin hayızlıyım yasin okuyamam diyoruz

(1,677 puan) tarafından
+1

Hamimlerin sure isimleri hep değiştiği için hamim denmez ama yasinin adı Yasindir. Adını telaffuz edebiliriz. Gerçi bir çok farklı sureyi saymak uzun süreceğinden hamimler şeklinde de telaffuz edilebilir. 

+1 oy
(3,714 puan) tarafından

Düğünden sonra bu bende çok oldu. Çoçuğumda olmuyordu. Kaynanam bi hocaya gitmişdi. Düğününde bi kadın sübyan bulaştırmış buna. Tarif ettiği kadında büyüyle kartla meşgul herkes biliyor. Odada yalnızken odama çıkmıştı. Neyse hoca farklı farklı dualar vermişdi. Söylediklerini yaptım. Hepsi gitti. Sonra da hamile kaldım. Senin söylediğine ben inanıyorum. Farklı hoca bul lütfen. Böyle hayat geçmez

(3,714 puan) tarafından

Ne zamandan beri onu düşün iyice. Üzerinde sancak olsun. Yastığının altında makas iğne olsun. Kuran odanda olsun. Keskin metallara yaklaşamıyorlar. Şu an hamileyim. Giysilerimin hepsinde sancak var.  O şekilde makineye atib serib giyiyorum. Lütfen dediğimi yap lütfen. 

Akşam vakti bi soğanı birbirinden kopmayacak şekilde bök, arasına tuz dök. Kimseyle konuşmadan sol eline al. Tüm korkularım, tüm kötülükler, nazar, nefis, ne varsa bu soğanla gitsin. Bahçeli evse bahçe kapısından, bina eviyse balkondan sırtını yola çevir. Sol elinle sol omzundan at firlat gitsin. Kimseyle konuşmadan evine dön. Eve döndükden sonra konuş. Ama kimseye anlatma ne yaptığını. Görende olmasın. 

(628 puan) tarafından

Geçmiyo da inan bunaldım artık korkmuyorum cinlerden ama enerjimi sömürüyorlar uyandıkdan sonra kendime gelmem çok zaman alıyo

+1 oy
(1,587 puan) tarafından

Bence ilk psikologa gitmelisiniz sizofreni belirtileri 3 harfliler ile cok karistiriliyor 

(628 puan) tarafından

Piskologds piskiyatri de ikisine de gittim ama bu sorunlarına tam olarak çözüm sağlamadılar malesef

+1 oy
(2,095 puan) tarafından

Sana karabasan basıyor canım sürekli Ayetel Kürsi Fatiha Felak nas duası falan oku biraz rahatlarsın 

(628 puan) tarafından

Her gece yatmadan önce okur dua ederim canım mutlaka 

+1 oy
(1,780 puan) tarafından

Bu bahsettiklerinin iyi huylulari ve kötü huylulari var biliyorum bu komşuma musallat olmuşlardı iyi olanlar şöyle böyle yap diyip koruyolardi ama kötü olanlar göğsüne ayağına çengelli iğne sokuyorlardi bedenen zarar veriyolardi bunlar gözümle gördüklerim bı defa evi kompile sirkeyle yıkadı ama buna kaynanasi bosansin diye büyü yapmıştı bulastirmisti annesi hep besmele çekerek dualar okuyarak kendine getiriyordu sonra bu bayan Urfa'ya hocaların yanına gitti iyi oldu şuanda iyi ama evliliği bitti yani ama kendisi iyi daha neler neler ama insan görmeden inanmıyor Allah yardımcın olsun sanada

(628 puan) tarafından

Aynen öyle insan şahit olmadan inanmıyor benim için bunları kabullenmek bile zor oldu 

+1 oy
(8,710 puan) tarafından

Tek sebebi psikolojik sorunlar psikiyatriye gitmeye devam et 

+1 oy
(2,219 puan) tarafından

Seneler önce bana da bu tür hisler olurdu. Hatta çok karabasan basardı. Ama gün içinde hep o bilinçle gezer, yatıp kalkardim. Rüyalarımda hep cinni varlıklarla uğraştığımı, besmele çekip dua okuduğumu görürdüm. Zamanla takıntılı hale getirmiştim. Bir gün dayanamayıp arkadaşıma anlattım. Bana bilincaltin seni yönetiyor, bu dusunceleri kafandan at, kendini başka şeylere yönlendir deyince düşünmemeye başladım ve gerçekten bu tür şeylerden kurtuldum. Mesela müziğe başlayıp koroya fln katılmıştım. Gezdim, tozdum ve bu düşünceleri kafamdan attım. Yani herşey kafada bitiyor. Gün içinde beni izliyorlar, korkutuyorlar diye gezersen gerçekten öyle olduğunu sanırsın. 

Belki panik atak hastalığın veyahut başka ruhsal hastalıkların olabilir. Doktora gitmekte fayda var.

(628 puan) tarafından

Hayır panik atağım yok olsa daha önce gittiklerimde doktor söylerdi kalbimin sıkışması ruhumun daralması için doktora da gittim onlarda bi sürü test tahlil falan yaptı ama sağlamım kaç tane doktor gezdim ama bişey bulamadılar 

(2,219 puan) tarafından

Bu iş sende bitiyor. Kafanı rahatlatman lazım. Cinni varliklarin bı insana musallat olması kolay birşey değil. 

+1 oy
(577 puan) tarafından

Korkma canım ve bol bol oku telden aç sesli dinle birde evinde çöp falan bırakma sakın sirkeyle yıka sil hep birde evini dip köşe bi temizle biri muska falan bırakmıştır çıkar belki namazını kıl dua et Allah tan başkasından korkma ve bilhassa Ayetel Kürsi sesli oku son iki ayeti 3 kez tekrar et sesli bi dene derim psikolojik olsaydı gitmişsin ve korkmuyorum diyorsun gündüz normal diyorsun uyurken korkutuyorlar değişik nas felak okuyunca geçiyormu nasıl 

(628 puan) tarafından

Gece uyumadan önce hergün mutlaka okumalarımı yaparım okumaları yaptıkdan başucuma camın önüne saffat suresini açar koyar öyle uyurum çünkü saffat suresi yakan suredir ne zaman saffat suresini açmadan uyursan gece gündüz fark etmiyo o zaman rüyalar görüyorum kitaplarını görüyorum rüyalarımda gördüğüm mekanlar hep aynı mekanlar aynı evler ya korkutuyorlar ya da davet ediyorlar

(577 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun iyi yapıyorsun bide sürekli düşünme kendine meşgale bul o zaman rahatlarsın biraz 

+1 oy
(448 puan) tarafından

Bu konular haqqında hiç bilgi sahibi deyilim.. tvden telefondan kuranı kerim aç evde okusun dursun hep

+1 oy
(8,243 puan) tarafından

Hangi şehirdesin?

(628 puan) tarafından

Uşakdayım

0 oy
(19,861 puan) tarafından

Benzer şeyler yaşadım hamileyken de karnimdan bastırıp bebeğimi almaya çalışıyorlardi sanki hocaya da psikologa da gittim hoca biseyler yaptı bidaha rahatsız edilmedim bende inanmadan gittim ama sonrasında böyle şeyler yaşamadım bebeğimin birini bu şekilde kaybettim kaybedince hocaya götürdüler zaten böyle şeyler yaşanıyor ve var inansaniz da inanmasaniz da çok yakın arkadaşım bebegim var onlardan diyordu inanmiyorduk gülüp geçiyorduk göğsünden süt akıyor Dr Dr gezdi psikolojik destekte aldı ama faydası olmadı oda hocayla düzeldi 

0 oy
(14 puan) tarafından

Yanlış anlama ama benzer şeyleri ben hamileyken yaşadım hatta bana seslenip uyandırıyorlard ama Zarar vermiyorlardı sadece korkutmakti amaçları bı kaç hocaya gittim tabi bu hocalar parayla bakan değil hayrına ilgilenendi eşime yapılan büyüden dolayı bana musalat olmuşlar öyle dedi ama Zarar vermek isteselerdi çoktan verirdi dedi sadece eşinin ailesinden biri herşeyini kaybettin elaleme rezil olsun evliliği sıkıntıya girsin vs bunlar için yapıp yedirmisler biliyorsunuz ki bu tür varlıklar en çok büyüyle gelir veya besmele çekmeden sıcak Su dökme gibi 

0 oy
(4 puan) tarafından

Bana uyuduktan sonra karabasanlar gelir canim esimle uyusamda tek uyusamda kulhuvallah suresini okumama izin vermezler ama la ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden resulullah desem aniden cikar giderler korkmuyorum ama bana yaklastigini hissetdigim an okurum ve aniden kayip olurlar bikeresinde kizima hamileyken eşimin kligina girerek karnimi dovmustu cok korkmustum sonra uyandim kocam yanimda uyuyor noluyo bana dedim bilmiyorum elime tuturak uyu demisti ikinci hamileligim basinda yanima cok gelmeye calistilir ama izin vermiyorum uyanik oldugum halde cok sukur bisey yok ama uykuya daldigim zaman gelirler her zaman degil ara sira neden oyle oluyor bilmiyorum sanada Allah yardim etsin canim la ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden resulullah dedigim vakit bisey yapmadan kapiyi kapatirak gidiyorlar canim annemin evinde bi keresine yanima surunerek yaklisiyordu bilmiyorum dasimda koruma halkani gibi kedi dolaniyordu yaklasamadi bende camdan baktim kedi nerden cikti diye cam acikti ama uyandim ne kedi nede karabasan hic biri yoktu annemdede vardi ama annem rahmetli oldu ona cok kotu zarar veriyordilar annem ruyasinda bagiryordu korkuyordu en sonunda bi hoca onlar seni birakmiyor dedi sadece ruyasinda goruyordu ve yengem bir gun evde siyah beyaz olani gormus meger annemi almaya gelmisler o gunden son gorunmediler annem amelyat sirasinda kaybettik ama onlarda annemle birlikte gitdiler:((benim yanima uyku halimde halen gelirler canim ama korkma Allah yardimcin olsun

0 oy
(304 puan) tarafından

Canım wc kapısını kapalı tut 

Kulozetide 

Dolapta açık yiyecek olmasin üstünü kapa 

Geceden mutfakta bulaşık bırakma 

Ozellikle wc temizlerken sıcak su kullanma 

Kiyafetlerini sar çünkü giydiklerini duymustum onların sarı leke gibi oluyormuş 

Çöp bırakma evde

Küle basma dısarda 

Sürekli bakara ac dinle 

Ayetel kursi felek nas dinle 

Evde kapı üstlerine bak orda muska olabilir 

Ben bizim evde bulmustum 

Annemde masa üstünde domuz yağı görmüştü 

O yüzden bol dua 

Bol zikir 

Veysel karanin zikri tavsiye ederim 

0 oy
(11,497 puan) tarafından

Ben inanıyorum sana psikolojik fln değildir sonuçta 3 harfliler ve musallat var bdnde yeni doğum yaptım banada rüyada geliyorlar kendimj okutuyirum sürekli.

En gelen bana tecavüz etmeye kalktı kurtuldum ama aşırı korktum eşime dedim yanımda uyu titriyordum geldi okudu sarıldı sakinleşene kdr bırakmadı beni çünkü kel adam suretinde ve yüzü dehşet şekilde korkunçtu 

(304 puan) tarafından

Canım lohusalar evde yalnız olmamalı 

Uyurken eşin yada annen yanında olmaya çalışsın 

Lohusalık zor bir süreçtir 

Allah mafaza kafayı üşütenleri duydum 

(11,497 puan) tarafından

Eşim vardiyalı çalışıyor 2 çocuğumda var yanlızda değilim aslında o akşamda eşim evdeydi ama ayrı uyuyoruz şimdilik 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,050 göst.
+1 oy
9 cevap 719 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,519 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 528 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu