+1 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (3,847 puan) tarafından

kızlar çocuklarkreşe kaç sene gitmeli bu1 sene yeterli mi sizce yoksa aman evden gitsin 2 sene yollayım kafasında misiniz 2022 doğumlu

7 Cevaplar

+1 oy
(235 puan) tarafından

laftan sozden dinlese suan vercem ben 3 yas 4 yas 5 yasda gtsin

ama okulu birbirine katar sinif otoritesine uyacagini hic. sanmiorim o yuzden malesef seneyi beklicem 4 be 5 yasta gidecek iki sene. kizim sakin cocukdu laftan sizden dinlerdi. ama oandemi vardi 3 yasta onu yollamadim pandemi var diye. 4 ve 5 yasta gtti

(6,162 puan) tarafından

Canancım sana yaptıklarını inanki okulda yapmıyorlar böyle düşünme diye yazıyorm . Okulda kurallar var bende senin gbi düşünüyordum okulda ağlar öğretmenleri bunaltor süreklş şikayet gelir vs diye . Bildiğin derin okulda mum gbi çünkü kurallar var , mesela yemek yemeye giderken tek sıra halinde birbirlerine tutunarak gidiyorlar , hikaye saatlerinde ses çıkarmıyolar tamamen öğretmen sınıf adabını öğretiyor nelerde konuşması oturması cevap vermesi gbi . Ben derini 3.5 yaşında gönderdim canm ilk 10 gün sancılı geçiyor gitmek istemiyorm diye sen kararlı olursan eğer alışıyor . Ben şöyle yaptım babalar işe gider , annelr evde temizlik iş yapar sana güzel yemekler yapıcam veyw anne çalışıyorsa sana birşeyler almak içim paraya ihtiyacımız var para kazanmak için işe gider . Sen ve senin gibi çocuklarda okula giderler diye sürekli anlattım ben . 10 günde alıştı şuan 1 sene oldu okula başlayalı bu senede kreşe gidicek şuan bana ctesi pazar günleri bile soruyor neden okul yok ben okula gitmek istiyorum arkadaşlarımla oyun oynamak etkinlik yapmak istiyorum diyor 

(235 puan) tarafından

aynen kuzum biliyorum . ama aslinda birazda benim pimpirigim. kizim mesela oturup insan gibi oynuodu laftan sozden anliodu . oglan okadar beterki . ben okula yollasam bile bunu alin bu uyum saglamio diyecekler en fazla 2 hafta icinde diye dusunuyorum🤣🤣 vunku ne laftan anlio ne sozden kendi kafasinin dikine. kizim biyama yapardi misal bu duvarlari biyuyo butun okulu perisan eder. kizim oyun hamiruyla oynardi bilu yiyo oyun hamurunu🤣🤣 yani bu oglan hic uyum saglayacak kapasitede buyumuyor daha okul moduna ayak uyduramaz gibi hissediyorum

önce (3,847 puan) tarafından

kız bizi niye dinlemiyor o zaman bunlar

-Reklam-
0 oy
(1,193 puan) tarafından

Ben 3 yaşta başlattım yarım gün hem çocuk icin hemde benim için çok iyi oldu şimdi 4 yaşta da 5 yastada gönderirim ikimizde nefes alıyoruz ortamlarimjz oluyor kafamız dagiliyor bence ne kadar giderse o kadar kâr 

Yaa bende yolmak istiyom bi yandanda nasıl ayrilcam diye düşünuyom ama evde olunca da tımarhanelik yapıyor ya napcam bilniyom :))

önce (1,193 puan) tarafından

Çocuk ve kendini düşünüyorsan gönder derim o zamn ne dediğimi anlarsın onun da senin de arkadaş ortamin oluyor ikinize de iyi gelir

0 oy
(11,132 puan) tarafından

Ben küçük oğlumu yuvamiz İstanbul a başvuru yaptı onaylandı ama vermekten vazgeçtim oda 2022 Şubat doğumlu ama kıyamadım çok.kucuk. oraya daha önce anne çocuk oyun grubuna gitmiştik müdürü tanıyı.bizi çınar Asaf yapabilir başarabilir kendini çok net ve güzel ifade ediyo.dedi ama kıyamadım kuzuma. Asıl vermek isteme sebebim abisi anaokuluna başlicak evde sıkılır diye düşündüm ama onun saatleri abisinden uzun. Belki önümüzdeki yıl anaokulu kaydı çıkar 

0 oy
(23,444 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aman evden gitsin kafası ile değil ama sosyalleşsin daha kendisi için faydalı bir ortamda olsun diye iki sene. Bu arada ben çalışıyorum mecburen küçük yaşta verdim ama evden gitsin diye değilde güvenli bir yerde olsun bir şeyler öğrensin benim de aklim onda kalmasın diye  2021 Aralık doğumlu bu sene tam gün kreşe gidecek 

0 oy
(6,162 puan) tarafından

Kızım 2021 doğumlu bu sene 2. Senemiz olucak 2 sene kreş , 1 sene  anaokulu daha sonra 1. Sınıf olacak inşallah . Ben evden gitsin kafasıyla yazdırmadım kızımı canm konuşma geriliği vardı hatta hiç konuşmuyordu neredeyse 3.5 yaşındaydı bize dil terapisti kreşe vermemiz gerektiğini yaşıtlarıyla vakit geçirirse eğer sorunun ortadan kalkıcağını söyledi bizde düşüncelerine önem verdik ve güzel bir kreşe yazdırdık . Kızım okula 2024 ağustosta başlamıştı 3 ay içinde bülbül gbi konuşmayw başladı . Kreşe başladığında alıştığında bende işe başladım banada çok iyi geldi çalışmak 😊

0 oy
(3,283 puan) tarafından

Kızım 3 yaşına bu ay girecek. Aslında bu sene başlatmayı düşünüyordum ama tuvalet eğitimini yeni aldı. Çok zorlanacağı için seneye göndericem. 2 sene gitmiş olacak ilk okula başlamadan önce

0 oy
(1,825 puan) tarafından

Nisan 2022 doğumlu kızım. Ben seneye göndereceğim. 4.5 yaşında oluyor yani . Bir sene de anaokuluna gider. Düşüncem öyle bakalm nasip...

2 sene gider canım ana okuluna oyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde mrcn06 (131 puan) tarafından soruldu