Canancım sana yaptıklarını inanki okulda yapmıyorlar böyle düşünme diye yazıyorm . Okulda kurallar var bende senin gbi düşünüyordum okulda ağlar öğretmenleri bunaltor süreklş şikayet gelir vs diye . Bildiğin derin okulda mum gbi çünkü kurallar var , mesela yemek yemeye giderken tek sıra halinde birbirlerine tutunarak gidiyorlar , hikaye saatlerinde ses çıkarmıyolar tamamen öğretmen sınıf adabını öğretiyor nelerde konuşması oturması cevap vermesi gbi . Ben derini 3.5 yaşında gönderdim canm ilk 10 gün sancılı geçiyor gitmek istemiyorm diye sen kararlı olursan eğer alışıyor . Ben şöyle yaptım babalar işe gider , annelr evde temizlik iş yapar sana güzel yemekler yapıcam veyw anne çalışıyorsa sana birşeyler almak içim paraya ihtiyacımız var para kazanmak için işe gider . Sen ve senin gibi çocuklarda okula giderler diye sürekli anlattım ben . 10 günde alıştı şuan 1 sene oldu okula başlayalı bu senede kreşe gidicek şuan bana ctesi pazar günleri bile soruyor neden okul yok ben okula gitmek istiyorum arkadaşlarımla oyun oynamak etkinlik yapmak istiyorum diyor