Kızlar etlerim çok yumuşak artık böyle sallandığını hissediyorum sürekli rahatsız ediyor beni böyle içecekler oluyordu sütlü kakaolu sanırsam öyle hatırlıyorum kalsiyum gibi o tarz şeyler var mı bildiğiniz vücuda iyi gelen
Kızz başlığını okuyunca ayfer ilk defa yemekle ilgili bişey sormuş dedim, meğersem vücut etlerinden bahsediyormuşsun 😂
Fesatlık mı😂 sen fesatlık görmemişsin. Komik olan bir durumu yazmak istedim gayet espri yaparak. Fesat olan sen olmayasın?
Hahahahahahaa vallahi bende diyorum ne güzel püf noktası ne ise ondan alalım dedim ama içeriği okudum baktim Ayfer geçtim 🤦♀️😁😁😁
😀😀 Kız yok yemin ederim böyle gülerek içimde hiçbir kötü niyet olmadan yazdım, hatta belki dedim post sahibi de Güler. gelmiş bana fesatlık yapmaya mı geldin diyor, her postuna neler neler diyorlar benim tek bir esprim battı hanımefendiye
Kesin regl zamanına denk geldin özge yoksa gülüp geçiyor normalde 😁😁😁
Bide her postuna yorum yapıp gömenlerden değilim bana sinir oluyor desem 😀
vücudu sıkılaştırmak için spor şart. en güzeli de pilates. diğerleri yeme içme
Canım spordan hiç anlamam yani hangi aletleri kullanacağım benim en büyük sorunum göbek basen bunları spor salonundakiler gösterip öğretiyor mu Bir de ne kadar sürede tamamen sarkık göbekten kurtulurum yani ne kadar sürer spora gitmem lazım
bu bedenden bedene değişir. pilates salonuna gidersen çok iyi olur
1,468,647 soru
24,061,663 cevap
330,163 kullanıcı