+1 oy
539 göst.
önce Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Kızlar şuanki aklım olsaydı bunu yapmazdım dediğiniz bir şey varmı ben şuanki aklım olsaydı baba evinde bütün ev işlerini ben yapmazdım bide çalışmadığım için hiç üst baş falan almazdım şuanki aklım olsaydı o kadar çok harcardim ki tabi para vermezlerdi ama çalıp çalıp harcardim bakıyorum benden sonraki kardeşime her hafta kargosu bir sürü elbise  kozmetik ürünleri bakım ürünleri bir çanta dolusu kızın 15 tane ruju var 10 tane değişik parfüm deodorant o çalışıyordu tabi annem hep bana sen fazlaliksin derdi bana geçen gittim evine ben senden hiç hayır görmedim dedi oysa ki o evde en mutsuz en masrafsız büyüyen bendim 😞

23 Cevaplar

+5 oy
önce (6,069 puan) tarafından

Seni rencide etmek için demiyorum yalnış anlama ama acil destek almalısın . Küçüklüğünden gelen aileden göremediğin sevgisizlik seni yalnış yollara sürüklüyor . Hiç normal düşünceler değil seninki hangi konu hakkında dediğimi biliyorsun , seni yalnış yola iten şey sevgisizlik sen en ufacık bir iyiliğe desteğe sevgi aşk gözüyle bakabilirsin bunu düzeltmen gerek 

önce (215 puan) tarafından

Belkide haklısın  belkide hep sevgisizlikten ilgisizlikten belkide gerçekten bir destek almam lazım 💔

-Reklam-
+4 oy
önce (15,026 puan) tarafından

Şimdiki aklım olsa yarım saat önce kızartma yemezdim midemde dönüyor 🫠

🤣🤣az yeseydin 

önce (15,026 puan) tarafından
+2

Gözüm nasıl döndüyse ya of🤣 şişman ve pişmanım 

+1

🤣🤣 Allah seni

+3 oy
önce (3,847 puan) tarafından

Şu an ki aklım olsaydı eşimi hep alttan almazdim 🤨🤨

+3 oy
önce (1,730 puan) tarafından

Annenin onu demesi çok ayıp ama kardesinde çalışıyormuş alır sende almışsın yinede bzm evde öyle birşey alinmazdi annem in tek çocuğu olmama rağmen alışveriş yapmazdım öyle lise bitti ise girdim para harcadım bundandan hiç rahatszlij duymadım ama ailemin sevgisinden şüphem yoktu

+3 oy
önce (2,898 puan) tarafından

Suanki aklım olsaydı okurdum meslegimi alır snra evlenirdim... O zamanda okuyordum ama cemaate gttigim için üni dersleriyle ilgilenemiyorum.... Smdide okuyorum ama iki çocukla ne yapacaksam... Meslek sahibi olabilmem biraz imkansız gibi yine de Rabbim bilir evlenmeden önce camiide hocalık yapıyordum yine yapacakdim eşim istemedi diye yapmadım ve çok pişmanım sanki evde kalmisdim eşimle bu arada görücü usulü evlendik

+2 oy
önce (8,297 puan) tarafından

İnsan şimdiki aklım olsa yine de çalmazdım der.

Niye ya insanın kendi parasını kazanması ekonomik özgürlüğü olması çok güzel bir şey kendin Kazan istediğin şeye harca 

önce (929 puan) tarafından

Çalınca kendin kazanmış olmuyorsun yanlız Allah yardımcın olsun 

+2 oy
önce (5,251 puan) tarafından

Suan ki aklım olsaydı iki evliligimde yapmazdım 

1. Yaraladi 2. Si öldürdü 

Ay yazık gerçekten çok üzüldüm senin için boşuna dememişler rızık sadece mal mülk değil iyi insanlara karşılaşmakta bir nimetir 

önce (5,251 puan) tarafından

Bu da benim imtihanım diyorum canım 

Bunda bi nevi iyim çocuklarıma tutunuyorum

+2 oy
önce (23,417 puan) tarafından

Çalmak derkennnn

Kız babam parayı sürekli bilinen yere koyardı ordan ihtiyacım kadar alırdım işte onlar hiç harçlık vermezdi çünkü 

önce (23,417 puan) tarafından

😔😔😔😔😔😔

+2 oy
önce (1,686 puan) tarafından

Şuan ki aklım bı 10 yıl önce olsaydı asla eşimin baskısını kabul etmezdim öldürürsede bı canım var yani derdim onun yüzünden babama aileme çok hasret kaldım şuan Dünya yansa umrumda değil gibiyim çok keşke biriktirdi bende 

Öyle 

Kaçırılarak yada mecbur bırakılarak desem daha doğru nedenki

babam bana küs deyince aklıma başka bir şey gelmedi babalar kolay kolay kızlarından vazgeçmez çünkü 

Vazgecmedi hiç ama eskisi gibide olmadı çok kirgindi eşimde sağ olsun çok anlayışlı davrandı engelledi hep herşeyden şimdide iyide olsa kötüde olsa ben nötrum

önce (2,294 puan) tarafından

Abla daha öncedende postuma yazmıştıj kaçırdı diye.ailen çekip almadımı neden katlandın

Neden bahane ararsan bulursun canım boşver insanın anlina ne yazdıysa o oluyor şuan 17 yıl bitecek 

+2 oy
önce (2,346 puan) tarafından

Şimdiki aklım olsa değeri beş para etmez insanlara selamdan öteye geçmezdim.

Haa şuan aklım var yapıyorum öyle ama .keşke baştan olsaydı 😁

+2 oy
önce (5,715 puan) tarafından

İlk atandığımda cok büyük yatırımlar yapar,evimi arabamı felan alırdım. O zaman şartlar daha iyiydi.

aynen eşimde hep der keşke önceden ev alsaydim diye ucyuz bine ev alırdı insanlar şimdi 2milyondan aşağı ev yok araba yok bende kiradayim arabamizda yok bakalım nereye kadar gider böyle 

+2 oy
önce (2,828 puan) tarafından

Babamı dinlemeyip kendime araba alırdım. Daha kaliteli ve özenli bir giyim tarzı oturtmak isterdim. Daha farklı ülkelere gezmeye giderdim.

o tren kalktımı geri gelemezmi yani yapamazmisin bunları şuan 

önce (2,828 puan) tarafından

Hepsinin ucu paraya dayanıyor aslında. Borçlar azaldıkça zamanla olur umarım. Elimde fırsat varken yapmamam bana kötü oldu

+2 oy
önce (23,390 puan) tarafından

Atanır atanmaz evlenmezdim bir iki sene o işte çalışır gezer tozar para ezer eşimle beş kuruşsuz evlenirdim mütevazı ve destek olan insanların kıymeti bilinmiyor 

Ama yine de keşke demiyorum çünkü oğlum doğdu yaşım otuz olmuştu belki de geç evlensem hiç çocuğum olmayacaktı şükür onu bana verene 

Evet ama gerçekten mütevazı insanların kıymeti hiç yok bende evlenince alışveriş yapmazdım gidince en ucuzunu alırdım kıymetim bilindimi hayır 

Benim eşim iyi biri şükür biliyor. Bilene kadar da neler yaptım neler ah bir bilsen ama ailesi yaptığım her şeyi normalmiş sanki görevimmiş ya da her kadın yaparmıs gibi bakıyorlar. Ama adım gibi eminim ki benim yaptığım şeyi yer yüzünde yapacak bir kadın daha yok 

+2 oy
önce (53,884 puan) tarafından

seni yaparken düşünecekti ne demek fazlaliksin ne ayıp ne kırıcı 

benim keskelerim cok sonradan akillandim.ben

+1 oy
önce (1,609 puan) tarafından

Evlenmeseydim keskee

ay bende hep derim evlenmeseydim keşke diye evlenmeyincede olmuyor ki

+1 oy
önce (3,609 puan) tarafından

ERKEN EVLENMEZDİMM ..

+1 oy

Asla ve asla evlenmezdim.

Geçmişe gitme şansım olsa,eşimin ailesini nişanlanıp borcun altına sokup ayrılırdım.

Kimseye törelans göstermezdim

Hayalim olan mesleği yapardım

Durmadan çalılıp kendi ayaklarımın üzerinde dururdum

Ay benimde aklıma gelirdi nisanlanıp paraları altınları alıp kaçmak sahipsizler Melis gibi 

Başlarına çalsınlar altınlarını.onlsrın malına minnet etmemde,füzuli masraf çıksrtıp nişandan cayardım.

+1 oy
önce (4,639 puan) tarafından

Annemin dizinin dibinden ayrilmazdım 

Hoş benimkide seninki gibi hiç istemezdi ama olsun 

yanlız değilmişim bir istenmeyen çocuk ben değilmişim 

önce (4,639 puan) tarafından

Benim kabahatim kız olmak biyoloji dersi görmeyen bir nesil cinsiyetimden beni mesul tutuyor 

+1 oy
önce (9,499 puan) tarafından

Şuanki aklım olsa Erzurum'dan Hatay'a taşınmazdım 

+1 oy
önce (2,073 puan) tarafından

Benim değilde annemin yerinde olsaydım beni dünyaya getirmezdim 

o kadarmi bıktın hayattan ama yanlız değilsin 

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,702 göst.
+1 oy