Kızlar şuanki aklım olsaydı bunu yapmazdım dediğiniz bir şey varmı ben şuanki aklım olsaydı baba evinde bütün ev işlerini ben yapmazdım bide çalışmadığım için hiç üst baş falan almazdım şuanki aklım olsaydı o kadar çok harcardim ki tabi para vermezlerdi ama çalıp çalıp harcardim bakıyorum benden sonraki kardeşime her hafta kargosu bir sürü elbise kozmetik ürünleri bakım ürünleri bir çanta dolusu kızın 15 tane ruju var 10 tane değişik parfüm deodorant o çalışıyordu tabi annem hep bana sen fazlaliksin derdi bana geçen gittim evine ben senden hiç hayır görmedim dedi oysa ki o evde en mutsuz en masrafsız büyüyen bendim 😞
Seni rencide etmek için demiyorum yalnış anlama ama acil destek almalısın . Küçüklüğünden gelen aileden göremediğin sevgisizlik seni yalnış yollara sürüklüyor . Hiç normal düşünceler değil seninki hangi konu hakkında dediğimi biliyorsun , seni yalnış yola iten şey sevgisizlik sen en ufacık bir iyiliğe desteğe sevgi aşk gözüyle bakabilirsin bunu düzeltmen gerek
Belkide haklısın belkide hep sevgisizlikten ilgisizlikten belkide gerçekten bir destek almam lazım 💔
Şimdiki aklım olsa yarım saat önce kızartma yemezdim midemde dönüyor 🫠
🤣🤣az yeseydin
Gözüm nasıl döndüyse ya of🤣 şişman ve pişmanım
🤣🤣 Allah seni
Şu an ki aklım olsaydı eşimi hep alttan almazdim 🤨🤨
Annenin onu demesi çok ayıp ama kardesinde çalışıyormuş alır sende almışsın yinede bzm evde öyle birşey alinmazdi annem in tek çocuğu olmama rağmen alışveriş yapmazdım öyle lise bitti ise girdim para harcadım bundandan hiç rahatszlij duymadım ama ailemin sevgisinden şüphem yoktu
Suanki aklım olsaydı okurdum meslegimi alır snra evlenirdim... O zamanda okuyordum ama cemaate gttigim için üni dersleriyle ilgilenemiyorum.... Smdide okuyorum ama iki çocukla ne yapacaksam... Meslek sahibi olabilmem biraz imkansız gibi yine de Rabbim bilir evlenmeden önce camiide hocalık yapıyordum yine yapacakdim eşim istemedi diye yapmadım ve çok pişmanım sanki evde kalmisdim eşimle bu arada görücü usulü evlendik
İnsan şimdiki aklım olsa yine de çalmazdım der.
Niye ya insanın kendi parasını kazanması ekonomik özgürlüğü olması çok güzel bir şey kendin Kazan istediğin şeye harca
Çalınca kendin kazanmış olmuyorsun yanlız Allah yardımcın olsun
Suan ki aklım olsaydı iki evliligimde yapmazdım
1. Yaraladi 2. Si öldürdü
Ay yazık gerçekten çok üzüldüm senin için boşuna dememişler rızık sadece mal mülk değil iyi insanlara karşılaşmakta bir nimetir
Bu da benim imtihanım diyorum canım
Bunda bi nevi iyim çocuklarıma tutunuyorum
Çalmak derkennnn
Kız babam parayı sürekli bilinen yere koyardı ordan ihtiyacım kadar alırdım işte onlar hiç harçlık vermezdi çünkü
😔😔😔😔😔😔
Şuan ki aklım bı 10 yıl önce olsaydı asla eşimin baskısını kabul etmezdim öldürürsede bı canım var yani derdim onun yüzünden babama aileme çok hasret kaldım şuan Dünya yansa umrumda değil gibiyim çok keşke biriktirdi bende
Öyle
Kaçırılarak yada mecbur bırakılarak desem daha doğru nedenki
babam bana küs deyince aklıma başka bir şey gelmedi babalar kolay kolay kızlarından vazgeçmez çünkü
Vazgecmedi hiç ama eskisi gibide olmadı çok kirgindi eşimde sağ olsun çok anlayışlı davrandı engelledi hep herşeyden şimdide iyide olsa kötüde olsa ben nötrum
Abla daha öncedende postuma yazmıştıj kaçırdı diye.ailen çekip almadımı neden katlandın
Neden bahane ararsan bulursun canım boşver insanın anlina ne yazdıysa o oluyor şuan 17 yıl bitecek
Şimdiki aklım olsa değeri beş para etmez insanlara selamdan öteye geçmezdim.
Haa şuan aklım var yapıyorum öyle ama .keşke baştan olsaydı 😁
İlk atandığımda cok büyük yatırımlar yapar,evimi arabamı felan alırdım. O zaman şartlar daha iyiydi.
aynen eşimde hep der keşke önceden ev alsaydim diye ucyuz bine ev alırdı insanlar şimdi 2milyondan aşağı ev yok araba yok bende kiradayim arabamizda yok bakalım nereye kadar gider böyle
Babamı dinlemeyip kendime araba alırdım. Daha kaliteli ve özenli bir giyim tarzı oturtmak isterdim. Daha farklı ülkelere gezmeye giderdim.
o tren kalktımı geri gelemezmi yani yapamazmisin bunları şuan
Hepsinin ucu paraya dayanıyor aslında. Borçlar azaldıkça zamanla olur umarım. Elimde fırsat varken yapmamam bana kötü oldu
Atanır atanmaz evlenmezdim bir iki sene o işte çalışır gezer tozar para ezer eşimle beş kuruşsuz evlenirdim mütevazı ve destek olan insanların kıymeti bilinmiyor
Ama yine de keşke demiyorum çünkü oğlum doğdu yaşım otuz olmuştu belki de geç evlensem hiç çocuğum olmayacaktı şükür onu bana verene
Evet ama gerçekten mütevazı insanların kıymeti hiç yok bende evlenince alışveriş yapmazdım gidince en ucuzunu alırdım kıymetim bilindimi hayır
Benim eşim iyi biri şükür biliyor. Bilene kadar da neler yaptım neler ah bir bilsen ama ailesi yaptığım her şeyi normalmiş sanki görevimmiş ya da her kadın yaparmıs gibi bakıyorlar. Ama adım gibi eminim ki benim yaptığım şeyi yer yüzünde yapacak bir kadın daha yok
seni yaparken düşünecekti ne demek fazlaliksin ne ayıp ne kırıcı
benim keskelerim cok sonradan akillandim.ben
Evlenmeseydim keskee
ay bende hep derim evlenmeseydim keşke diye evlenmeyincede olmuyor ki
ERKEN EVLENMEZDİMM ..
Asla ve asla evlenmezdim.
Geçmişe gitme şansım olsa,eşimin ailesini nişanlanıp borcun altına sokup ayrılırdım.
Kimseye törelans göstermezdim
Hayalim olan mesleği yapardım
Durmadan çalılıp kendi ayaklarımın üzerinde dururdum
Ay benimde aklıma gelirdi nisanlanıp paraları altınları alıp kaçmak sahipsizler Melis gibi
Başlarına çalsınlar altınlarını.onlsrın malına minnet etmemde,füzuli masraf çıksrtıp nişandan cayardım.
Annemin dizinin dibinden ayrilmazdım
Hoş benimkide seninki gibi hiç istemezdi ama olsun
yanlız değilmişim bir istenmeyen çocuk ben değilmişim
Benim kabahatim kız olmak biyoloji dersi görmeyen bir nesil cinsiyetimden beni mesul tutuyor
Şuanki aklım olsa Erzurum'dan Hatay'a taşınmazdım
Benim değilde annemin yerinde olsaydım beni dünyaya getirmezdim
o kadarmi bıktın hayattan ama yanlız değilsin
1,469,238 soru
24,069,591 cevap
330,551 kullanıcı