+1 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Kızlar şuanki aklım olsaydı bunu yapmazdım dediğiniz bir şey varmı ben şuanki aklım olsaydı baba evinde bütün ev işlerini ben yapmazdım bide çalışmadığım için hiç üst baş falan almazdım şuanki aklım olsaydı o kadar çok harcardim ki tabi para vermezlerdi ama çalıp çalıp harcardim bakıyorum benden sonraki kardeşime her hafta kargosu bir sürü elbise  kozmetik ürünleri bakım ürünleri bir çanta dolusu kızın 15 tane ruju var 10 tane değişik parfüm deodorant o çalışıyordu tabi annem hep bana sen fazlaliksin derdi bana geçen gittim evine ben senden hiç hayır görmedim dedi oysa ki o evde en mutsuz en masrafsız büyüyen bendim 😞

23 Cevaplar

0 oy
(1,966 puan) tarafından

Şimdi ki aklım olsaydı sürekli şimdiki aklım olsaydı şöyle yapardım böyle yapardım diye geçmişe sürekli tıkanıp geleceğimi sürekli kendime eziyet etmezdim belirli bir yıl kaybı yaşadım şu an hep anın tadını yaşıyorum hayata 1 kere geliyoruz 

(215 puan) tarafından

Çok doğru 

-Reklam-
0 oy
(828 puan) tarafından

Evlenmezdim  okurdum

0 oy
(3,717 puan) tarafından

Şu anki aklım olsaydı daha erken evlenirdim. Daha erken anne olurdum. Şu anki aklım olsaydı bazı kelimeleri, bazı cümleleri söylemezdim.  Şu anki aklım olsaydı annemi hiç üzmezdim💕 şu anmi aklım olsaydı kaynanama kızgınlığımdan lohusa piskolojisiyle bazı düşüncelere kapılmazdim. 

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,728 göst.
+1 oy
27 cevap 1,038 göst.
+1 oy
26 cevap 962 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 695 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler