0 oy
278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Kızlar bu ay doğum günüm var ,eşimin özel günleri kutlamak gibi bir aliskanligi yokmuş bekarken de hiç kutlamamis ailesi 2 buçuk yıllık evliyiz İlk kutlamamizda gümüş bı kolye almıştı ,yıl dönümü tanışma vs.birturlu maddi fırsatı olmamıştı ama bende kutlanmasını çok istiyorum zaten bitek ondan bekliyorum,maddi olarak normalde ne istersem alır yada alırım cimriligi yoktur ev islerindede yardımcı olur elhamdülillah sizce hediye beklemelimiyim eğer almazsa da uzulucem tavır yapicam ister istemez ,haksizlikmi yapmış olurum sizce

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım benim doğum günüm temmuzdaydı 

Eşim ne istiyorsan alayım sana hediye dedi 

Yok gülüm sadece tatlı al gel dedim 

Bi de sarıl dedim 

Sarıldı 

Akşamına hazır yemek almış 

İçecek almış 

Bardakları hazırlarken masaya para koymuş 

Hesabıma da para atmış 

Watshap mesaj yazmış 

Elim boş olmazdı diye 

Doğum günümü kutlamış o kadar 

Ben hiç beklemem doğum günü hediyesi 

Gönlümü alsın hatırlasın yeter bana 

(21 puan) tarafından

Geçen seferkini unutmustu,annem üzüldüğümü görünce ona mesaj atmış oda hatırlayıp eve çiçek yollamıştı ,şimdide hiç bişey demiyorum çünkü hatırlayıp hediye alsın istiyorum sonrada diyorumki amann boşver kocan iyi adam sonrada diyorum ki bu kadar kabullenme bazı şeyleri yapsın alismasin daha değerli olursun aklımda deli sorular

(551 puan) tarafından

sohle ozaman bekarken oyle aliskanligin olmayabilir ama ben seviyorum hediyelesmeyi hatirlanmayi de. artik senin kurallarina gire yasamaya alissin. maddiyat sart degil illaki bi tshirte ihtiyacin vardir bi tisort alip gelebilir en azindan.  nebilim cicek bana cok sacma bir hediye gelio . iki gune soluyor bence cocege gerek yok. cicege verecegi para ile baska bisey alsin isterim ben

-Reklam-
0 oy
(4,588 puan) tarafından

Eşin senin özel günü kutlamasına önem verdiğini biliyor mu? Bunu hiç söyledin mi? Söylemeye ne gerek var kendi düşünmesi lazım dersen olmaz.  BEn sevmem özel gün kutlamayı . Eşime de söyledim ben sevmiyorum bana hediye alma kutlamam ben diye.  

(21 puan) tarafından

Söylemiştim biliyo hatta o günler yaklaşınca konuşuruz bilir yani ama onun aklında onemsiz bu günlerin kutlanması,ben seni her gün seviyorum der falan işte bakalım ses etmicem napicak merak ediyorum 

0 oy
(27 puan) tarafından

Haksızlık olmaz bence benim eşimde özel günleri kutlama alışkanlığı yok ama kendisine soyledim mesele hediye değil bir pasta alsan doğum günümü kutlasan güzel sözler soylesen bile yeter bana derim ha illaki hediye alinacaksa bence pahalı hediye şart değil 1 liralık bişi bile alsa mutlu olurum insan kendini özel hissetmek ister hiç kutlamamasi olmaz çünkü öyle alışıyorlar bir yerden sonrada insanin zoruna gidiyor.

(21 puan) tarafından

Yok be gümüş kolye almıştı İlk biliyodum maddi olarak imkan olmadigini o sıralarda ona bile sevinmiştim düşünüp almış diye benim öyle yüksek beklentim yok ha olsa sevinirim o ayrı ama ona böylede hissettirmem hiç 

(27 puan) tarafından

Eşinde bu güzel düşüncen için bir güzellik yapmalı özel günlerde 💐

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Yani bir şeyini eksik etmiyorsa bence çokta takılmamak lazım bence ben olsam takılmadım.

0 oy
(23,246 puan) tarafından

Ben kirilirdim. Kendi kutlamıyor olabilir ama sen kutlamasını istiyorsan kutlamali

0 oy
(2,016 puan) tarafından

Biz eşimle 15 senedir evliyiz bir kere bile doğum günümü kutlamadı hatırlamadı diye darılmam beni eşim mi doğurdu 

Doğum günümü bilsin

Ama evlilik yıldönümleri çok kıymetlidir bir kere bile unutmadı geçen senede araba mesela :)

0 oy
(482 puan) tarafından

Ne yalan söyliyim insan küçükde olsa bi hediye bi sürpriz bekliyor heleki doğum günüyse..aslında istediğimiz hediye deyil düşünülmek.. haksız deyilsin bende üzülüyorum trip atıyorum istesem alır amma bende istiyorumki kendisi düşünsün ben istemeden söylemeden..

0 oy
(3,395 puan) tarafından

Yüzüne yüzüne al dedim sjsjs 1 ay var daha bakalım 

0 oy
(1,106 puan) tarafından

Pahali hediyelerde gozum yok amma ben kendi dogum gunumde pasta yapmam esimden beklerim.Bir guzel soz soylemesi bir pasta almasi yeter bana.Oda sagolsun alir pasta 

0 oy
(6,798 puan) tarafından

Böyle bir alışkanlığı yoksa almadığı için tavır koyma kendin diyorsun çünkü eşim iyidir yardımcı olur cimri değil diye sana yardım etmeyip cimri olan ama doğum gününde hediye alan bir kocamı tercih edersin yoksa kocanın bu halini tercih edersin ona göre düşün bence illa hediye istiyorsan arada bir yanında doğum gününü hatırlat ay bir yaş daha yaşlanacağım zaman ne kadar çabuk geçiyor gibi şeyler de belki aklına gelir bir şey alır

0 oy
(6,017 puan) tarafından

Tatlı aşı yoksa tatlı dili de mi yok derler bizde tamam hediye alacak maddi durumu yoktur belki ama iki çift güzel söz söyler insan 

0 oy
(3,449 puan) tarafından

Ben eşimden hiç beklemiyorum hediye ama sağolsun hediye alıyor pasta getiriyor. 

Dün doğum günümde pasta getirdi sabah işe gittiğinde muhteşem bir mesaj atmıştı geldiğinde gümüş halka küpe almış sağolsun almasa da olurdu kutlasın huzurlu olalım yeter 

0 oy
(209 puan) tarafından

Az beklenti çok mutluluk

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 302 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,548 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 143 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sila16 (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 307 göst.