Bilgim yok post yukarı
Acile gitmelisin canım bekleme bence
Acile git canım k vitamini iğnesi yapıyorlar geçiyor yoksa enfeksiyon kapar
K vitamini doğar doğmaz zaten yapiliyor mecburi
O vitamini yapıldı. Şimdi Durmuş devam etmiyor eşim de işte ama soyleyim
Tekrar yapıyorlar göbekte kanama olursa
Evet kanama olunca tekrar yapılıyor arkadaşımın bebeğine yine yaptılar kanama olunca
Şuan takip ediyorum iki doktora sorduk kanama devam etmiyorsa acil durum değil dediler. Zaten acilde çocuk doktoru yoktur şuan
Çocuk doktoru yakıyo canım yakıyo deyince siyah bişey sürüyodu
Yarın randevumuz var. Acil bişey mi ki yarın götürsem şuan durdu kanama. Kıyafetine değmiş sadece
Evde nasil duruyorsun çoktan hastanede olman gerekmiyor mu
Kanama devam etmiyor eşimi bekliyorum
Olsun sen gotur ne olur ne olmaz
İlcedeyim ben şimdi acilde çocuk doktoru yoktur. Eşim 2 doktora sordu ikisi de kanama devam etmiyorsa acil durum değil demiş. Sarı Akıntı ve sürekli kanama olursa acile götürün demisler. Kanama yok şuan çok şükür ama takip ediyorum. Yarın sabahtan da kontrolu var bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
İnşallah dediğin gibi birsey çıkmaz
Acile götür bakarlar benmki aglamakgan gazdan kanamisti böyle
Sürekli az az kanaması sıkıntı oluşturmadi demi? Doktordayim şuan sıra bekliyoruz
Yok bizde oluşturmamsi ama doktora gitmekte fayda var kafan rahat eder
Gittim canım. Doktor sıkıntı yok dedi. İkindikca kaniyormus
Bizimki gbi olmuş demekki.bizimkide zorlamaktan kasmaktan gaz ağlama geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Şiddetli kanama yoksa acillik bir durum değil. Zaten yarın doktora gidecekmişsniz. Sadece orayı temiz tutun, temizleyin yarına kadar. Doktor kalem gibi bir şey ile orayı yakacak. İç taraftan tam kurumadığı için kanıyor.
Bu kadar geldi devamı gelmedi çok şükür
Kokla bakalım pis koku geliyormu sana gelmiyorsa korkma
Benimkide böyle erken düştü göbeği kanıyordu dk kokladi bı sıkıntı yok dedi küçük bı krem veriyo önü suruyosun kapaniyor endişe etme
Pis koku yok da benimkinin göbeği de 5 günlükken düştü ondan mi kanadı ki. Ama düşeli de 4 gün oldu
Evet erken düştüğü için kaynamış yarın dk baksın gecer inş
İnşallah ya
1,470,106 soru
24,082,094 cevap
331,258 kullanıcı