0 oy
243 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Bugun 4. Gun atesi 39 40 bulyor 12 aylik hem devlet hastanesinde hem ozelde tahlilllerinde herhangi bir enfeksyon cikmadi yatis verildi sabah aksam gidip serum alyoruz serumdan bikac saat sonra gene.ateslenyor sabah 10 da aldik suan 39 bucuk soguk uygulama yaptim artik kafayi yicem cok caresiz kalyorim ne yapmaliyim.lutfen fikir verin

12 Cevaplar

+1 oy
önce (5,236 puan) tarafından

4 saat aralıklı pedifen surup  icir canım 

Ilık hatta baya ılık bi suya sok 

Alnına sürekli bezi isla koy

önce (11 puan) tarafından

Hepsini yapyorim ilac veryorim bi saat 2 saat surmyor atesi ckyor yine

-Reklam-
0 oy
önce (23,371 puan) tarafından

Calpol ile düştü bizimkidde 

0 oy
önce (1,670 puan) tarafından

İki damla sirke damlar azına hemen düşürür inş benim büyük oğlan öyleydi hiç emmedi çok zayifti günlerce perişan oluyordu ben çözümü öyle buldum şuruplar fayda etmezdi bize 

0 oy
önce (2,068 puan) tarafından

Benim kizda geceden beri ateşli bende ilaç verince düşüyor tekrar geri çıkıyor banyo yaptırıyorum ama faydası yok bende ne yapacağımı şasirdum 

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Allah şifa versin canm 5 6 dış sarimsagi ez üzerine geçecek kadar zeytinyagi köy bir saat beklet kavanozda ayak altına ince bir bez vs köy üzerine sür çorabını giydir. Bide varsa kekik demle içine bal karistirip icirebilirsen Allah'ın izniyle düşer 

0 oy
önce (490 puan) tarafından

Ateş düşürücü fitil oluyor onu kullan istersen canım hemen faydasıni gösteriyor 

0 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Belki başka tahliller yapmak lazım olabilir yatış yapılan hastaya nasıl tavsiye verebiliriz ki canım zaten herseyi yapmaları lazım artık

0 oy
önce (6,005 puan) tarafından

Eğer emziriyorsan sürekli emzir

0 oy
önce (5,709 puan) tarafından

Hastaneye götür,hastaneye yatışı yapılsın. Hemşireler müdahale etsin, ateş bu risk almaya gelmez.

0 oy
önce (2,341 puan) tarafından

1 haftadan fazladır 17 aylık oğlum öyle hastaydı ..

Ama onun hem kanında hem de bağırsaklarında enfeksiyon çıktı

Boğaz emfeksiyonu da boğazda hemen belli etmiyor..benim oğlanda doktorlar sonradan görmüştü

Boğaz da olabilir 

0 oy
önce (2,644 puan) tarafından

4 gün diyorsunuz ve ateş yüksek. Bu dışardan yapılacak müdahale ile olacak şey değil. Vücut bir şeyle savaşıyor demek ki🥺 Allah şifa versin bulamamışlar da ne olduğunu

0 oy
önce (6,967 puan) tarafından

Hastaneye yatış yapılmalı ateş düşmüyorsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 44 göst.
24 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,862 soru

24,065,119 cevap

330,325 kullanıcı

...