Bugun 4. Gun atesi 39 40 bulyor 12 aylik hem devlet hastanesinde hem ozelde tahlilllerinde herhangi bir enfeksyon cikmadi yatis verildi sabah aksam gidip serum alyoruz serumdan bikac saat sonra gene.ateslenyor sabah 10 da aldik suan 39 bucuk soguk uygulama yaptim artik kafayi yicem cok caresiz kalyorim ne yapmaliyim.lutfen fikir verin
4 saat aralıklı pedifen surup icir canım
Ilık hatta baya ılık bi suya sok
Alnına sürekli bezi isla koy
Hepsini yapyorim ilac veryorim bi saat 2 saat surmyor atesi ckyor yine
Calpol ile düştü bizimkidde
İki damla sirke damlar azına hemen düşürür inş benim büyük oğlan öyleydi hiç emmedi çok zayifti günlerce perişan oluyordu ben çözümü öyle buldum şuruplar fayda etmezdi bize
Benim kizda geceden beri ateşli bende ilaç verince düşüyor tekrar geri çıkıyor banyo yaptırıyorum ama faydası yok bende ne yapacağımı şasirdum
Allah şifa versin canm 5 6 dış sarimsagi ez üzerine geçecek kadar zeytinyagi köy bir saat beklet kavanozda ayak altına ince bir bez vs köy üzerine sür çorabını giydir. Bide varsa kekik demle içine bal karistirip icirebilirsen Allah'ın izniyle düşer
Ateş düşürücü fitil oluyor onu kullan istersen canım hemen faydasıni gösteriyor
Belki başka tahliller yapmak lazım olabilir yatış yapılan hastaya nasıl tavsiye verebiliriz ki canım zaten herseyi yapmaları lazım artık
Eğer emziriyorsan sürekli emzir
Hastaneye götür,hastaneye yatışı yapılsın. Hemşireler müdahale etsin, ateş bu risk almaya gelmez.
1 haftadan fazladır 17 aylık oğlum öyle hastaydı ..
Ama onun hem kanında hem de bağırsaklarında enfeksiyon çıktı
Boğaz emfeksiyonu da boğazda hemen belli etmiyor..benim oğlanda doktorlar sonradan görmüştü
Boğaz da olabilir
4 gün diyorsunuz ve ateş yüksek. Bu dışardan yapılacak müdahale ile olacak şey değil. Vücut bir şeyle savaşıyor demek ki🥺 Allah şifa versin bulamamışlar da ne olduğunu
Hastaneye yatış yapılmalı ateş düşmüyorsa
1,468,864 soru
24,065,157 cevap
330,327 kullanıcı