+1 oy
163 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (145 puan) tarafından

Temizlik sonrası kahve molasi ardından yemek yapılışı bugün menünuzde ne düşünüyorsunuz 

Karnıyarık 

Pilav 

Cacık 

Düşünüyorum ya siz 

image

8 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından

Kızı öğlen uykusuna yatirayim bende icecem kahve afiyet olsun bir işim yok sadece çamaşır işim var bugün menü daha düşünmedim 

-Reklam-
+1 oy
(442 puan) tarafından

Afiyet olsunn kolay gelsin:) pattes püreli tavuk sote düşünüyorum sıcakta yapmayı üşeniyorum ama mecbur

+1 oy
(3,100 puan) tarafından

Hastayım  çocuk iyileşti  derken  yeniden ateşi tekrar çıktı   o yüzden yemekle uğraşmam  dünden çorba var  makarna  yapicam kolayından  ellerine sağlık afiyet olsun canım 

+1 oy
(9,587 puan) tarafından

Biraz dışarda işim var sonra kahve keyfi yaparım bende yemeğim dünden var onu kocam yer kızımda kısır istiyor yeşillik alıp onu yaparım 

image

(215 puan) tarafından

Burası Mardin demi

(9,587 puan) tarafından

Hayır Hatay bu iyi olan kısmı 

(215 puan) tarafından

Hım anladım cnm

+1 oy
(215 puan) tarafından

Bende taze fasulye yapacam benimde bu gün ekstra bir işim yok günlük rutin evi temizle bulaşık yıka bide WC banyo yıkadım 

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Afiyet olsun Aylin hanım benim başım felaket ağrıyor elhamdülillah halılar vardı 3 tane onları yıkadım astım mutfak dolaplarını düzenledim yemek olarak da malzemem eksik markete çıkacağım elif böreği ve biber dolması düşünüyorum

0 oy
(23,503 puan) tarafından

Sulu köfte pilav salata  pilav dünden var köfte de buzluktan çıkardım 

0 oy
(23,625 puan) tarafından

Ellerine sağlık ben daha çay içiyorum 😂 kahvemi uyanır uyanmaz içmiştim akşama fırında tavuklu patates pilav yapıcam

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 332 göst.
31 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde aleyaley (393 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 316 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Heidi nin koylusu (3,553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,047 cevap

331,211 kullanıcı

...