Temizlik sonrası kahve molasi ardından yemek yapılışı bugün menünuzde ne düşünüyorsunuz
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Düşünüyorum ya siz
Kızı öğlen uykusuna yatirayim bende icecem kahve afiyet olsun bir işim yok sadece çamaşır işim var bugün menü daha düşünmedim
Afiyet olsunn kolay gelsin:) pattes püreli tavuk sote düşünüyorum sıcakta yapmayı üşeniyorum ama mecbur
Hastayım çocuk iyileşti derken yeniden ateşi tekrar çıktı o yüzden yemekle uğraşmam dünden çorba var makarna yapicam kolayından ellerine sağlık afiyet olsun canım
Biraz dışarda işim var sonra kahve keyfi yaparım bende yemeğim dünden var onu kocam yer kızımda kısır istiyor yeşillik alıp onu yaparım
Burası Mardin demi
Hayır Hatay bu iyi olan kısmı
Hım anladım cnm
Bende taze fasulye yapacam benimde bu gün ekstra bir işim yok günlük rutin evi temizle bulaşık yıka bide WC banyo yıkadım
Afiyet olsun Aylin hanım benim başım felaket ağrıyor elhamdülillah halılar vardı 3 tane onları yıkadım astım mutfak dolaplarını düzenledim yemek olarak da malzemem eksik markete çıkacağım elif böreği ve biber dolması düşünüyorum
Sulu köfte pilav salata pilav dünden var köfte de buzluktan çıkardım
Ellerine sağlık ben daha çay içiyorum 😂 kahvemi uyanır uyanmaz içmiştim akşama fırında tavuklu patates pilav yapıcam
1,470,039 soru
24,080,906 cevap
331,203 kullanıcı