+1 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde (3,467 puan) tarafından

Kızlar biz eşimle 6 sene önce tanııştık. Eşim benimle tanışmadan önce çok hareketli bir hayatı varmış. Bunu da benden hiç saklamadı. Tanıştığımız gün her şeyini anlattı. Bende çok takmadım, sonuçta geçmişi. Biz evlendikten sonra eltim devamlı kocamın o hareketli hayatını bana anlatır laf aralarında. Çok içerdi, eve öyle gelirdi falan ama sorun şu ben zaten bunları biliyorum. Belki sizin oralarda da vardır, köy düğünlerinde erkek çetneviri yapıp kadın getiriyorlar oynaması için. Hep söyler amcaoğulları evlenirken kesin kadın gelir seninki de kalkıp oynar falan diye. Dün köyde bir akrabanın çetneviri vardı, eltimde kocasıyla gitti. Maşallah kocasının bir videoları var akıllara durgunluk getirir cinsten. Kadınlarla oynuyor, sarılıyorlar falan. Yarın kaynanamgile gıdıcez yemeğe misafir gelecekmiş çağırdılar. Resmen şeytan beni dürtüyor, nasıl kıskanmadın kız falan diye bu konuyu konuşmak istiyorum. Çünkü 4 senedir her olayda benim kocam mesafeli ama seninki değil. Geçmişi şöyle böyle diye boş boş konuşur. Şeytana uymak istemiyorum ama hırsımı da almak istiyorum ne yalan söyleyim. Sonuçta benimki bekarken hayatında ben yokken yaptı. Ama onun kocası evliyken yapıyor

25 Cevaplar

+6 oy
(2,009 puan) tarafından

Eltin anca milleti eleştirerek kendini kandırıyor. Zaten videolardan da belli kocasının ne olduğu. Bence duruşunu hiç bozma , hiç muhatap olma derim ben. Bırak kendisini kandırmaya devam etsin. 

(3,467 puan) tarafından

Öyle ama aşırı sinir oluyorum. Kocam benden zaten geçmişini gizlemedi. Ben çok kıskanç biriyim, hemen bu konuda seninki mesafeli değil o yüzden falan diye konuşur

-Reklam-
+5 oy
(238 puan) tarafından

Sen bişey söyleme takı seninimkinin konusu açılınca seninkinin benimkinden ne farkı var de yine benimkisi bekarken yapardı de şimdi şükür yok seninkisi senle evliyken gözünün önünde yapıyor de

+4 oy
(54,206 puan) tarafından

intikam soğuk yenir 

bekle yine ayni konuyi actiginda seninkinide gördük evliyken alem yapiyor hemde senin yanindayken dersin mors olur

+3 oy
(16,028 puan) tarafından

Kendi rahat demek ki ama bizim oralar da hiç

Böyle durumlar yok 

Nerelisin sen

+3 oy
(687 puan) tarafından

Bir insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ne demiş büyüklerimiz 

Büyük lokma ye büyük söz konuşma . 

Hiç elleme şeytan dürtmesin boşver aile huzurlarını bozma  , eltin kınadığını yaşıyor şuan . 

(3,467 puan) tarafından

İyi de ben söylemeyince içimde ki hırs geçmiyor 😂

(687 puan) tarafından

Kız zevk aldın bu durumdan anlıyorum ama bir daha bu konuyu açarken söylersin yüzüne karşı durduk yere kendine düşman edinme 😂

(3,467 puan) tarafından

Bilmiyorum ki, yarın kendimi tutabilirsem söylemem 😅

+2 oy
(3,621 puan) tarafından

Onun gibi olmak istiyorsan laf at bana kalırsa hiç konusunu açmam açsa bile uzatmam gören görüyor kendi haline üzülsün 

+2 oy
(24,509 puan) tarafından

Bence bir daha derse de yenge seninde mezhebin geniş maşallah kocanın geçen ki düğünde videolarını gördük de hayret kaldik bir de benimkine diyorsun ha :) de Gül 

(3,467 puan) tarafından

Ya zaten kocasını ben bile bir kere yakaladım başka kadınla mesajlaşırken. Ama eltime sorsan kocası masum melek. Şimdide laf sokmak istiyorum sussun diye

+2 oy
(6,050 puan) tarafından

ben olsam eğer olurda o lafını ederse pat pat söylerdim, durduk yere demezdim galiba. 

+1 oy
(7,342 puan) tarafından

Ben olsam söylerdim ki sussun artık diye

(3,467 puan) tarafından

Bende söylemek istiyorum ne bileyim

+1 oy
(294 puan) tarafından

Alkol alması eşinin kabul edilebilir birsey bu sizin biteceğini bir mesele.Ama karıya kıza sarılmak nedir eşim oyle birsey yapsa muhtemelen bugün eski eşim olurdu.soruna gelecek olunca da yani jma da felan bulunabilirsin o senin canını yaptıysa sende yapabilirsin 

(3,467 puan) tarafından

Eşimde bugün köyde düğün olsa alkol alır biliyorum ama bir kadınla kalkıp oynamaz. Oynarsa eski kocam olur. Video felaket bir şey, kadın resmen kucağına çıkıyor kalma sallıyor, sarılıyor ve kayınbiraderimde halinden memnun duruyor

(294 puan) tarafından
+1

Oha bu çok fazla ya birde kusura bakmayın da eşinizin oyle ortamda ne işi var.Yani nerenin adeti böyle kadın oynatmak felan bilemedim 

(3,467 puan) tarafından

Bu aslında net bir adet değil. Herkes yapmıyor ama arsız olanlar yapıyır

+1 oy
(3,431 puan) tarafından

Ben tek gelinim aynı şekilde eşimin amca gelini var.bana hep eşimle ilgili laflar söyledi imalarda bulundu.bende her seferinde geçmilte kaldı hetşey şimdi aldatmaya kalksın rezil ederim dedim.sonra yakın zamanda kocası hakkında laf çıktı kızın birini taciz etti diye.sonraki gün kocasıyla foto attı.benim gözünde aklı fijri kocayla bozulmuş bir insan o yüzden cevap vermeye bile tenezzül etmem

+1 oy
(1,907 puan) tarafından

Ufak bı laf sokar susardim uzatmazdim lafı ortaya atardim kafasında kurcalasin Dursun delirsin dursun hırsından. Çünkü konusdukca o da konuşacak soyleyecekelrini söyleyecek. En iyisi konuşmasin içten içe erisin 

+1 oy
(3,522 puan) tarafından

Diyecegi sey güveniyorum 

Tapusu bende 

Falan filan diyecek toz konsurmuyacak

+1 oy
(6,680 puan) tarafından

Sana senin eşinle alakalı birşey söylerse bence . Hatta söylerkenden konuya şöyle gir o gün düğünde eşin böyle yaptı ben gene insanlığımdan sustum birşey demedim ama sen artık sınırları aştın haddini bil de yapıştır gitsin ne diceksen arkasından 

+1 oy
(28,451 puan) tarafından

Ben olsam frenlemem kendimi herkes payına düşeni almalı 😂😂

(3,467 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum. Eşimede sorsam söyle dedi, o senin canınu sıkıyor sende onun canunı sık dedi

(28,451 puan) tarafından

Aynen öyle canı sıkılsın ayranı dökülsün 😂😂😂😂

+1 oy
(127 puan) tarafından

Benim eltim yok gorumcem var 3 senelik evliyim ama ayni durumu yaşadım hala yaşıyorum ;) cvp vermeyi pek sevmem ama oylele insanlara dan diye lafi koyup bozmak gerekiyof cidden 

Bence söylemesen bile ima et ne kocalar var bunları yapiyor gibi gerci insan kocasinin yaltiklarini gormuyorsa bunu ustunr alinmaz bile amaaa ;)))

(3,467 puan) tarafından

OOna göre kocası melek

+1 oy
(1,813 puan) tarafından

Ay benim bile şeytana uyasım geldi ahahhaah konuyu açma ama bidaha bu konu hakkında konuşursa ozmn lafını söyle oda bişeymi seninki evliyken neler yaptı gördük hepimiz diye bidaha hayatta laf diyemez sana şimdi durduk yere desen onun gibi ortalık karıştırıcı olursun hiç o seviyeye düşme derim

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Ayy ne desem ki bilemedim haklısın ama 🤭

(3,467 puan) tarafından

Bencede çok haklıyım

0 oy
(2,338 puan) tarafından

Bence söyle hak etmiş.yarin bir gün sana benzer bişey derse pişman olursun

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Yorumda deme denilmiş ben derdim kendimi tutamam 

Benmki en azından bekarken yapmış seninki evliyken yapmış ona ne denmeli kendisi artık düşünsün 

(3,467 puan) tarafından

Zaten eltimin sinir olduğu ve kıskandığı şey kocamın beni ezdirmemesi. O yıllarca ezilmiş aynısını yaşamamı bekledi ama olmayınca laf atıyır benimkine. Geçmişi şöyle böyle ama ben her şeyi zaten biliyordum

(2,764 puan) tarafından

Sende susma abla diyorzan ne diyorsan direk de ben biliyorum kocamın geçmişini demene gerek yok hep sakız gibi çiğneyip söyleme eşim senden önce söylemişti diye şöyle daha çok kiskansin

(3,467 puan) tarafından

Kız kaç kere dedim, ben biliyorum benden öncesinden banane diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 510 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Krizantem (515 puan) tarafından soruldu