+1 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde (3,467 puan) tarafından

Kızlar biz eşimle 6 sene önce tanııştık. Eşim benimle tanışmadan önce çok hareketli bir hayatı varmış. Bunu da benden hiç saklamadı. Tanıştığımız gün her şeyini anlattı. Bende çok takmadım, sonuçta geçmişi. Biz evlendikten sonra eltim devamlı kocamın o hareketli hayatını bana anlatır laf aralarında. Çok içerdi, eve öyle gelirdi falan ama sorun şu ben zaten bunları biliyorum. Belki sizin oralarda da vardır, köy düğünlerinde erkek çetneviri yapıp kadın getiriyorlar oynaması için. Hep söyler amcaoğulları evlenirken kesin kadın gelir seninki de kalkıp oynar falan diye. Dün köyde bir akrabanın çetneviri vardı, eltimde kocasıyla gitti. Maşallah kocasının bir videoları var akıllara durgunluk getirir cinsten. Kadınlarla oynuyor, sarılıyorlar falan. Yarın kaynanamgile gıdıcez yemeğe misafir gelecekmiş çağırdılar. Resmen şeytan beni dürtüyor, nasıl kıskanmadın kız falan diye bu konuyu konuşmak istiyorum. Çünkü 4 senedir her olayda benim kocam mesafeli ama seninki değil. Geçmişi şöyle böyle diye boş boş konuşur. Şeytana uymak istemiyorum ama hırsımı da almak istiyorum ne yalan söyleyim. Sonuçta benimki bekarken hayatında ben yokken yaptı. Ama onun kocası evliyken yapıyor

25 Cevaplar

0 oy
(3,344 puan) tarafından

Soyle bilsinn

-Reklam-
0 oy
(8,890 puan) tarafından

Eltin kendinde olanı görmezden gelmek için başkalarının hayatını eleştiriyor. Böyle insanlarla uğraşmaya değmez. Yine laf ederse cevabını verirsin 

(3,467 puan) tarafından

Ya bende öyle hemen söylemiyecem ama çetneviri sorup laf sokmak istiyorum. Eğer inanmazsa videoyu izletirim diye düşündüm

0 oy
(3,600 puan) tarafından

Ben olsam durduk yere söylemem eğer o yine söylerse konuyu açarsa o zaman hepsini söylerdim

(3,467 puan) tarafından

Bugün yanyana gelicez, eltimi tanıyorum muhakkak kocamla ilgili yorum yapar

0 oy
(1,150 puan) tarafından

Bence seviyesine düşme. Eltin sadece kendini kandırıyor bırak devam etsin:)

0 oy
(3,860 puan) tarafından

Kendim söylemezdim. Ama ben ve başkaları yanındayken görmesini sağlardım. Mesela o videonu toplu ortamda eltin yanındayken biri sana atsa. Bana video geldi. Şu düğünden. A dur bu senin kocan deyilmi. Ama yok tamam neyse sen bakma lütfen bakma. Lütfen kötü olmanızı istemem olur yani böyle şeyler söyleye bilirsin. Bide kocası da aynı ortamdayken, bi tartışsalar bi daha sesi çıkmaz

(3,467 puan) tarafından

O videonun bana atılmasına asla inanmaz. Çünkü erkek çetneviri. Kadın erkek ayrı ayrı oturuyorlar

(3,860 puan) tarafından

Görmesini sağla o kadar. Sen gösterme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 510 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Krizantem (515 puan) tarafından soruldu