Kızlar biz eşimle 6 sene önce tanııştık. Eşim benimle tanışmadan önce çok hareketli bir hayatı varmış. Bunu da benden hiç saklamadı. Tanıştığımız gün her şeyini anlattı. Bende çok takmadım, sonuçta geçmişi. Biz evlendikten sonra eltim devamlı kocamın o hareketli hayatını bana anlatır laf aralarında. Çok içerdi, eve öyle gelirdi falan ama sorun şu ben zaten bunları biliyorum. Belki sizin oralarda da vardır, köy düğünlerinde erkek çetneviri yapıp kadın getiriyorlar oynaması için. Hep söyler amcaoğulları evlenirken kesin kadın gelir seninki de kalkıp oynar falan diye. Dün köyde bir akrabanın çetneviri vardı, eltimde kocasıyla gitti. Maşallah kocasının bir videoları var akıllara durgunluk getirir cinsten. Kadınlarla oynuyor, sarılıyorlar falan. Yarın kaynanamgile gıdıcez yemeğe misafir gelecekmiş çağırdılar. Resmen şeytan beni dürtüyor, nasıl kıskanmadın kız falan diye bu konuyu konuşmak istiyorum. Çünkü 4 senedir her olayda benim kocam mesafeli ama seninki değil. Geçmişi şöyle böyle diye boş boş konuşur. Şeytana uymak istemiyorum ama hırsımı da almak istiyorum ne yalan söyleyim. Sonuçta benimki bekarken hayatında ben yokken yaptı. Ama onun kocası evliyken yapıyor