+1 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar güne kediyle uyandım.. Kızlarım çok fazla ısrar ediyor diye kedii sahiplendik dün akşam ve  içimde  bir sıkıntı var istemiyordum çünkü oyy çocuk sahibi olmak zor çok zor 😁😁

Sizler  nasılsınız neler yapıyorsunuz? 

5 Cevaplar

+1 oy
(24,322 puan) tarafından

image

alırım bir geçmiş olsununuzu 

(24,322 puan) tarafından

Amin canım inşallah çok şükür. Tabiki vardır bir bildiği verdiğine bin şükür :) 

(2,179 puan) tarafından
+1

Şükür tabi 🫶

(1,462 puan) tarafından
+1

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla tekrar nasip eder inşallah 🤲 

(24,322 puan) tarafından

Sağol canım 

(1,524 puan) tarafından

Cok gecmis olsun canim rabbim daha hayirlisini nasib etsin saglikli sihhatli insallah vardir bunda da bir hayir

-Reklam-
+1 oy
(2,179 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sabahın 8 buçuğunda kalktım . Kahvaltı falan yaptık . Sağolsun oğlum hiç oturtmadı anne anne anne istekleri bitmiyor 😅 şu an musluktan doldurduğu suyu içinde bir şeyler attı onu içiyor kaşıkla 😂 bende izliyorum dilimde tüy bitti artık pes ettim en fazla ishal olur napayım 😂

(1,462 puan) tarafından

Ayy sorma  benim küçük kızım da sabah sabah buzla oynayacam diye tutturdu 3 küp verdiğim biraz emdi sonra arttı koynuna eridi gitti 😁

(2,179 puan) tarafından

Evet ya çocuklar sıcaktan şaşırdı ne yapacaklarını 

0 oy
(1,694 puan) tarafından

Çok şükür iyiyim canim ayy kedi evde bakmak zor olmaz mı 🤦‍♀️ ne yapalim minik kuşumla oturuyoruz elektrikler yok oyle can sıkıntısından oyun oynuyoruz şuan misafirliğe gelmiş kahve yaptım güya ona bana canım da hey canim diyip duruyor benim arkadaşım 😁

(1,462 puan) tarafından

Evet çok zor olacak biliyorum o yüzden karnıma ağrılar gire gire tamm dedim 🤷‍♀️ kızım 15 yaşında 5 yaşından beri ısrar kıyamet kedii istiyordu..

Afiyet olsun o zman 😁

0 oy
(1,524 puan) tarafından

Hayirli sabahlar canim 🌸

Bende pogaca yapicam bakalim onla ugrasicam havalarda cok sicak mutfaga  adim bile atmak istemiyorum birde firin calisacakk ayyy😬😬😬

(1,462 puan) tarafından

Valla kaç günden beri benim de aklımda ama sıcaklardan kalkamıyorum yerimden ellerine sağlık şimdiden afiyet  olsun 

(1,524 puan) tarafından
+1

Saol🌸

0 oy
(611 puan) tarafından

Günaydın kızlar bende yatak odasının camından başladım perdeleri atacam makinaya dip köşe temizliğe girdik ama balkonumda olmadığı için askilik yarın yapılacakmış biraz moralim bozuldu ama başlamış bulundum artık çocuğu uyutup devam edecem

(1,462 puan) tarafından

Bu sıcakta dip köşe girmeye nasıl cesaret ettin bacım helal sana 

(611 puan) tarafından

Canim bir ay evde yoktum 15 gün oldu geleli gelince 2 gün kocaya tatil yaptık evler maf olmuş mecbur makine gelmesini bekledim dün gelince bugün başladım mecbur yapilacak

(1,462 puan) tarafından

Kolay gelsin canım Allah yardım etsin 

(611 puan) tarafından

Sağol cnm  

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,673 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 489 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (347 puan) tarafından soruldu
+1 oy