Hayırlı sabahlar güne kediyle uyandım.. Kızlarım çok fazla ısrar ediyor diye kedii sahiplendik dün akşam ve içimde bir sıkıntı var istemiyordum çünkü oyy çocuk sahibi olmak zor çok zor 😁😁
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
alırım bir geçmiş olsununuzu
Aa geçmiş olsun canım neyin var ?
Yaa deme kürtaja aliyorlar 😔
Evet canım bugün bitecek bu macera
Hamile olduğunu bilmiyordum :(
Aaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inanki Rabbım tekrardan sağlıkla nasip etsin inşallah o anı yaşadığım için çok kötü oldum 😔
Bir ay ortada Hürrem Sultan gibi gebeyim gebeyim diye dolandım sonra boş gebelik çıktı kürtaj oluyorum bugün
Sağol canım seni de üzdüm ise kusura bakma :( inşallah diyelim nasipte varsa olur
Estağfurullah canım ne kusuru çok üzüldüm inanki Rabbım tekrardan nasip etsin inşallah vardır Rabbımin bir bildiği
Nasipte varsa oluyor bana çocuğun olmayacak dediler mesela ama oldu dünyaya rızkı olan geliyor Allah size gönlünüzdekileri hayırlı kılsın bebeklerim ❤️
Amin canım inşallah çok şükür. Tabiki vardır bir bildiği verdiğine bin şükür :)
Şükür tabi 🫶
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla tekrar nasip eder inşallah 🤲
Sağol canım
Cok gecmis olsun canim rabbim daha hayirlisini nasib etsin saglikli sihhatli insallah vardir bunda da bir hayir
Sabahın 8 buçuğunda kalktım . Kahvaltı falan yaptık . Sağolsun oğlum hiç oturtmadı anne anne anne istekleri bitmiyor 😅 şu an musluktan doldurduğu suyu içinde bir şeyler attı onu içiyor kaşıkla 😂 bende izliyorum dilimde tüy bitti artık pes ettim en fazla ishal olur napayım 😂
Ayy sorma benim küçük kızım da sabah sabah buzla oynayacam diye tutturdu 3 küp verdiğim biraz emdi sonra arttı koynuna eridi gitti 😁
Evet ya çocuklar sıcaktan şaşırdı ne yapacaklarını
Çok şükür iyiyim canim ayy kedi evde bakmak zor olmaz mı 🤦♀️ ne yapalim minik kuşumla oturuyoruz elektrikler yok oyle can sıkıntısından oyun oynuyoruz şuan misafirliğe gelmiş kahve yaptım güya ona bana canım da hey canim diyip duruyor benim arkadaşım 😁
Evet çok zor olacak biliyorum o yüzden karnıma ağrılar gire gire tamm dedim 🤷♀️ kızım 15 yaşında 5 yaşından beri ısrar kıyamet kedii istiyordu..
Afiyet olsun o zman 😁
Hayirli sabahlar canim 🌸
Bende pogaca yapicam bakalim onla ugrasicam havalarda cok sicak mutfaga adim bile atmak istemiyorum birde firin calisacakk ayyy😬😬😬
Valla kaç günden beri benim de aklımda ama sıcaklardan kalkamıyorum yerimden ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Saol🌸
Günaydın kızlar bende yatak odasının camından başladım perdeleri atacam makinaya dip köşe temizliğe girdik ama balkonumda olmadığı için askilik yarın yapılacakmış biraz moralim bozuldu ama başlamış bulundum artık çocuğu uyutup devam edecem
Bu sıcakta dip köşe girmeye nasıl cesaret ettin bacım helal sana
Canim bir ay evde yoktum 15 gün oldu geleli gelince 2 gün kocaya tatil yaptık evler maf olmuş mecbur makine gelmesini bekledim dün gelince bugün başladım mecbur yapilacak
Kolay gelsin canım Allah yardım etsin
Sağol cnm
1,476,246 soru
24,166,633 cevap
335,626 kullanıcı