Kizlar 12 aylik dis cikartyor.dunden beri atesi dusmyor 38 39 40 olyor ne yapsakta olmyor ilac veryorim ilik dus aldryorum soguk uygulama yapyorum 2 saat sonra gene cikyor hastaneye goturip getryoriz damar yolu bulunamadi 4 5 yerden delindi getirdik yine cok kotuyum ne yapmam lazim varmi bildiginiz bi yontem
Dişten bu kadar ateş çıkmaz cnm enfeksiyon vardır vücudunda belliki acile götürüyorsaniz onlar anlamaz olmasa çocuk doktoruna götürün geçmiş olsun
Canım doktorlar bas bas bağırıyor diş ateşi 38i bulmaz acile gittiniz mi enfeksiyon falan vardır Allah korusun havale geçirir çocuk. Çok geçmiş olsun. Kızım 18 aylık olucak diş ateşi 37yi geçmedi
Pamuğu bi güzel islat onu kol altı ayak altı başına koy durmadan islat onları sonra çıkar biraz yürüyüş yaptır üstünde ince tişört ve şort olsun atlet giydirme iyi gelir inşallah
Çok geçmiş olsun suyla sil sürekli canım
Diş ateşi bu kadar yüksek hiç yaşamadık.
Ateş düşürücüyü fitil olarak verseniz, her zaman daha hızlı etki ediyor.
Yalnız o diş değildir crp baktırın
Bu kadar yüksek ateş varsa 40 karı buluyorsa ateş düşürücü iğne yapiyolar yaptırdınız mi
Canım çocuğun çoraplarını sirkeye batır ve giydir
Evde yoğurt varmı varsa az ayran icir ateşini alır rahatlatır ve uykuya dalar
Sen uyumamaya çalış
Sürekli ateşini ölç
Islak bez yap tülbent gibi
Koltuk altına ensesine koy
Kafasına koy
Dış icin calpol diye krem var
Şurup değil
Kremi sür
Dış bölgesine
Cocugu ayağında uyut
Uyuyunca yatağına koyarsın
Ben oglumu böyle idare ettim
5 yaşına geldi ama
Böyle geldi işte.. epilepsi hastası.
Ateşin yükselmemesi icin Sürekli kontrol edin
Bazı çocukların uykuda yükseliyor ateşi
Geçmiş olsun tekrar.
Diş ateşi 40 ı bulmadı bizde hiç
Enfeksiyon olabilir
Canım enfeksiyinu var kesin dört gün boyunca kızım yüksek atesti oturup ağlıyordum çaresizlikten ilk acile götürdük serum takildi ateşi düştü birşeyi yok dediler eve getirdik birkaç saat sonra yine ateşi cikti gece gunduzym kalmamisti en son ikincisinde gittim doltor yine serum yaptı kan alıp çocuğu aglatmayalim dedi hayır ağlasın dedim kanını alın enfeksiyonu var çünkü çocuğun başka zikayeti yok dedim ve dediğim gibide çıktı kanında çok yüksek enfeksiyin var diye ateşi düşmüyormus iki tane antibiyotik verdi şuan ishal oluyor antibiyotikten ama ona bile şükrediyorum düşün kanına idrarina baksınlar kuru ates durduk yere olmaz hele ateşten başka zikayeti yoksa ve enfeksiyonu varsa sen ne yaparsan yap evde o ateş düşmez tecrübeyle sabitlendi
Hem kan hem idrar temiz cikti
Diş ateşi bu kadar yüksek olmaz çocuk acile başvurmanız gerekiyor
Enfeksiyon oluyor bizde ilaçla zor atlattık o dönemde.aile.hekimine götür istersen.antibiyotik olmadan ilerleyemezsn
Geçmiş olsun diş ateşi bu kadar yükselmez canım bi doktora götürün damar yolu bulamaması ateşinden damarlar geriliyor müşade odasında ateşini düşürüp damar yolu acsalar hemen evemi gonderiyorlar
Dişle alakası yok bu ateşin . Diş ateşi en fazla 38° olur çocuğun belliki hasta bir doktora götürmelisin . Dirençli ateş varsa ateş düşmüyorsa desteksiz enfeksiyon vardır
Kanlarina bakildi idrara bakildi bisi cikmadi bu donem dis cikartyor hasta deyildi eli surekli agzinda aglyo
1,489,157 soru
24,340,511 cevap
346,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın