Kızlar ben Selçukludayım, aydınlıkta sağlık ocağında takılıyormuş, bende oraya gittim ama benim şansıma doktor gitmiş ve artık spiral takmıyorlarmış. Sizler hangi sağlık ocağında veya hastanede taktırdınız
Sağlık ocaklarında takılmıyor canım ben Ali Kemal belviranlida taktırdım aile planlamasında direk gidiyorsun randevusuz ama kan vs alıyorlar diğer gün takılıyor
Öyle mi, tamam canım oraya gideyim o zaman sağol 😊
Kan verdiğimize göre adetli olmamıza gerek yok değil mi
Yok kuzum adetli iken de kan verilip ultrasona giriliyor
Sağlık ocağında takılmazki. Kadın doğum uzmanı takar onu
Ben bu ay taktırmak istiyorum benim doktorum Özel büyükşehir Hastanesi'nde oraya gitcem yine .
Her sağlık ocağında takılmıyormuş ama aydınlıktaki sağlık ocağında taktıran tanıdıklarım var onlar önermişti orayıda bana. Ama işte ben gidene kadar takan doktor gitmiş 🤷
Özel Büyükşehir Hastanesi'nde doktorun hangisi peki
Aişe Günenç doktorumun ismi
Hastanede takıldı. Beyhekimde Tuba Bıyık tı doktorun adı. Çok ilgiliydi ama gitti sanırım
15 temmuzda taktirdim sumeyye şahine taktirdan sonra öğrendim aile planlamasi takiyormus normalde ama bana doktor taktı adetim yeni bitmişti ertesi güne randevu alıp gittim kan alıp gebelik olmadığına emin olduktan sonra takiyormus ama ben rica ettim dün bitti hemen taksaniz 2 aylık brbegim var diye sagolsun taktı hemen
Benimde 4 gün önce bitti gitsem hemen takarlar mı ki. Bir de kan aldıklarına göre adetli olmamız şart değil o zaman demi
Yok değil kan alır ona göre takar
1,474,857 soru
24,145,648 cevap
334,654 kullanıcı