0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından

Kızlar ben Selçukludayım, aydınlıkta sağlık ocağında takılıyormuş, bende oraya gittim ama benim şansıma doktor gitmiş ve artık spiral takmıyorlarmış. Sizler hangi sağlık ocağında veya hastanede taktırdınız

4 Cevaplar

0 oy
(514 puan) tarafından

Sağlık ocaklarında takılmıyor canım ben Ali Kemal belviranlida taktırdım aile planlamasında direk gidiyorsun randevusuz ama kan vs alıyorlar diğer gün takılıyor 

(184 puan) tarafından

Öyle mi, tamam canım oraya gideyim o zaman sağol 😊

(184 puan) tarafından

Kan verdiğimize göre adetli olmamıza gerek yok değil mi

(514 puan) tarafından

Yok kuzum adetli iken de kan verilip ultrasona giriliyor 

-Reklam-
0 oy
(5,139 puan) tarafından

Sağlık ocağında takılmazki. Kadın doğum uzmanı takar onu

Ben bu ay taktırmak istiyorum benim doktorum Özel büyükşehir Hastanesi'nde oraya gitcem yine . 

(184 puan) tarafından

Her sağlık ocağında takılmıyormuş ama aydınlıktaki sağlık ocağında taktıran tanıdıklarım var onlar önermişti orayıda bana. Ama işte ben gidene kadar takan doktor gitmiş 🤷

Özel Büyükşehir Hastanesi'nde doktorun hangisi peki 

(5,139 puan) tarafından

Aişe Günenç doktorumun ismi 

0 oy
(8,168 puan) tarafından

Hastanede takıldı. Beyhekimde Tuba Bıyık tı doktorun adı. Çok ilgiliydi ama gitti sanırım

0 oy
(407 puan) tarafından

15 temmuzda taktirdim sumeyye şahine taktirdan sonra öğrendim aile planlamasi takiyormus normalde ama bana doktor taktı adetim yeni bitmişti ertesi güne randevu alıp gittim kan alıp gebelik olmadığına emin olduktan sonra takiyormus ama ben rica ettim dün bitti hemen taksaniz 2 aylık brbegim var diye sagolsun taktı hemen 

(184 puan) tarafından

Benimde 4 gün önce bitti gitsem hemen takarlar mı ki. Bir de kan aldıklarına göre adetli olmamız şart değil o zaman demi

(407 puan) tarafından

Yok değil kan alır ona göre takar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
+1 oy
5 cevap 165 göst.
2 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mys-2boys2girls (5,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,787 soru

24,144,757 cevap

334,626 kullanıcı

...