0 oy
130 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (118 puan) tarafından

Kumtel ankastre set almak istiyorum yüksek fiyatli alamam ama bir sürü yorum var Ürün hakkinda bi emin olamadım 

9 Cevaplar

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Ben geçen sene kayınvalideme aldım memnunuz cam beyaz aldık temizliği felan kolay

(118 puan) tarafından

Dijital olandanmi aldiniz acaba?

-Reklam-
0 oy
(18,492 puan) tarafından

Hiç güzel değil. Fırın yine fena değil ama Ocak ve davlumbaz sınıfta kaldı benim için. Bir an önce bozulsa da değiştirsem diyorum.

(3,305 puan) tarafından

Neden öyle dedin ki ne derdi var seninkinin benimde kumtel daha davlumbaz kullanmadım ocak ve fırın kullaniyorum

(18,492 puan) tarafından

Ocak gözleri bozuldu..servis cagirttim yaptırdım daha garantili idi bir de. Yaptı çok geçmeden bu sefer bütün gözler bozuldu.  Eşit yanmıyor. Yemek yapınca bir taraf yanıyor tencerenin bir taraf yanmıyor yemek yapınca başında bekleyip tencerenin yönünü değiştirmek zorunda kalıyorum. 

(3,305 puan) tarafından

Ayy kötü olmuş ya 

0 oy
(23,895 puan) tarafından

Kumtel ankastrem yok ama fırınını kullandım memnun kalmadım canım

0 oy
(17,362 puan) tarafından

Benimki Profilo ablam kuzeenlerim ve  komşum da var hiç biri memnun değil hatta bı kaç ay önce komşum değiştirdi iyi araştır derim 

0 oy
(496 puan) tarafından

Çevremden 4-5 kişiden duydum hiç güzel değilmiş hemen  bozulabiliyormuş canım 

0 oy
(1,859 puan) tarafından

Bende luxell var yeni evime gecerken almıştım siyahını davlumbazı fırını dokunmatik davlumbazı 2 kat cam olanından. Çok memnunum. Tabi ki siyahi. Temizliği çok zor mutlaka bı dalga leke kalıyor tozları zaten söylemiyorum sildikten sonra üstüne örtü ortuyorum tozlanmasin diye çok belli oluyor 

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Valla suanlik iyi ya 2 senedir kullanıyorum bimden aldım siyah olduğu için biraz dertliyim ama işimi görüyor 

0 oy
(1,283 puan) tarafından

Benimki Kumtel çok seviyorum üç sene oldu

0 oy
(784 puan) tarafından

Ben kullanıyorum 

Beyaz al kesinlikle patlıcan falan közleme ocakta patlar.

Telleri dışarda dikkatli silmek lazım fırını onun haricinde pisirmesini seviyorum ocagim da güzel yanıyor 

Ama ocagimin Çakmaklık bozuldu hemen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
+2 oy
5 cevap 314 göst.

Kategoriler

1,470,426 soru

24,085,649 cevap

331,453 kullanıcı