Kumtel ankastre set almak istiyorum yüksek fiyatli alamam ama bir sürü yorum var Ürün hakkinda bi emin olamadım
Ben geçen sene kayınvalideme aldım memnunuz cam beyaz aldık temizliği felan kolay
Dijital olandanmi aldiniz acaba?
Hiç güzel değil. Fırın yine fena değil ama Ocak ve davlumbaz sınıfta kaldı benim için. Bir an önce bozulsa da değiştirsem diyorum.
Neden öyle dedin ki ne derdi var seninkinin benimde kumtel daha davlumbaz kullanmadım ocak ve fırın kullaniyorum
Ocak gözleri bozuldu..servis cagirttim yaptırdım daha garantili idi bir de. Yaptı çok geçmeden bu sefer bütün gözler bozuldu. Eşit yanmıyor. Yemek yapınca bir taraf yanıyor tencerenin bir taraf yanmıyor yemek yapınca başında bekleyip tencerenin yönünü değiştirmek zorunda kalıyorum.
Ayy kötü olmuş ya
Kumtel ankastrem yok ama fırınını kullandım memnun kalmadım canım
Benimki Profilo ablam kuzeenlerim ve komşum da var hiç biri memnun değil hatta bı kaç ay önce komşum değiştirdi iyi araştır derim
Çevremden 4-5 kişiden duydum hiç güzel değilmiş hemen bozulabiliyormuş canım
Bende luxell var yeni evime gecerken almıştım siyahını davlumbazı fırını dokunmatik davlumbazı 2 kat cam olanından. Çok memnunum. Tabi ki siyahi. Temizliği çok zor mutlaka bı dalga leke kalıyor tozları zaten söylemiyorum sildikten sonra üstüne örtü ortuyorum tozlanmasin diye çok belli oluyor
Valla suanlik iyi ya 2 senedir kullanıyorum bimden aldım siyah olduğu için biraz dertliyim ama işimi görüyor
Benimki Kumtel çok seviyorum üç sene oldu
Ben kullanıyorum
Beyaz al kesinlikle patlıcan falan közleme ocakta patlar.
Telleri dışarda dikkatli silmek lazım fırını onun haricinde pisirmesini seviyorum ocagim da güzel yanıyor
Ama ocagimin Çakmaklık bozuldu hemen
1,470,339 soru
24,084,727 cevap
331,408 kullanıcı