+2 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Sarılık şuan sınırda yarın yatırabilirler en hızlı nasıl düşürebilirim sadece emzirerek mi

8 Cevaplar

+2 oy
(774 puan) tarafından

Bol bol emzirmeniz ve mama takviyesi ile hızlıca atlatabilirsiniz gündüz her saat gece 2 saatte bi beslemeniz gerekiyor geçmiş olsun

(215 puan) tarafından

Gündüz her saat mi onu bilmiyodum bende emzirme ve mama ikisini beraber yapıyorum karşıl çabuk iyileşsin diye

(774 puan) tarafından

Emzirmeniz her saat olması gerekiyor sarılığı atlatana kadar her saat emdiği halde sütünüz yetmiyorsa emzirmeden hemen sonra 30cl mama vermeniz gerekiyor

(454 puan) tarafından

Anne sütü çok iyi geliyor bebeklere git gel emzir 1 saate 1 emzir geçer hemen Allah'ın izniyle 

-Reklam-
+1 oy
(802 puan) tarafından

Bol bol emzirerek ve mamayla sarılığı geçer inşallah 

+1 oy
(15,228 puan) tarafından

Bebeği sürekli doyur. Ancak öyle düşer. Ben yenidoğanken en çok iki saat bekledi bebeğim sürekli göğsümdeydi. İkisi de olmadı sarılık 

0 oy
tarafından

Oğlumda da uyuşmazlığa bağlı olmuştu sinirdaydı Bir gece daha bol bol emzir deyip gönderdi doktor bana da buradan arkadaşlar söylemiştim hurmayı kaynat bir çay bardağı kadar suda bir tane hurmayı çekirdeğinden ayırıp kaynat her emzirmeden sonra bir iki çay kaşığı ver bebeğe bu şekilde bir gecede düşürdük sarıldığını Bir de bol bol emzir

0 oy
(3,814 puan) tarafından

Mavi işıkmıytı, sarı ışıkmıytı onun altında durması çıplak halde. Hastahanelerde böyle yapıyorlar. Arastır. Bil bol emzir. Git gel memeni ver

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Bence ne Zaman geçmek isterse sanki o zaman geçiyor. İlk bebeğimin hemen geçti 1 hafta da ama bu bebeğimin 55 gün sürdü.. her saat başı alarm kurardım emzirmek için. Acaba sütüm mu yetmiyor diye mama verirdim vs. 55 gün uykusuz kaldım uykusuzluk artık beni mahvetmisti bile diyebilirim. Her hafta kan verme vs vs psikolojik olarak bile bu durum rahatsız ediyor insanı. Hurafe olan her şeyi de denedim yok şekerli su, sarı tülbent,yüzük, hurma, salatalık suyu vs vs hiç biri fayda etmedi . Sonra doktorlar anne sütü sarılığı olabilir bu tarz durumalr kanı temiz çıkıyor dediler o gün alarm kurmayı da bıraktım huraferleri de.8-10 gün sonra kendiliğinden geçmişti ... Bebeğim 2bucuk aylık bu arada şuanda yeni atlatmış olduğum bir durumu anlattım... Ama siz bol bol tabiki yine emzirin

0 oy
(2,777 puan) tarafından

Benim oğlumun da sınırdaydı her gün gittik kontrole. 2 saatte bir emzirdim. Mama kabul etmedi benim oğlum. 2 ay sürdü Sariligi korkma canim

(2,777 puan) tarafından

Bir de 16 idi değer. 17 olsa yatış verecekti. 16 da pik yaptı ve ordan sonra düşmeye başladı. Sonra daha çıkmaz dedi doktor bize. Ordan sonra yavaş yavaş indi. 2.5 aylıktı en son burun ucunda vardi

0 oy
(5,985 puan) tarafından

Gece gündüz sık sık ve dogru emdiginden emin olarak gecirirsin. Gunduz 1.5 saatte 1 gece 2 saati asmicak sekilde her iki memeyi de aktif 10-15 dakika emzirin. Benim buyuk oglumda 11 olmustu, 1 haftada bu tempoyla gecirdim. Yatis olursa da korkma. Kucuk oglumda yatis oldu tamamen benim hatam yuzunden. 2 gece uyuyakalmisiz cok ac kalinca 17 olmustu 1 gece yattik ciktik. Cikinca 9du sariligi, onu da yine ilk oglumdaki gibi hep emzirerek gecirdim.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 979 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 389 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nare88 (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,039 soru

24,163,382 cevap

335,480 kullanıcı

...