+1 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (429 puan) tarafından

Kızımda çalıştığım için 19 aylıkken sütten kestim.Bazen keşke daha da emzirseydim diyorum ama bazen de vaktinde kestim diyorum.şimdi oğlumu da 20 aylık olunca keseyim diyorum.büyüdükçe daha da bilinçleniyorlar zor oluyor.tuvalet eğitimini ona göre veririm vaktinde.ideal olanı 24 ay biliyorum.30/36 aya kadar emzirenler de var.sizin için veya bebek için en ideal zaman ne zamandır?

6 Cevaplar

+1 oy
(49 puan) tarafından

19 ile 20 arasında pek bir fark yokki. Bebekle alakalı bir durum biraz da. Benim kızım 13/14 aylık falandi. Yemek yeme problemi vardı. Asla yemezdi. Dr sütten kes acilen dedi mesela . Çünkü sadece emiyordu. Yemeğini yiyorsa zaten gereken vitamini alıyor. Keyfinizden kesmemişsiniz nihayetinde 

-Reklam-
+1 oy
(190 puan) tarafından

Benim kız 14 aylik bi on gündür kesmişim sütten emzirmek istedim iki yaşına kadar fakat emmiyordu zorla ağzına veriyordum sabah erken saate kalkıp yerdi oda pek değil sonra bir ara kaynanam o goğuslerindeki sütü ekşiltip sonra çocuğa veriyorsun yemiyor diyordum yani Urfa sıcağını da biliyorsunuz öyle böyle kestim arada bir bazen gelip göğüsume vurur  baska da istemez 

+1 oy
(23,968 puan) tarafından

30 36 ay abartı ama her hangi bir sorun yoksa 2 yaş hakkı ben 26 aylıkken kestim tam yaşında kesmek zor olur diye ara tatili beklemiştim 

+1 oy
(28 puan) tarafından

Ben 28 aylıkken kestim hiç zorlanmadım çok şükür tiksindirme vs de yapmadım sadece artık büyüdün bebisler emer falan dedim kendi de bıraktı öyle 

+1 oy
(1,567 puan) tarafından

Dini açıdan 2 yıl bilimsel olarak en erken 6 ay ama sağlıklı olan 2 yıl bende hamileyim şuan sütüm nasıl olur bilmiyorum ama sütümün kesilmesi gibi durum olmazsa inşaallah 2 sene düşünüyorum bende, benim annem ikiz kardeşlerimi 3 buçuk yaşıne kadar emzirdi bağışıklıkları çok iyi maşallah beni ise 4 ay emzirmiş berbat bir bağışıklık sistemim var ne yapsam hastalıklı geçiririm sonbahar ve kışı 

+1 oy
(1,193 puan) tarafından

22 aylıkken tuvalet eğitimi verdim 23 aylıkken de memeden kestim benim için ve doktorların tavsiyesi 2 yasa kadar zaten sizde dusunuyorsanjz benim gibi arka arkaya kesebilirsiniz

İlgili sorular

Kategoriler

1,473,706 soru

24,128,606 cevap

333,914 kullanıcı

...